היי! אני חדשה

היי! אני חדשה../images/Emo13.gif

פעם הייתי הרבה הרבה יותר מכורה לאינטרנט, למרות שגם עכשיו, אבל קצת פחות...........!!!! ויש לי שאלה::: כמה שעות הכי הרבה שלכם התחברתם רצוף?? אני פעם בכיתה ה´ או ו´ התחברתי במשך 6 וחצי שעות ברצף...... ביי

amiak

New member
השיא שלי הוא בערך 17 שעות

עם כמה הפסקות שירותים. דיברתי היום עם ידיד שהשיא שלו הוא 26 שעות

Wizzy Boy

New member
השיא שלי :

27 שעות רצוף.. ווי..
אגף.. עידיתו´ששששש, וולקאאאאם מיי דיר!

e-magine

New member
מה שיותר מעניין וחשוב

הוא: מה זה עושה לכם, כשאתם באים פה ומספרים על שיאים. גאווה? אני יותר מכור???? אני הכי מכור??? או אולי, אני לא לבד? הנה יש יותר מכורים ממני? מה התחושה של כל אחד מכם?

actress

New member
יש כאלה שחושבים שזה גאווה אבל זה לא

כזה דבר שצריך להתלהב ממנו אני בהתחלה התלהבתי מזה שהתחברתי לפחות 15 שעות וגם רשמתי פה והייתי בשיא ההתלהבות אבל זה לא גורם גאווה ולא כלום ושזה עבר את ה 20 זה הפך לשגרה וכמו הפתגם שאומר שגרה זה רע, אז המשכתי ועכשיו לשם שינוי אני גולשת רק איזה 5 או 6 שעות וזה אומר שבהחלט הפחתתי בשבועות האחרונים גלשתי בוא נאמר שעה או שעתיים ובגלל שיש לי גם חזרות אז בימים האחרונים כמעט ולא גלשתי והרגשתי טיפטיפה את החסרון.

טוב, עדיין לא כתבתי את השיא שלי

אבל אימג´ין, שאלת שאלה מעניינת אז זה מה שגרם לי להצטרף לשרשור. אממ.. אני חושבת שהשיא שלי היה באיזה סופשבוע אחד שגלשתי 9 שעות ברציפות. כלומר 9 שעות של ישיבה מול המסך (בדרך כלל בסופי שבוע אני מחוברת כל הזמן אבל לא כל הזמן יושבת מול המחשב). ומה זה עושה לי? אני דווקא מתביישת בזה שאני גולשת יותר מידי. שלא לדבר על זה שאחרי שבת שלמה מול המחשב אני מרגישה רע במלוא מובן המילה (גם פיזית וגם מבחינת המצברוח). שבת כזאת היתה לי למשל השבת שלפני האחרונה. ואחרי שראיתי איך זה קורע אותי, החלטתי בשבת האחרונה לא לחזור על זה ובאמת הקדשתי יותר זמן לקריאת
מאשר לגלישה באינטרנט.

למעלה