היי, אני חדשה D:

היי, אני חדשה D:

מצאתי את הפורום במקרה, במהלך שיטוטי אחרי "איפה אפשר לקנות ניבים בארץ" ואחרי "תחפושת ערפד לא בנאלית"~ אניווי...כן. קוראים לי חופית, אני בת 19 (כרגע גרה בת"א, בסופ"שים באילת)~ ראיתי באפי ואנג'ל (לא הכל לצערי...), אני צופה בMoonlight מדי פעם. וקראתי מספר ספרים על ערפדים (ביניהם כמעט כל הסדרה של קריסטין מאייר, אני עדיין מחכה שהBreaking Dawn שהזמנתי יגיע). זהו בעיקרון 3> אגב, אם למישהו יש רעיון לגבי תחפושת ערפדית לא בנאלית, או לגבי איפה אפשר לקנות ניבים בארץ- אני מאוד מאוד אשמח על העזרה :]

וולקאם :)

ניבי ערפד תוכלי לקנות פה: http://www.tricks.co.il/page.asp?Cat=29 או פה: http://www.effectonline.co.il/category.asp?catID=173 והסדרה היא של סטפני מאייר, לא קריסטין מאייר.

ידעתי שטעיתי במשהו ._.

אין. כל הודעת "היי, אני חדשה" שלי תהיה חייבת להיות עם טעות כלשהי~ אני מקוללת T_T ותודה!

בדנתמ

New member
ברוכה הבאה..

תחפושת ערפדית לא בנאלית... פורים זה עוד הרבה זמן, לא?
ואני מניח שכל דבר שייראה יותר אותנטי מתחפושת קנויה של ערפד יהיה לא בנאלי. תשתדלי להשיג בגדים שנראים מאזור התקופה הויקטוריאנית, וייראו מספיק אותנטיים, ניבים שייראו יחסית לא מלאכותיים (את יכולה לנסות להשיג חומר לאיטום וסתימות זמניות של רופאי שיניים או משהו בסגנון ולהכין ממנו בעצמך ניבים שייראו אחלה), ובעיקר לעבוד על עניינים מינוריים כביכול כמו שפת גוף, ודמות עיקבית והגיונית כשאת הולכת לאירוע תחפושות כלשהו. תעשי את כל אלה, וזה לא יהיה בנאלי. וזהו. לצערי למרות הדחף הערפדי להישאר ער, מחר בבוקר יש סידורים מאוסים לעשות וכדאי לישון

תודה :]

וכן, יש עוד זמן עד פורים... אבל, המ. ידיד שלי מארגן מסיבת פרידה, הוא עובר לעיר אחרת, וזה כולל תחפושות 3:

ברוכה הבאה!

אין לי מושג בקשר לניבים אולם תמיד אפשר להכין ברדס מרשים, כמו שאני הכנתי /tapuzforum/images/emo3.gif אומנם לא לתחפושת ערפד אבל למכשף ככה שזה לא כזה משנה.

lacrimosa girl

New member
הו אני זוכרת אותך ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo6.gif

מפאנפיקים נדמה לי. ההיא שגרה באילת D: למרות שאת כבר לא גרה שם?
ותחפושת ערפד לא בנאלית - חשבתי על זה עם חברות שלי
שדרוג לתחפושת לא בנאלית אחרת - צוללת צהובה: רק שבמקום פריסקופ יש פסיכית עם ניבים שלובשת צהוב וצועקת שהיא גרה בצוללת צהובה ויש שם ערפדים. הזוי אבל מצחיק. ואם היינו עושות את זה בהופעה של פול מקרטני אז לא היו חותכים אותנו בעריכה כמו שעשו :{ גם וויינט וגם 24 צילמו אותנו יושבות ומנגנות ושרות וחתכו אותנו.. בטח בגלל הזיופים.
לא היינו מספיק ווירד בשבילם איי גס. אהה. כן. עכשיו ברצינות: קצת קשה להשיג תחפושת ערפד לא בנאלית. כי תחפושות ערפדים זה בנאלי. XD את יכולה להתחפש ליצור תמים כלשהו ולהפוך אותו לערפדי. או ליצור לא תמים כלשהו [כמו יובל המבולבל
] ולעשות אותו ערפד.
ולקראת פורים את יכולה להשיג ניבים בכל מקום... כל חנות מעפנה של ארץ השעשועים וזה. ואם תחטטי קצת בחנויות ותשכנעי מישהו לעלות למחסן יש מצב שימצאו לך =] או פשוט לחכות לאייקון.

כן! הייתי בפורום פאנפיקים D:

איזה מצחיק שאת זוכרת X3~~ וכן, אני לא בדיוק גרה שם יותר. אני בשירותלאומי [: והממ. הקטע עם הצוללת הצהובה קצת מלחיץ O_ם" אבל- הרעיון של היצור החמוד, מתוק. אני חשבתי על זה... נראה לי שאני באמת אלך לכיוון של זה :] ותודה!

קרניjack

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

עם ערפדים לא רעים בכלל התחברת, אה
זמיר טריקים היא החנות שמציעה הכי הרבה מגוון של דברים כאלה, וכבר שמו לך לינק... "תחפושת ערפדים לא שיגרתית"- תלויה בסוג הערפד שאת תירצי להתחפש אליו- בגדים גותים גותים יהיה לך קל יותר להשיג מאשר מבגדים סטייל ימי הביניים, אבל שוב, תלוי איזה ערפד את רוצה להציג. בשביל קלאסי יותר הייתי מציעה ללכת על בגדים של סבתא, לא כאלה מכוערים, אלא חצאיות כהות, חולצות עם שרוולים נפוחים וכריות בכתפיים, שרשראות דמוי פנינים, חולצות מכופתרות, מחוכים בסיגנון ישן יותר. אליס (בכינוי ייסאן כאן) היא המומחית לענייני עיצוב בגדים, את יכולה לשאול אותה. בקשר לערפד מודרני, אלו בגדים שקרוצים יותר לסיגנון הגותי, אבל לא בהכרח גותי...גווני שחור/אדום/סגול, עקבים או נעליי פלטפורמה, בגדים יותר צמודים. ותמיד, בשתי האופציות את יכולה להוסיף פאה, וגם את הפאה לעצב כמו שאת רוצה. ותמיד הכי טוב- הרבה איפור והרבה דם! בהצלחה!

למעלה