היי אני חדשה+שאלה

adidas88

New member
היי אני חדשה+שאלה

לפני בערך שבועיים דיברתי עם מישהו שחבר שלו (ידיד שלי) פלט משהו וסיפר לי משהו שהוא לא היה צריך לספר בקשר לאותו חבר. בכל אופן אותו חבר אמר לי שבעולם שלנו אין אנשים טובים וכולם אבל כולם נועדו כדי לבגוד. רק אני תמימה ומאמינה שזה לא נכון? שיש באמת אנשים בעולם שאפשר לסמוך עליהם והוא פשוט לא מכיר אותם? או שלמעשה הוא צודק ובאמת כולם נועדו לבגידה?

ashkeloni

New member
יש אנשים שניתן לסמוך עליהם

אבל הכל באופן יחסי, לדעתי לפחות. אני מניח שבסופו של דבר אפשר להגיע לרמה של קירוב שבה אפשר לסמוך על חבר בעיניים עצומות, אבל זה נדיר...

eliormagick

New member
ממש לא

את לא היחידה שמאמינה שזה לא נכון לא ממש לא כולם נועדו לבגוד ולעשות רק סקס כל היום או יזיזים או לא יודע מה ממש לא... יש אנשים שכן מאמינים באהבה טהורה עדינה ויפה וברומנטיקה ובדברים הקטנים והיפים שבאמת מעוררים אותך לחיים... אז את לא לבד:)

Ipecac0

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הממ אני באמת לא חושבת שאנשים נועדו לבגוד אני חושבת שיש אנשים שאפשר לסמוך עליהם. ות'כלס אני בן אדם שלא מאמין בטוב לב של בני אדם, זה נראה לי דבר נדיר. אבל אני בטוחה שיש אנשים שניתן לסמוך עליהם, זה פשוט לוקח זמן (לי, לפחות לוקח מלא לסמוך על מישו) אני מעיין, השתלבות נעימה

Pure M

New member
אני חושב שהוא טועה.

שמעתי לא פעם גם מאנשים שאני מכיר שאמרו ש"אין ערכים בעולם" ושכולם בוגדים. אז מה. יש אנשים כאלה, שעושים את זה, ואליהם אישית אני לא מתקרב. יש אנשים טובים בעולם, הבעיה היא שבעולם המודרני צריך לחפש טוב טוב בשביל למצוא אותם.

OoמיכלoO

New member
בטח שאפשר לסמוך על אנשים..

אולי לא על כולם אבל בתכלס לכל אחד מגיע הזדמנות

EgG NoG

New member
שלום גם אני חדשה

ברור שיש אנשים שאפשר לסמוך עליהם אני בעצמי מכירה כאלה אבל אני הבנאדם האחרון שיכול להגיד כמה כאלה יש בעולם כי אני לא עושה סקרים א סטטיסטיקות או משהו כזה

tribe spirit

New member
גמני חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

תקראו גם לי תמימה,אבל באמת שאני אממינה שיש כמה אנשים טובים בעולם הזה,כאלה שאפשר באמת לסמוך עליהם. אמנם הרבה יותר קל לזהות ולזכור את אלה שמפרים את האמון ומאכזבים,אבל צריך לשים לב לאלה שלא עושים את זה
חח כמה חביב,את נהגת חדשה בדיוק ביומולדתי

אני חושבת שזה הרבה יותר מורכב מזה

< אגב, אני גם חדשה ומקווה להשאר! נשמע פורום מעניין
> אני חושבת שקשה לנו לסמוך על אנשים בגלל שלכל בנאדם יש ציפיות שונות, גישה שונה לחיים... אני מאמינה שיש המון אנשים מדהימים בעולם הזה שאפשר לסמוך עליהם... אני מאמינה שכולנו בני אדם שניתן לסמוך עליהם אבל לא כולם יכולים לסמוך על כולם (מקווה שלא בילבלתי יותר מידי)... כדי להסביר אני אתן את עצמי כדוגמה > אני חושבת שאני בנאדם שאפשר לסמוך עליו, ושאני לעולם לא אנסה לפגוע בכוונה במישהו, אבל קרה שהרצון שלי לעשות משהו גרם לכך שמישהו שסמך עליי או יותר נכון ציפה ממני למשהו התאכזב ונפגע ממני.... לכולנו יש רצונות וצרכים שונים, אין יישור קו בין כל בני האדם (באופן טבעי כמובן) ולכן יוצא שכאשר אני פוגשת אדם אחד ומצפה שיצא בינינו משהו מסוים הוא בכלל רוצה שיצא מאיתנו משהו אחר לגמרי ובסופו של דבר אני מרגישה פגועה ונבגדת....

painapple

New member
אמנם יש אנשים שבוגדים,

ולא מעט. אבל יש גם את אלו, שאני מאמינה שהם הרוב, שלא בוגדים. ואני לא חושבת שצריך להיות תמים כדי לחשוב שלא כולם בוגדים. כי באמת לא כולם בוגדים. יש אנשים אוהבים ונאמנים ומאמינים באהבה, ואחד בשני. ויש כאלה שזה לא מספיק להם.

ooooooo1

New member
אםם ככה אז גם אני תמים

כי אני מאמין שאני לעולם לא אבגוד במי שתהיה אשתי ואני לא אבגוד בחברים או באנשים שקרובים אלי בחיים ואני מאמין שזה נכון פשוט קשה למצוא את האנשים האכותיים האלו אני בן 18 וחצי

Batelg

New member
גם אני חדשה...

אני אחת שרוצה להאמין שכולם טובים ולכל בן אדם יש צדדים טובים.. ושקורה משהו רע אני תמיד מנסה להוציא את הכי טוב ממנו אבל מה שמוזר אצלי שלמרות שאני מנסה להסתכל על הצדדים הטובים ובוטחת מהר בבני אדם אני קודם חושבת תמיד אבל תמיד מה יצא להם מזה.. אבל לא מראה את זה ולכן חברות שלי והמשפחה שלי רואים אותי כתמימה.. ובגלל שאני כזאתי למרות שבתוך תוכי אני לא מאמינה לאנשים אני בוטחת בהם ונפגעת (כל כך הרבה..). אבל למרות כל זה אני עדיין רוצה להאמין שאנשים הם טובים ולא פוגעים בכוונה.

TINKERBELL 15

New member
ברוכה הבאה :)../images/Emo210.gif

זה פורום ממש כייפי!!! [אני פה רק 2 דקות, אבל לא משנה].

britmel

New member
גםאני חדשה ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

ןלא לדעתי ידיד שלך לא צודק ברור שיש אנשים טובים עולם אחרת היה כאוס נוראי בעולם והיה מלחמת עולם 3 .... ולא כולנו נועדנו לבגידה אומנם יש כמה רעים שכן.. כנראה שזה מגיע להם כי הם עשו משהו רגע בגלגול הקודם שלהם כל כדה"א

ooooooo1

New member
מותק הרוב בוגדים....

זה העולם מה לעשות הרבה בוגדים אבל זה לא כולם.........

Pure M

New member
מה?!

איזה שטויות במיץ. זה שיש שבוגדים לא אומר שהרוב ככה.

mgirl

New member
ברור שזה לא נכון

אבל זה נכון שרוב האנשים הם לא בדיוק אמינים. מה אני אגיד לך? זה קשה להשאר אמין. מספיק קשה שגם מי שמאוד רוצה בדרך כלל לא מצליח...

זה באמת לא נכון

את צריכה למצוא את האנשים שאת יכולה לסמוך עליהם ולבטוח בהם. אלה שאת הכי קרובה אליהם, ויודעת שאת חשובה להם. ואולי גם איתם לפעמים יכאב קצת ויהיו כעסים, אבל הם לא יבגדו. ויש גם סתם אנשים טובים באמצע הדרך.

למעלה