היי אני חדשה פה..

s h u l a 1

New member
היי אני חדשה פה..

ורציתי לשתף אתכם במסקנה ממש חשובה שהגעתי עליה בעקבות משהו שקרה לי. אוקיי.. אז כמו כל ילדה רגילה יש לי את כל החבר'ה בבצפר.. אבל יש לי חברה אחת שהיא יעני לא איתי בבצפר ואני מכירה אותה מגיל ממש קטן חברה ממש ממש קרובה אבל היא יעני לא קשורה לאף אחד מהבצפר שלי למרות שהיא מכירה אותם ככה בכללי (אותו ישוב וזה). בקיצוררר.. הרבה פעמים כשאני איתה.. אז אנחנו רבות על איזה משהו.. לפעמים דברים יותר שטותיים לפעמים פחות, אבל כשאנחנו רבות זה יעני אנחנו אומרות הכל אחת לשניה צועקות רבות.. תמיד חשבתי שמשו דפוק בחברות שלנו.. יעני.. זה בסדר לריב בין חברות, אבל כל כך הרבה?! ועד כאלה טונים?! בקיצור לאחרונה קרה משו עם חלק מהחברות בבצפר.. משהו די מגעיל שהן עשו לי "בטעות" לפי מה שהן אומרות, באותו היום כשגיליתי את זה הייתי אצלה, וסתם ועם החברות האלו מבצפר אז הכל שקט כזה.. לא נצעק אחת על השניה.. לא נריב.. זה יהיה כזה שיחה מהן בפלאפון של "מצטערות" ממש וזין כזה.. אבל גם בכללי בלי קשר לקטע הזה.. אז תמיד יש תחושה של לא מדברים על הכל.. ומדחיקים המון דברים.. בקיצור באותו היום שגיליתי את זה ישנתי אצל החברה הזאת שלי ולמחרת (הפעם לא בגלל משו שטותי) רבנו ממש.. יעני התחלנו לצעוק אחת על השניה ובסוף אני בכיתי וזה.. כי כבר ממש התעצבנתי.. בעיקרון תכננו לנסוע להסתובב באיזה מרכז חדש שפתחו ואז רבנו.. ואחרי הריב אחרי ששפכנו את כל הצעקות שלנו וכל אחת אמרה לשניה מה שהיא חושבת באמת ואחר כך גם דיברנו על זה בטונים נורמליים, כאילו הכל התנקה.. אחר כך כשהלכנו הרגשתי שאני לא כועסת עליה על כלום.. כי דיברנו על הכל והוצאנו את הכל ושום דבר לא נשאר בפנים.. וממש לא ראו עלינו בוא נאמר שרבנו באותו יום.. ואז ירד לי האסימון והבנתי שחברות כמו זאת שיש לי איתה כמעט לא היה לי אף פעם בחיים שכל כך קל לי להסביר לה מה אני לא אוהבת אצלה ומה לדעתי כדאי לה לשנות.. פשוט לבוא ולדבר איתה על ה=כ=ל! והבנתי למה החברות עם אותן בנות מהבצפר כל כך דפוקה! כי פשוט הכל מודחק לא מדברים הכל כלום רק מדחיקים.. בקיצור, לדבר על הכל זה פשוט הדבר הכי חשוב בחברות, ואני מקווה בשביל כולכם שתמצאו גם את הבן אדם שאפשר להגיד לי הכל בלי שום חסימות וסינונים.. רק רציתי לשתף =]

sh53

New member
יש גם עוד משהו כאן

קשה לבסס חברות "של בי"ס" כאשר מתראים רק בבי"ס וזהו (אם לא הולכים אפילו חזרה הביתה יחד). אם נחשוב על ההפסקה, אז כמה זמן כבר אפשר לדבר בהפסקה? כמה אפשר לבסס מערכת יחסים בזמן כל כך קצר? כמה אפשר שכל אחד יפרוק מהלב בזמן כל כך קצר? דבר נוסף - המסגרת והאנשים מסביב - אם הייתן בבי"ס יחד, אז אני מניחה שלא הייתן צועקות אחת על השניה בתוך הבי"ס, כי המסגרת מחייבת להתנהגות מסויימת. לא הייתן צועקות ליד מורים או ליד אנשים נוספים ומשתפים אנשים שאתן רואות כל יום במה שעובר עליכן באותו רגע בצעקות, כי זה היה הופך את הענין למחנות, אנשים היו מתערבים, קובעים מי צודק, מנסים להתערב ולצדד באחת משתיכן ואולי אחת היתה נפגעת, יכול להיות שאם הייתן רבות בתוך בי"ס אז אחת מכן היתה מכירה מישהי אחרת מהבי"ס ואז הקשר היה לאט לאט לא אותו דבר ואולי נגמר לגמרי כי היתה מישהי נוספת בתמונה. שמחה על החברה שיש לך ושאת מרגישה שאיתה את מרגישה הכי טוב, כיף לך ואת יכולה לספר לה ולשתף אותה בהכל.

s h u l a 1

New member
זה לא קשור-

עם חבר'ה מהבצפר אני נפגשת המון גם אחר הצהריים. אמרתי שהם מבצפר כי פשוט אני איתם בבצפר אבל הם החברים בכללי כל החברות שלי מבצפר מן הסתם אני איתן המון אחר הצהריים.

למעלה