היי אני חדשה פה

LeAnnDylan

Well-known member
היי אני חדשה פה

היי כולם!
אני לא נוהגת להצטרף ליותר מידי פורומים, אני גם לא ממש טיפוס כזה אבל החלטתי להצטרף בכל זאת.
אני לא מעריצה מושבעת של התוכנית, למען האמת אני חושבת שמספר הפרקים שראיתי מסתכם בעשרה בערך וגם הם רובם מהאודישנים השונים במהלך העונות... לא בהכרח מחוסר ענין הסיבה נעוצה במחסור בזמן [הצבא גוזל את מיטב שעותיי] אך על אף שלא צפיתי בעונות אני מעריצה של קרי אנדרווד, ואני אף גאה בהישג שלי לשים את ידי על כל השירים משלושת הדיסקים הראשונים שלה: Carrie Underwood, First Studio Sessions והאלבום לייב שלה - Live In Little Rock בנוסף אני ממש אוהבת את קטרין מקפי וממש מחכה לאלבום הבכורה שלה. כמו כל השאר פה [או לפחות הרוב] אני מניחה שגם אני התמכרתי לקלי קלרקסון. ודמות נוספת שעדין לא גיבשתי דעה עליה היא קלי פיקלר, שאומנם האלבום שלה היה בטופ 5 שלי למשך זמן לא מועט אני חייבת להודות שכתיבה מרשימה לא הייתה שם גם הקול שלה לא מדהים אבל לא יודעת משהו בפשטות של השירים, הקלילות וכמובן המוטיב מאחד האומות של Red High Heels פשוט שבה אותי... אני מקווה שאת העונה ה-6 אני אוכל לראות [או לפחות לקוות לתפוס קצת יותר משלושה פרקים כל העונה...] אבל אני מניחה שתמיד אפשר לקפוץ לכאן כדי להתעדכן... אוי וכמעט שכחתי... אני צליל

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, צליל../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני שמחה שהצטרפת
אני מקווה שייצא לך לראות, כי עכשיו יש שידורים צמודים גם בערוץ 3, בימי שישי ואאל"ט גם שבת (פרקי התוצאות). מקווה שייצא לך לראות ולנו לראות אותך
חנה

Fairywitch

New member
יש../images/Emo70.gifעוד אוהבת קאנטרי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני מתה על קאנטרי, יקירתי, כרגע זכית ב-10 נקודות תוספת אצל חצי מהנהלת הפורום
מה את שומעת? לי יש בעיקר אוספים, אבל אני מאוד אוהבת את הדיקסי צ'יקס, רסקל פלאטס ומרטינה מקברייד. שיר הקאנטרי הכי אהוב עליי- Country Roads Take Me Home. הוא פשוט מרגש אותי

LeAnnDylan

Well-known member
יאאיייי!!! 10 נק' בונוס!!!../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

יאאא איזה כיף לראות שיש עוד אנשים אוהבי קאנטרי פה
אני גם אוהבת את הדיקסי צ'יקס. יש לי שני דיסקים של מרטינה מקברייד [כי מישהו פעם המליץ לי עליה] יש לה כמה שירים ממש טובים, היא לא בטופ 10 שלי אני מניחה אבל היא ממש מוצלחת!! זמרת הקאנטרי שאני הכי אוהבת היא כמובן ליאן ריימס [יש לי את כל ה-15 אלבומים שלה יאאאיייי
] אני גם אוהבת את הקאנטרי היותר לייט- שאנייה טווין ופיית' היל [כמובן שבתקופת הקאנטרי שלהן אוהבתי אותן הרבה יותר....] הזמרת השניה שאני הכי אוהבת היא מירנדה למברט ששתי האלבומים שלה היו גאונים!!!
ג'ול
כמובן ושאר ירקות: גרטשן ווילסון, The Wreckers [חיבבתי את מישל כזמרת סולו, זה רק היה מחייב שאני אוהב אותה בצמד החדש...
], קרי אנדרווד וקלי פיקלר כמובן, שרה אוונס, ליאן וומאק, טיילור סוויפט, שוגרלנד,SHeDAISY קצת ריבה מקנטייר

Fairywitch

New member
את מכירה יותר ממני../images/Emo2.gif

את יכולה לכתוב את השמות של כל הנ"ל באנגלית?

LeAnnDylan

Well-known member
Of Course...

1. Dixie Chicks 2. Martina McBride 3. LeAnn Rimes
4. Shania Twain 5. Faith Hill 6. Miranda Lambert
7. Jewel 8. Gretchen Wilson 9. The Wreckers 10. Carrie Underwood 11. Kellie Pickler 12. Sara Evans 13. Lee Ann Womack 14. Taylor Swift 15. Sugarland 16. SHeDAISY 17. Reba McEntire ואם כבר אז שכחתי להוסיף למקדום את Jo Dee Messina אז הרי לך

Fairywitch

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gifאני אתחיל מלחפש את

אלה שהמלצת עליהן באייקון מאוהב

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif חח אפילו אני מכיר את הרוב

שאני לא חובב קאנטרי או משו שאניה טווין מלכה לפיית' היל יש קול מדהים ומרטינה מקברייד אלילה

ליאתגל

New member
הייי.. חדשה ישנה..:)

אני קוראת פסיבית כאן בפורום כבר הרבה זמן... אבל סתם רציתי להודיע שאני אוהבת את איידול מאוד ותמיד מחכה לעונה הבאה. אני עוקבת כבר מהעונה השנייה... ודרך אגב הגבתי כי קראתי שאת אוהבת קאנטרי-שזה דבר שחשבתי שאני היחידה בארץ שאוהבת! אני מתה על קאנטרי! ועוד רשמת את שלושת האנשים האהובים עליי! rascal flatts martina mckbride וה- dixie chicks. אנייואיי אחלה טעם..:) ורציית לשאול- מתי איידול משודרת עכשיו? באיזה ערוץ איזה ימים? ואיפה אפשר לראות את מה שהפסדתי עד עכשיו...

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ברוכה הבאה אוהבת קאנטרי קטנה

חחחח אני לא טועה נכון? מקווה שתצליחי לראות את העונה ולהנות ממנה = ]

LeAnnDylan

Well-known member
מעניין מה הסגיר אותי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

LeAnnDylan

Well-known member
כן..

אחד יצא ב-1997 אחד ב-2001 והשלישי ב-2002 ואז כמובן יש את Some Hearts ב-2005 האחרון מן הסתם הטוב ביותר אבל גםהשלושה הקודמים שווים האזנה..

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

יצאו לה דיסקים לפני איידול? וואלה? איפה אפשר להשיג אותם?

למעלה