LeAnnDylan
Well-known member
היי אני חדשה פה
היי כולם!
אני לא נוהגת להצטרף ליותר מידי פורומים, אני גם לא ממש טיפוס כזה אבל החלטתי להצטרף בכל זאת.
אני לא מעריצה מושבעת של התוכנית, למען האמת אני חושבת שמספר הפרקים שראיתי מסתכם בעשרה בערך וגם הם רובם מהאודישנים השונים במהלך העונות... לא בהכרח מחוסר ענין הסיבה נעוצה במחסור בזמן [הצבא גוזל את מיטב שעותיי] אך על אף שלא צפיתי בעונות אני מעריצה של קרי אנדרווד, ואני אף גאה בהישג שלי לשים את ידי על כל השירים משלושת הדיסקים הראשונים שלה: Carrie Underwood, First Studio Sessions והאלבום לייב שלה - Live In Little Rock בנוסף אני ממש אוהבת את קטרין מקפי וממש מחכה לאלבום הבכורה שלה. כמו כל השאר פה [או לפחות הרוב] אני מניחה שגם אני התמכרתי לקלי קלרקסון. ודמות נוספת שעדין לא גיבשתי דעה עליה היא קלי פיקלר, שאומנם האלבום שלה היה בטופ 5 שלי למשך זמן לא מועט אני חייבת להודות שכתיבה מרשימה לא הייתה שם גם הקול שלה לא מדהים אבל לא יודעת משהו בפשטות של השירים, הקלילות וכמובן המוטיב מאחד האומות של Red High Heels פשוט שבה אותי... אני מקווה שאת העונה ה-6 אני אוכל לראות [או לפחות לקוות לתפוס קצת יותר משלושה פרקים כל העונה...] אבל אני מניחה שתמיד אפשר לקפוץ לכאן כדי להתעדכן... אוי וכמעט שכחתי... אני צליל
היי כולם!