היי אני חדשה פה

Rachel Green

New member
היי אני חדשה פה

שלום לכולם! אני חדשה פה והייתי רוצה לדעת אם למישהו יש מושג איך משנים צבע עיינים?? תודה לכל מי שיענה לי

Rachel Green

New member
לא מצאתי../images/Emo14.gif

חיפשתי בעמוד הקודם אבל לא מצאתי כלום!!!!!!!!! את יודעת אולי איך אני יכולה לעשות את זה? בבקשה תעזרי לי!!!!! נמאס לי מחום!!!!!!!!! אני רוצה ירוק!!!!!ירוק ירוק ירוק!!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!!! ודרך אגב אני צריכה גם כישוף אהבה

Rachel Green

New member
לא מצאתי../images/Emo14.gif

חיפשתי בעמוד הקודם אבל לא מצאתי כלום!!!!!!!!! את יודעת אולי איך אני יכולה לעשות את זה? בבקשה תעזרי לי!!!!! נמאס לי מחום!!!!!!!!! אני רוצה ירוק!!!!!ירוק ירוק ירוק!!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!!! ודרך אגב אני צריכה גם כישוף אהבה

maria*

New member
מישהו יכול להסביר לי?

אני לא רוצה להישמע חצופה, אבל מה כל העניין הזה סביב החלפת צבע עיניים? מה לעזאזל רע בצבע שקיבלת מההורים? אני לא מאמינה שניתן לשנות צבע עיניים, ובתור מישהי שמתחילה לא רצוי להתחיל בדברים מסובכים..

kosh

New member
זה ברור

אני אמנם פם ראשןמה מגיה כאן בפורום. אבל די ברור שהיא מתכוונת לסרט שהיה שבו כמה ילדות עסקו בכישוף ואחת מהן שינתה את צבע העינם שלה אם אני לא טועה היא גם שינתה את ציבע השיערץ מה שצריך להבין שהחיים אינם סרט. kosh we are gray

Charmed One

New member
דווקא אני לא ממש מסכימה

אתה מדבר על הסרט "הכישוף" שבו היו 3 או 4 בנות, לא זוכרת כמה. שניסו כל מיני דברים בכישוף ובסוף כמובן הכשלו בהכל, מי שלא ראה את הסרט-מאוד מומלץ. בכל אופן, אולי זה לא נשמע כ"כ אפשרי אבל יש הרבה דברים שקורים שקצת קשה לנו להסביר, אז אם אתה יכול לגרום למישהו להתאהב בך ללא רצונו אז אני חושבת שאין סיבה שלא נצליח לשנות צבע עיניים. מכושפת

את לא כ"כ צודקת!

אולי אני מתבלבל אבל בסרט ה"כישוף" הבנות דווקא הצליחו! הם הצליחו לקחת כוחות של איזה אל גדול לא זוכר כבר....... הסרט הזה היה מזמן...והם הצליחו לעשות כל מיני דברים...

Charmed One

New member
דווקא לא!

בהתחלה הן הצליחו ואח"כ נכשלו, אני אזכיר לך קצת. אתה יודע, שנון דוהרטי השתתפה שם, ואם אתה זוכר היו לה צלקות על הגב וכל שבוע היא הייתי הולכת לבית חולים והיו עושים לה משהו עם חשמל כדי שהן ייעלמו. אז כשהן הצליחו, הצלקות נעלמו, ואז...כשהן נכשלו בסוף הסרט, הכל חזר, גם צבע השיער של אחת מהן, וצבע העיניים של השניה. מכושפת

עידו10

New member
לשניכם יש זכרון של דג זהב

בכל מקרה, הבסיס של הסרט הוא- בהתחלה מצטרפת הבחורה הבלונדינית ה"טובה" לשלוש הבחורות ה"רעות"- השחורה, זאת שהייתה בשולחן לחמישה והבחורה ה"ממש רעה" הזאת. הם מבקשות את הכוח של ה"אל האולטימטיבי"- מנון, והכוח הזה משחית את 3 הבנות הרעות שמתחילות להציק לבחורה הטובה. בלה בלה בלה, הכל חוזר אליהן פי 3, אין להן יותר כוחות ורק לבחורה הטובה יש. זהו. סרט לא משהו משהו, וגם ישן בטירוף.

דבר ראשון בקשר לזכרון הסרט היה

מ ז מ ן ! ! ! וחוצמיזה יש לי על עוד דברים לחשוב.... טוב לא משנה.. והכישוף זה היה סרט באמת יפה!!!!! אבל אתה צודק הוא היה קצת רדום..... הסידרה שאני הכי אוהב היא מכושפות! לא רק מכושפות גם ניקיטה אבל לא משנה בקשר למכושפות לפי מה שאני שומע מהדיונים פה ומכל מיני אנשים אז רוב הסידרה העלילה הדברים שהן עושות נכונות לחלוטין! אני צודק?

Rachel Green

New member
זאת לא היתה שנון

שנון דוהרטי בכלל לא שיחקה ב"הכישוף"!!!זאת היתה נב קמפבל עם הצלקות בגב..... ראיתי את הסרט הזה בערך 100 פעם ולדעתי זה כן אפשרי לשנות את צבע העיניים אבל מישהו לעזאזל יכול להסביר לי איך???

dopey_wizard

New member
חבל

שאת לא מאמינה בשינוי צבע עיניים כי זה אפשרי!! חבר שלי הראה לי ובמשך איזה 20 דקות היו לו עניים כחולות (במקור יש לו חום) אבל זה ממש לא מומלץ! כי זה יכול לגרום לכול מיני בעיות בעניים! ---> דוד

maria*

New member
בעצמך אמרת שזה ל20 דקות

אבל צדקת בעניין שזה יכול לגרום הרבה בעיות

עידו10

New member
אני ניסיתי לפני איזה שבוע

לשנות את צבע העיניים שלי מחום לכחול, לא השתנה כלום, אבל מאתמול כבר יש לי דלקת בעיניים וזה אחד המציקים. אם יש למישהו כישוף שהוא הצליח איתו, טקס מסויים או כל דבר, בבקשה תגידו, כי בנתיים זה רק מתחרבן לי.

Necrophil

New member
כן...

הכנסי לחנות אופטיקה וקני עדשות צבע. בהצלחה!!!!!!!!!!!

עידו10

New member
שלא תחשוב שכולם חיים פה באשליות

למרות שחלקית זה נכון. מבחינה מדעית, זה מאד אפשרי שישתנה לך צבע העיניים, גם באמצע החיים. אני עד גיל 8 הייתי בלונדיני בכלל, והיום יש לי שיער חום. אני מכיר מישהי שעד גיל 6 היו לה עיניים עחולות מטרפות, אבל היום יש לה ירוקות. דברים משתנים, צריך רק למצוא את הדרך איך לשלוט על זה.

SaberTooth

New member
טקס לשינוי צבע העיניים!

קודם כל עלי להגיד הטקס הזה לא יצליח הכנה קודמת ועיסוק קודם במאגיה, הטקס: (זה ברור מאליו אבל חשוב שלא יפריאו לך במהלך הטקס) עיצמי את עינייך או כסי אותן בידייך, מלאי את מוחך בצבע הטיבעי של עינייך, חישבי אך ורק על צבע עינייך המקורי, עכשיו לאט לאט בעיתיות כמעט בילתי נסבלת ראי את צבע עינייך המקורי מוכתם ומשתנה לאט לצבע שאת רוצה לשנות את עינייך אליו, לאחר שצבע עינייך המקורי השתנה לצבע שאת חפצה בו ראי בעייני רוחכך את הצבע הזה הופך לקרן מרוכזת שנורת מתוך מוחכך לעינייך וצובעת אותן לאט לאט, המשיכי כך עד שכל העיין נצבעה ואז תעברי לעיין השניה, מכוון שזאת אשליה בלבד יתכן מאוד שאת לא תראי את השינוי וכך גם אנשים שמעוד מעוד קרובים אליך, כמו אמא אבא וחברים קרובים, אך אחרים בהחלט יבחינו בהבדל, אם בכל זאת זה לא הצליח נסי את הטקס שוב ותעשי מדיטציה לפניו! בהצלחה!!!!!!

למעלה