היי!אני חדשה פה

blaahh

New member
היי!אני חדשה פה

אני אוהבת באפי ואנג'ל כבר המון זמן, אז החלטתי להצטרף לפורום :)! יש לי שאלת ספויילר בקשר לעונה ה-5 של אנג'ל: מה קורה עם פרד והשדה הזאת זנכנסה לה לגוף? אני ראיתי קטע קצר ולא ממש הבנתי. מה קרה שם? ופרד באמת מתה?לא מצליחים להחזיר אותה לחיים אחר כך או משו?(עשו את זה לבאפי איזה...10 פעמים!)

קידבו

New member
../images/Emo58.gif למעלה, וכאן

אם את באמת רוצה שאגיד לך אז תמשיכי לקרוא: כן, פרד מתה!!
עצוב נכון, אבל זהו, היא מתה. אי אפשר להחיות אותה פשוט כי הגוף שלה עדיין קיים, מישהי הרבה יותר חזקה נמצאת בגוף שלה אז לאן יחזירו את הנשמה שלה? הגוף שלה תפוס וגם לא יודע אם בכלל יכולים להחזיר את הנשמה שלה ככה. ספוילר לפרק האחרון: בפרק האחרון עוד מישהו מת, מי זה? בואי נגיד שפרד לא נשארת לבד למעלה.
אבל איליריה עדיין חיה. וכועסת...

blaahh

New member
כתבתי "ספויילר". ../images/Emo58.gif

מי זה יהיה מה שימות?ווסלי?

קידבו

New member
../images/Emo58.gif

לא רוצה להגיד שאת צודקת...... אבל את לא טועה. חחח טוב, הגיוני שהוא ימות, בלי ויניפרד
איזה סיבה יש לו לחיות? ויניפרד לנצח נזכור אותך מתוקה
לא יודע מה אתכם אבל יש שני פרקים שהביאו אותי לסף דמעות, כשג'ויס מתה (פרק ההלויה), וכשפרד מתה. אני מתעצב רק מלחשוב על זה. why her?! why?! damn u joss whedon, damn u

c o n n o r

New member
לא רק זה ../images/Emo58.gif עונה 5

אין גם נשמה להחזיר
אם הייתה נשמה לא הייתה בעייה להחזיר את פרד לחיים יש להם את כל הכוח של וולפראם והארט. הבעיה היא שהנשמה של פרד הוקרבה כדי לשחרר את אליריה.

קידבו

New member
זהו ../images/Emo58.gif

לא זכרתי בדיוק מה הם אומרים ובגלל זה לא כתבתי אבל עכשיו שאמרת את זה אני דיי בטוח שהם אמרו שהנשמה שלה מתה פשוט. בגלל זה גם לא יכלו להציל אותה. טוב יכלו, אבל זה היה הורג מליונים בדרך ואנג'ל לא יכל לעשות את זה.

c o n n o r

New member
להזכירך../images/Emo58.gif

שהוא כן רצה לעשות את זה במילותיו "Scrue the world" ספייק הזכיר לו שאי אפשר לעשות את זה...

קידבו

New member
אני יודע ../images/Emo58.gif

אבל עדיין ההחלטה הסופית הייתה של אנג'ל.... וכותבים את זה screw. אני זוכר שבפעם הראשונה שראיתי את איליריה באתר city of angel חשבתי שהיא חיה בתוך פרד אבל גם פרד עדיין שמה, כאילו הן מתחלפות כמו שערפד מחליף את הפנים שלו. ככה חשבתי שזה מגניב שסוף סוף גם פרד מכסחת. איך הצטערתי לגלות שהתבדיתי.

Buffy lover

New member
../images/Emo58.gif לעונה 5 של אנג'ל

ולא לדבר על זה שבזמן שפרד גססה כל האיברים הפנימיים שלה נמסו...

ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

ואני ממליץ שתבדקי את תקנון הפורום וחוקי הספוילרים

:'(../images/Emo58.gifעונה 5 אנג'ל.

ווסלי מת. קשה לי להחליט איזה מוות מדכא יותר: של פרד או של ווסלי. כי כשווסלי מת, הוא מבקש מהשדה הזאת להתחזות לפרד ולהגיד לו שהם יהיו עוד מעט ביחד בשמיים. וכל הקטע הזה את קולטת שזאת לא פרד, והם לא יהיו ביחד והוא רוצה שהיא תשקר לו. פאק, נכנס לי משהו לעין.

למעלה