היי אני חדשה פה..

פלורי2

New member
ספרי לנו על המקרים../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif

ברוכה הבאה
.

תודה.. אז ככה

אני לומדת בפנימיה בפ"ת.. ולפני 3 שנים היה לנו ממש דברים מוזרים.. בערב שטיילנו בפנימיה ראינו זקן עם אף ארוך יושב בקפיטריה ואז התקרבנו והוא פשוט נעלם וראינו אותו עוד כמה פעמים ופעם אחת ראינו ילדים משחקים כדורסל במגרש (והזקן עודד אותם) והתקרבנו ולא היה אף אחד רק כדורסל.. ואין מצב שהם הלכו לאיפשהו כי היינו בקשר עין עם המגרש וזה רק חצי דקה הליכה.. הם פשוט נעלמו! יש מצב שזה רוחות?? או שזה משהו יותר גרוע?

תודה.. אז ככה

אני לומדת בפנימיה בפ"ת.. ולפני 3 שנים היה לנו ממש דברים מוזרים.. בערב שטיילנו בפנימיה ראינו זקן עם אף ארוך יושב בקפיטריה ואז התקרבנו והוא פשוט נעלם וראינו אותו עוד כמה פעמים ופעם אחת ראינו ילדים משחקים כדורסל במגרש (והזקן עודד אותם) והתקרבנו ולא היה אף אחד רק כדורסל.. ואין מצב שהם הלכו לאיפשהו כי היינו בקשר עין עם המגרש וזה רק חצי דקה הליכה.. הם פשוט נעלמו! יש מצב שזה רוחות?? או שזה משהו יותר גרוע?

אבל לא כל דבר זה רוח....

האמת שאני כבר מפקפקת בזה שאפשר לראות אותם.... לדעתי הם קיימים אבל מעטים האנשים האמיתיים שראו אותם.. לא צריך להסיק מהר מסקנות שהכל זה רוחות..לפעמים זה ממש לא! אם כל דבר קטן שהיה קורה אצלי היה רוח אז נראה לי הייתי מתה מפחד... צריך הוכחה אמיתית...

למעלה