היי. אני חדשה פה...

Girl of Pain

New member
היי. אני חדשה פה...

קוראים לי בר. אני בת 15. אוהבת לחשוב על החיים (וגם על המוות). אתם כבר תכירו אותי במהלך הזמן.. אתם יכולים להסביר לי על הפורום? על מה מדברים פה?

ניאו30

New member
היי ...ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

גם אני "אוהב" לחשוב על החיים,המוות וכל מה שבינהם.עדיין מחפש תשובות... יש כאלו שרואים בכך "סטייה".אני חושב(מבחינתי לפחות) שמדובר במהות הקיומית של האדם שצריך לתת לחיים שלו משמעות.כדי לעשות את זה צריך להבין.מכיוון שזה נושא קשה להבנה(בלתי אפשרי??לא יודע...אולי),העיקר בעיניי עובר מקבלת התשובות לדרך.לכן הדרך(לדעתי!) היא ע"י שאלת שאלות, העלאת ספקות ב"תשובות" של אנשים אחרים,מציאת שביל הזהב שלך בתוך "ים" התשובות האנושיות (לא לקבל משהו כתורה מסיני או כמובן מאליו),ועוד. על מה מדברים כאן?על מה שאת אוהבת לחשוב
,ועוד על נושאים רבים נוספים. החיים הם הרי התמודדות אחת גדולה,ולכן כל מה שמרכיב אותם הוא בגדר "מאחוריי התמודדויות בחיים".חוץ מזה,אפשר לקרוא את הדף הנוכחי ואולי עוד אחד,שניים או שלושה דפים אחורה כדי לקבל מושג די טוב(או שפשוט להעזר בסיכום החודשי של להבה מהעמוד הזה בעזרת קישורי הפורום והטאגליינס.

רננהלי

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

מדברים פה על כל מה שאת מרגישה שקשור לחיים שלך וההתמודדויות שלך עם דברים שקורים בהם. עם הזמן גם את תכירי את הפורום ואם את בן אדם שאוהב לחשוב על החיים, נראה לי שתמצאי את מקומך

שלום לך בר ../images/Emo24.gif

ממליצה לך לקרוא את הודעת המנהלת, אבל כמו שהחבר'ה פה הסבירו לך, זהו פורום שמדבר על סוגי התמודדויות בחיים ואיך מתמודדים באופן אישי ובאופן קבוצתי. זהו פורום תמיכה ועזרה שמכיל בתוכו המון תובנות- ממליצה לך לקרוא קצת מההודעות האחרונות, מהטאגליינס ומהעדכונים החודשיים האחרונים שנמצאים בקישורי הפורום.

למעלה