וואי אנחנו גולשים משפה לשפה שמת לב?
J j e s s i c a 16 New member 21/9/05 #47 חחחחחח חשבתי שזה רוצה לאכול... חחחחחחח כי ככה זה בספרדית...חחח
E Edgar Davids New member 21/9/05 #48 אולי את צודקת? חחחח אמא יודעת גם ספרדית לפעמים אני מערבב.. *הולך לבדוק* כן צדקת! פשש יפה זה בספרדית רוצה לאכול.. ח"ח על הידע.. טיפש שכמותי
אולי את צודקת? חחחח אמא יודעת גם ספרדית לפעמים אני מערבב.. *הולך לבדוק* כן צדקת! פשש יפה זה בספרדית רוצה לאכול.. ח"ח על הידע.. טיפש שכמותי
J j e s s i c a 16 New member 21/9/05 #51 חחחחחחחח לא טיפש...בכלל לא! חחח ../images/Emo13.gif i like you! you're cool
H hellofanickname New member 20/9/05 #13 יוווווווו קוראים לך ג'סיקה! [שמוליקסתוםת'פהאתה] אני אקרא לך ג'סP: חלק קוראים לי ככה אניוואי ברוכה הבאה
יוווווווו קוראים לך ג'סיקה! [שמוליקסתוםת'פהאתה] אני אקרא לך ג'סP: חלק קוראים לי ככה אניוואי ברוכה הבאה
J j e s s i c a 16 New member 20/9/05 #16 חחחח לא לא קוראים לי ג'סיקה...../images/Emo10.gif אבל אני רוצה!! זה שם כ"כ יפה...חח בלי קשר לג'סיקה סימפסון..זה שם ממש יפה! =] אז לך קוראים ג'סיקה? חחחחחח כי אמרת קוראים לך ג'ס...קיצור לג'סיקה...
חחחח לא לא קוראים לי ג'סיקה...../images/Emo10.gif אבל אני רוצה!! זה שם כ"כ יפה...חח בלי קשר לג'סיקה סימפסון..זה שם ממש יפה! =] אז לך קוראים ג'סיקה? חחחחחח כי אמרת קוראים לך ג'ס...קיצור לג'סיקה...
J j e s s i c a 16 New member 20/9/05 #25 אההה =] אז אתם יכולים לקרוא לי ג'ס...או ג'סי..=] כי זה יפה! =]
L l AdidAs l New member 20/9/05 #15 ברוכה [= אני עדי, בת 14 וחצי, מת"א. תהנננני פה יוהו את מכירה את קלי ^.^
G G r e e n D a y Girl New member 20/9/05 #32 אוווו../images/Emo2.gif הייתכן? ושוב נעים מאד מאד מאד להכירך נ.ב קלי....*נזכרת איפה אני מכירה אותה * אחחח אני מכירה הרבה אנשים וזה מתערבב לי במוח
אוווו../images/Emo2.gif הייתכן? ושוב נעים מאד מאד מאד להכירך נ.ב קלי....*נזכרת איפה אני מכירה אותה * אחחח אני מכירה הרבה אנשים וזה מתערבב לי במוח