היי אני חדשה פה!
ע ענת ריאן New member 28/6/05 #5 ../images/Emo6.gif ענת בת 13 וחצי מירושלים, אני גם בפורום בלו ובאסטד, מקווה להשתלב מהר
ע ענת ריאן New member 28/6/05 #6 ../images/Emo6.gif ענת בת 13 וחצי מירושלים,אני גם בפורום בלו ובאסטד, מקווה להשתלב מהר
ק קרניjack New member 28/6/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif את יכולה לספר קצת יותר על עצמך תחביבים, איך הכרת את סימפל וכו'.... השתלבות נעימה=)
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif את יכולה לספר קצת יותר על עצמך תחביבים, איך הכרת את סימפל וכו'.... השתלבות נעימה=)
ע ענת ריאן New member 28/6/05 #4 טוב אז כמה דברים עליי: קוראים לי ענת, אני בת 13 מירושלים, התחלתי לאהוב את סימפל פלאן כי כל החברות שלי אוהבות אותם, תחביבים: שחיה, ריקוד, ספורט,
טוב אז כמה דברים עליי: קוראים לי ענת, אני בת 13 מירושלים, התחלתי לאהוב את סימפל פלאן כי כל החברות שלי אוהבות אותם, תחביבים: שחיה, ריקוד, ספורט,
א אני מותק בלי עותק New member 28/6/05 #10 ברוווכה הבאה../images/Emo70.gif =] ../images/Emo140.gif תזמיני גם את חברות שלך לפורום אני תמר בת 16 עוד שבוע ויום חחח =] תהנייייייייי
ברוווכה הבאה../images/Emo70.gif =] ../images/Emo140.gif תזמיני גם את חברות שלך לפורום אני תמר בת 16 עוד שבוע ויום חחח =] תהנייייייייי
® ®NuLy® New member 29/6/05 #18 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני גל בת 15 גפ מירושלים איזה בצפר את!? בכל מקרה השתלבות נעימה