זה בטוח...אח שלו אמר את זה
B black spot New member 17/11/04 #41 ואני כבר חשבתי שיש לנו ייצוג??..... סתםםם....לא יפה להגיד ככה.....אוףףףף פעם זה היה בנג'י וג'ואל מגווד שארלוט שחשבתי וקיוויתי והתאכזבתי ועכשיו זה מארון.....):
ואני כבר חשבתי שיש לנו ייצוג??..... סתםםם....לא יפה להגיד ככה.....אוףףףף פעם זה היה בנג'י וג'ואל מגווד שארלוט שחשבתי וקיוויתי והתאכזבתי ועכשיו זה מארון.....):
S simple girl1 New member 16/11/04 #12 היי, ברוכה הבא!! ברוכה הבא!!! תהני מאוד בפורום המושלם הזה...!!! ואני חושבת שכולם כבר ענו לך אז אני לא יענה ולא יוסיף כלום... קיצר תהני מאוד מאוד מאוד!!! ומאיפה את?!
היי, ברוכה הבא!! ברוכה הבא!!! תהני מאוד בפורום המושלם הזה...!!! ואני חושבת שכולם כבר ענו לך אז אני לא יענה ולא יוסיף כלום... קיצר תהני מאוד מאוד מאוד!!! ומאיפה את?!
B black spot New member 16/11/04 #16 סינדרלה...איך בדיוק את.... יודעת שהוא לא עשה ברית מילה????.... יש לך משו לספר לחבר'ה???
I inbary New member 16/11/04 #22 היייייייייי היי אני ענבר בת 13 אממ והנה תמונה של אדם ומייקל (אח שלו)
C CiNdErElLa3887 New member 16/11/04 #23 יא ענבריייי תודה...../images/Emo9.gif..התמונה הזאת נאבדה לי משום מה
G galevine New member 16/11/04 #24 וולקאםםםם!!!!!!! אני גל בת 14 ממודיעין..ממ איך קוראים לך ובת כמה את..?.
K KerenWelling New member 16/11/04 #28 ברוכה הבאה!!!!!!../images/Emo24.gif אני קרן, סת 16 מחולון ואני רואה שכבר ענו לך על השאלות אז לא משנה תרגישי חופשיה להתערב ולשרשר חופשי בפורום! השתלבות מהירה ונעימה!!מואהה
ברוכה הבאה!!!!!!../images/Emo24.gif אני קרן, סת 16 מחולון ואני רואה שכבר ענו לך על השאלות אז לא משנה תרגישי חופשיה להתערב ולשרשר חופשי בפורום! השתלבות מהירה ונעימה!!מואהה
B black spot New member 17/11/04 #38 וואי איזה אנשים נחמדים יש פה......ה השם חסוי ואני בת 15 וכמה חודשים....