היי .....אני חדשה פה....

black spot

New member
היי .....אני חדשה פה....

בעיקרון התלהבתי שיש בלהקה יהודים ואז התחלתי להתעניין בהם..... אבל אני אוהבת את השירים שלהם..... אמממ....אתם יכולים לספר לי קצת בכלליות על הלהקה?..שמות ,מי זה מי אם הם יבואו לישראל ואם הם היו פעם בישראל....(טוב אני אפסיק)... ו...אמממ...לפני this love היה להם קליפים או שזה השיר הראשון שלהם?..

CiNdErElLa3887

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מכירה אותך מפורום גוד
שמחה שהצטרפת אלינו
אמממ תסתכלי בטאגליינס כתוב שם עליהם
והם לא היו בישראל, ואני לא חושבת שהם יבואו (אי פעם
) ולפני This Love היה להם את Harder To Breath ואז She Will Be Loved והשבוע יוצא Sunday Morning

black spot

New member
אבל שמעתי שאחד מהחברים.......

היה פה כשהיה קטן בגלל הבר מצווה של אח שלו ושכשהוא בא עם המשפחה שלו הם היו בירושלים.....לא יודעת קראתי את זה ב7 לילות של ידיעות אחרונות אז בתקופת this love....

CiNdErElLa3887

New member
אה כע..חשבתי שהתכוונת לאם הם

הופיעו כאן כלהקה.. וכע ריאן היה פה בצעירותו שאח שלו עשה בר מצוה

ברוכה הבאה!

שלום:) אני רונה! מתה על מארון 5 המוכשרים *כמובן* אדם הוא הסולן+לפעמים מנגן בגיטרה ג'יימס הוא הנגן גיטרה *רגילה, חשמלית...* מיקי הוא הנגן גיטרת באס ריאן הוא הנגן תופים *כרגע יש לו בעיה ביד אז הוא לא מנגן:(* וג'סי מנגן על הקלידים! ריאן ואדם הם היהודים מהלהקה... האלבום שלהם, songs about jane, נכתב ע"י אדם על האקסית המיתולוגית שלו, ג'יין, שהלוואי שידענו מיהי ומהי! אמממ...מה עוד את רוצה לדעת:)? טוב...אז אממ...אני רונה, בת 14 *עוד פחות מחודש*...אממ...ברוכה הבאה לפורום:) זהו:)
Love&Kisses, Rona Levine

black spot

New member
יהודים טהורים או חצי?.......

אני לא יכולה להפסיק לחשוב על זה אני אובססית(או אובססיבית)לגבי זה אני לא יכולה לחשוב על דברים אחרים חוץ מזה.....סורי....

אממ...בקשר ליהדות

אני מתביישת להגיד שאין לי מושג! ובקשר לאחים-אני יודעת שלאדם יש אח בשם מייקל והייתה לי תמונה שלהם ביחד אבל אין לי מושג לאן היא נעלמה.......
Love&Kisses, Rona Levine

CiNdErElLa3887

New member
כע...לאדם יש אח בשם מייקל

והוא בן 20 או 22..שכחתי
... *מחפשת את התמונה שלו*

חחחח סתם כזה משהו חמוד שחשבתי עליו!

אז ככה: 1.במיסמאצ' יש אחד *כוסון* שקוראים לו מייקל ואת החבר הכי טוב שלו שקוראים לו אדם...-כאילו, מייקל ואדם...אדם ואח שלו...חחח אולי זה נשמע קצת מטומטם... 2. בג'ואן מארקדיה, חבר של ג'ואן, אדם, קורא לה ג'יין במקום ג'ואן...-אדם וג'יין...חחחחחח אני משועממת:)
Love&Kisses, Rona Levine

black spot

New member
אם אמא שלהם יהודייה אז......

הם נחשבים יהודים טהורים....ואני יכולה להתחתן איתם....
אם אבא שלהם יהודי הם חצי יהודים.....מי שלא שם על הלכה יכול להתחתן איתם... אז הם יהודים טהורים או חצי?

CiNdErElLa3887

New member
אני לא בטוחה אם הם חצי..

מה שכן הם לא יכולים לעלות לארץ..בגלל חוק השבות וזה..
...כע משהו נקלט לי מאזרחות
מי בא לעשות איתי ברית מילה לאדם ?

KerenWelling

New member
../images/Emo5.gifמסכן

איך אתן תהיו מסוגלות?!
בכל מקרה אולי הוא כבר נימול...לכו תדעו
נמממ אני אודיע לכן בקשר לזה

הוא יהודי

אם הוא לא היה לא היו כותבים שהוא יהודי או אם הוא היה חצי היו כותבים שהוא חצי. סמכו על העיתון, הוא לא חוסך בפרטים ובטח שאין להם אינטרס ליפות את המציאות לטובת מארון (כלומר- אם הישראלים ישמעו שהם יהודים הם יעריצו יותר את הלהקה)

טוב נו...

שיהיה....יהודי, לא יהודי, חצי יהודי- הוא מושלם ולא הייתי מתנגדת להתחתן איתו! בכול מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!

למעלה