היי אני חדשה פה

ספירונת

New member
היי אני חדשה פה

שלום קוראים לי ספיר ואני בת 14 וכמובן אוהדת הפועל ראיתי שהפורום הזה קצת יבש..חבל צריכים להביא לפה יותר אוהדים.. אני גם מתה על עמרי אפק
ומאוד מאוד מאוד חבל לי שהוא עזב את הפועל ואתם לא ממש יכולים להגיד שהוא לא קצת חסר..בכלל..מאוד אהבתי את הסגל של שנת 2002\2003 וחבל שכמעט כלום לא נשאר ממנו! אני מקווה שעונה הבאה תהיה עונה מוצלחת.. בינתיים אני רואה שלא משו..גם בכדורגל ובמיוחד בכדורסל בכדורגל-נשארנו בלי חלוץ, שיחררו את סולימן וגם את אבו-לאבן (למרות שזה היה צפוי) ובכדורסל-אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל..הכל מתפרק אבל אני יותר אוהבת את הכדורגל...
אז...זהו

ביזיון

New member
ברוככה הבאה ../images/Emo13.gif

הפורום יבש כי רובנו בפורומים של אוהדי הפועל , ופה זה פורום פתוח. מאיפה את?

שלזי1

New member
אני מבין...

שאנחנו בלי חלוץ בגלל ששיחררו את סולימאן ואבו לאבן

על האש

New member
למה אתה רע :)

היא התכוונה ששיחררו את אבו לבן,וסולימאן כבדרך אגב. למרות שגם אני עדיין לא הבנתי למה נשארנו בלי חלוץ,אולי היא התכוונה לזה ששיחררו את צ'וקודי?!. וברוכה הבאה ספיר
. מקווה שאת כאן בשביל להשאר
.

ספירונת

New member
דווקא התכוונתי...

לקייטה-החלוץ הגנאי ש"הבריז" להפועל והחליט שהוא לא חוזר לישראל.. יכול להיות שטעיתי לגבי כך שאין להפועל חלוץ כרגע..תקנו אותי אם אני טועה! אח שלי כבר החליט שהפועל במצב רע מאוד חח אני דווקא חושבת שלא ומאוד מקווה שגילי לנדאו יצליח בהפועל!

שלזי1

New member
הפועל כדורגל במצב טוב דווקא

ועדיין יש לנו חלוץ אחד (אוגבונה)

ביזיון

New member
מצב סביר

זאת טעות לפי דעתי להביא מגן זר , מאז ומתמיד המגנים הזרים שהגיעו לארץ היו לא משהו... בקשר לחלוץ אני לא דואג , ואני מקווה שצ'ארלס טיילור יגיע . ואני מקווה שגונזלס חתם חוזה ארוך טווח בהפועל , ועידן סרור איתו. 2 שחקנים גדולים!

למעלה