בקשר לבראד..
הוא ממש יפה, והשרירים שלו ממש יפים, רק חבל שהוא לקח סטרואידים כדי שהם יתנפחו לו בצורה מדהימה. הוא יפה ממש, ולגיל שלו עוד יותר. אני מניחה שאף בת פה תתנגד להתחתן איתו.. ואם יש אז קבלו סצנה: בראד: את ממש יפה... ****:

בראד: רוצה להתחתן איתי? ממ.. דילמה קשה. נכון שלא הייתן מסכימות מייד, כי זה כזה- באיזה חלום אני נמצאת?! אבל בכל אופן.. נראה לי שאם לא היופי מושך אתכן אז זה הכסף --שלבראדי לא חסר בכלל-- ואם זה לא הכסף ולא היופי זה כנראה האופי, ואם זה לא אף אחד מהם אז זה בטח הקטע של הצומי, 'מי בעלך?' -'בראד פיט' מי לא רוצה לומר את זה?!?! ומי שבאמת לא רוצה אף אחד מהדברים האלה אז כנראה ש.. לא יודעת. מישהו דפק לה פטיש בראש. סתםםם...!! צחוקים, דווקא מי שלא מסכימה-- חכמה

אבל אני אישית לא הייתי מתנגדת לבלות איזה לילה עם בראדי... חח!! בנות.. יש לכן ראש כחול! סתם. אבל בדוגרי, אי אפשר להשוות בין בראד לאורלי, כי אורלי בהרבה יותר שווה מכל המובנים, הוא גם יותר צעיר

יותר יפה, יותר חמוד, יותר מדהים, יותר מושלם, יותר ה-כ-ל-! ואם אורלנדו מציעה לכן להתחתן איתו אז מי שלא מסכימה באמת דפוקה בראש.. כי אורלנדו.. אורלנדו ואת ביחד
פאאאק! בא לי עליו עכשיו!!!!! חח...

זהו. מסקנה: בראד פיט יפה לאללה, מבוגר אבל בכל אופן מדהים. אבל אורלנדו הרבה יותר יפה והרבה יותר מושלם בהכל, וכל מי שפה תסכים להתחתן עם אורלנדו!! (ברור?!?!?!?!?!?!) חח... אוהבת אותכן המון!