היי, אני חדשה פה...

הא?../images/Emo20.gif

מי זה ואן הלסינג? אגב לידע כללי השחקן שמשחק את פטרוקלוס הוא גארט הדלנד..... לא מוכר.

Galadriel 3000

New member
ואן הלסינג זה סרט

נורא יפה, שאגב השחקן של פאראמיר גם משחק בו, וזה עם יו ג'קמן.

karin byrne

New member
נאכוןןןןןן!!!!ואן הלסינג זה סרט...

מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!ויו ג'קמן ממש חתיך שםםםם(טוב לא רק שם..חיחיחיח)...

karin byrne

New member
נכון...גמני חושבת שהוא חתיך...

ועוד דבר...בובה,אולי השנת לידה קובעת אצלך אבל אצל הרבה אחרות לא...בראד פיט אמנם בן 40 אבל הוא נראה כמו בן 20....אזזזזז....ולפי דעתי בראד ממש חתיך בין אם השרירים שלו טבעיים או לא(ובעצם,אין דבר כזה שרירים טבעיים)....נכון שאני אוהבת את אורלנדו קצת יותר אבל בראד פיט נראה ממש טוב לגילו ולפי דעתי הכל מתאים לו(חוץ מקרחת)....אבל הכל עניין של טעם כמובן...

../images/Emo20.gif

בראד פיט מאוד חתיך לגילו, והוא מהמם..... וואי איזה שרירים.... אבל יש גבול! אני לא אתחתן עם מתושלח (אני צוחקת! רק צוחקת! אל תהרגו אותי!!!!) הבנאדם יכול להיות אבא שלי! בראד פיט נראה זוועה בקרחת אם מותר לומר...

karin byrne

New member
אין ספק ש...

עם קרחת הוא נראה זוועה...אבל עם כל תספורת אחרת בראד פשוט מהמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!הבנאדם מושלם...עזבי ת'גיל הוא מושלםםםם!!!!נכון שהוא יכול להיות אבא שלי(למעשה הוא אפילו יותר מבוגר מאבא שלי בשנה) אבל אני הייתי מתחתנת איתו בשמחההה...חחחח *אשליות*....ואני דווקא אוהבת ת'שרירים שלו בטרויה...לא מנופח מדי לטעמי...יפה ככה...ואפשר לשאול מה קשר מתושלח?

Galadriel 3000

New member
כי מתושלח זקן.

אגב אין לי בעיה עם הגיל- אדרבה, ג'וני דפ כבר בן 41 ואני דיי חולה עליו, אבל מה לעשות שאני פשוט מתעבת את הבראד פיט הזה...

karin byrne

New member
טוב...זכותך...

אני אישית משתה עליוווו....הוא לא רק פרצוף יפה את יודעת...הוא גם שחקן מוכשר מאוד....

moshit1

New member
חח... הוא לא בדיוק

מתעורר בבוקר ויוצא לצילומים. שמים לו איפור ומסדרים לו תשיער עם טונה ג'ל.. אבל הוא יפה טבעי :)

moshit1

New member
בקשר לבראד..

הוא ממש יפה, והשרירים שלו ממש יפים, רק חבל שהוא לקח סטרואידים כדי שהם יתנפחו לו בצורה מדהימה. הוא יפה ממש, ולגיל שלו עוד יותר. אני מניחה שאף בת פה תתנגד להתחתן איתו.. ואם יש אז קבלו סצנה: בראד: את ממש יפה... ****: :) בראד: רוצה להתחתן איתי? ממ.. דילמה קשה. נכון שלא הייתן מסכימות מייד, כי זה כזה- באיזה חלום אני נמצאת?! אבל בכל אופן.. נראה לי שאם לא היופי מושך אתכן אז זה הכסף --שלבראדי לא חסר בכלל-- ואם זה לא הכסף ולא היופי זה כנראה האופי, ואם זה לא אף אחד מהם אז זה בטח הקטע של הצומי, 'מי בעלך?' -'בראד פיט' מי לא רוצה לומר את זה?!?! ומי שבאמת לא רוצה אף אחד מהדברים האלה אז כנראה ש.. לא יודעת. מישהו דפק לה פטיש בראש. סתםםם...!! צחוקים, דווקא מי שלא מסכימה-- חכמה :) אבל אני אישית לא הייתי מתנגדת לבלות איזה לילה עם בראדי... חח!! בנות.. יש לכן ראש כחול! סתם. אבל בדוגרי, אי אפשר להשוות בין בראד לאורלי, כי אורלי בהרבה יותר שווה מכל המובנים, הוא גם יותר צעיר :) יותר יפה, יותר חמוד, יותר מדהים, יותר מושלם, יותר ה-כ-ל-! ואם אורלנדו מציעה לכן להתחתן איתו אז מי שלא מסכימה באמת דפוקה בראש.. כי אורלנדו.. אורלנדו ואת ביחד
פאאאק! בא לי עליו עכשיו!!!!! חח...:) זהו. מסקנה: בראד פיט יפה לאללה, מבוגר אבל בכל אופן מדהים. אבל אורלנדו הרבה יותר יפה והרבה יותר מושלם בהכל, וכל מי שפה תסכים להתחתן עם אורלנדו!! (ברור?!?!?!?!?!?!) חח... אוהבת אותכן המון!

Galadriel 3000

New member
אה זה ברור...

אבל את לא מתכוונת שהוא לוקח סטרואידים או משהו בסגנון או שיש לו מישהו שמחליף לו ת'רגליים

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif...אבל אני חושבת ש....

בראד הוא באמת מנופח בשרירים, ושאורלנדו נראה יותר טוב ממנו{לא רק השרירים
}... בשיא הכנות אני מעדיפה פי מיליון את אורלנדו

גם אני מעדיפה את אורלי על בראד....

בכללי, אני לא מתה על בלונדינים... אבל אורלי הוא בהרבה יותר מושך... החיוך,המבט הזה שלו... פשוט ממיס

נ"ש... רוצות בובה של אורלי?

כנסו לכאן ותדפיסו בובת נייר של אורלנדו בשלל עיצובים

הנה אורלי עם בובת הנייר....../images/Emo22.gif

כנסו ללינק ותדפיסו אחת כזו.......

חחחחח אוי זה היה כזה מצחיקקקקקקקק

אורלי היה פשוט מושלם שם
יש לי בובה כזווווווו......... חחחח..
אני ישנה איתה בלילה...

למעלה