היי, אני חדשה פה...

moshit1

New member
היי, אני חדשה פה...

היי, מה שלם כולם?? המון זמן אני קוראת ואתם נשמעים לי ממש אחלה :) אז החלטתי להצטרף לפה... כי אני ממש אוהבת את אורלנדו בלום! הסרט האהוב עלי זה שודדי הקאריבים, אורלנדו פשוט מדהים שם! ראיתי טרויה, גם סרט יפה, רק חבל שאת כל התהילה נותנים לבראד, לא שהוא לא טוב, הוא מצויין, פשוט אורלנדו מלך...:) והוא התחיל את כל הלחמה :) אמיץ... וראיתי את שר הטבעות, סרטים מדהימים, והוא מדהים בבלונד...:) מקווה שאני אהנה :)

little bry

New member
אפקורס שתהני!!! ../images/Emo9.gif

אני שרית בת 15 מחולון חולהההההה על אורלנדו, ואני בטוחהה שתהני פה 123456%! וגמני הכי אוהבת את שודדי הקאריבים
וגם את טרויה אהבתי חחחחחחח תהנייייייי

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifברוכית../images/Emo25.gif../images/Emo8.gif

הייי,אני מיכל.... וזה בטוווווח שתהני
..

Galadriel 3000

New member
ברוכה הבאה!!!

אני מיכל, בת 15. תקראי את הסיפור שלי ותגיבי, אה?? אחרת את לא ברוכה ולא באה. סתאאאם! תעשי מה שבא לך. אני לא הרעה פה.

33emily33

New member
ברוכה הבאה!!!!!../images/Emo13.gif

היי אני אמילי!!!
ואיך קוראים לך
מקווה (בטוחה) שתהני בפורום
(אגב ספרי קצת פרטים על עצמך...)

elina002

New member
היי ברוכה הבאה

היי מה המצב? אני אלינה אני בת 16 אני וגם אי חולה על אולנדו... מבחינתי שר הטבעות הוא הסרט הכי שווה!

eliya bloom

New member
ברוכה הבאה!!

אני בטוחה שתהני ואת נשמעת חמודה בת כמה את?

karin byrne

New member
וולקאםםםםםם!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני קארין בת 15 מקרית ים ושרופה על אורלנדו המושלם.....מקווה שתהני פה זה פורום מדהים....

מיטל101

New member
ברוכה הבאה...!!!

אני בטוחה שתהני פה....יש לנו אחלה פורום....חיחיחי אני מיטל

moshit1

New member
תודה רבה לכולכםםם ../images/Emo24.gif

טוב אז ממש תודה על שקבלתם אותי :) חיחי אתם נחמדים פה... אז לבקשתכם: אני הדר בת 15, ולספר על עצמי..? אמ.. מה אתם רוצים לדעת. ואני מבטיחה שאני אקרא את הסיפור...:) :)

kittycatbone

New member
ברוכה הבאה!!../images/Emo24.gif

תהני כאן בפורום, וכן.. גם אני חושבת שנתנו את כל התהילה לדמות של בראד פיט בטרויה...
חח בכל מקרה.. תודה על המחמאה, ומקווה שתהיי פעילה כאן!!
ושמי הוא יסמין... מה הוא שמך?

moshit1

New member
תודה ../images/Emo24.gif

קוראים לי הדר. והסרט טרויה הוא סרט מעולה ואי אפשר להגיד שבראד לא שיחק מדהים, אבל יש המון --ויש המון!-- שבאו בשביל אורלנדו *אהמ אהמ*-- כמוני למשל, כמו חברה שלי ואני בטוחה שלפחות חצי מהפורום... אז קצת צומי לאורלי שלנו, ומעבר לזה- הוא התחיל עם כל המלחמה בראד סתם נכנס באמצע כדי להראת את השרירים
שלו, שגם בשבילם הוא לקח סטרואידים... ככה שאין יותר מדי ממה להתלהב... וזהו :)

kittycatbone

New member
צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

ובקשר לבראד פיט.. למרות שהוא יפה בסרט מאוווווד
אז אני דווקא הרבה יותר אוהבת אותו בלי כל השרירים המנופחים האלה וזה..
הוא ממש חמוד ככה עם השיער הקצר והקוצים, והפרצוף המתוק שלו!!
אבל.. *שיעול**שיעול* מדברים כאן על אורלנדו בפורום..

moshit1

New member
חחח נכון

אבל בראד נורא מתלהב מהשרירים שלו שהם גם ככה לא אמיתיים.. ואורלי לדוגמא טבעי *בערך* שם... וזה הכי יפה :) לראות עד כמה בבן אדם אחד יש ככך הרבה יופי--ועוד אמיתי.... כשרואים תמונה של אורלנדו זה כזה- מי יצר אותו?!!? בטח אמא שלו רוצה לטרוף אותו... חיחי :)

חחח...../images/Emo20.gif

בראד פיט ממש חתיך, אבל מה לעשות שנת לידה קובעת.... הוא זקן! והרבה יותר יפה לו ארוווווווווך. אם כבר מדברים על טרויה, נכון השחקן שגילם את פטרוקלוס, הבנדוד של אכילס, מממממממממש ממשששששששששששש חתיייייייך? אני חולה עליו...... אבל כן, אורלנדו מושלם.

Galadriel 3000

New member
אה אני מניחה

שפטרוקלוס בסדר... נראה לי שגם חברה שלי דיי מחבבת אותו. או שמא זה ההוא מואן הלסינג? או שמא שניהם?

למעלה