היי-אני-חדשה-פה...

SuPeRsNoBa

New member
היי-אני-חדשה-פה...

ואני-עובדת-כבר-זמן-מן-עם-בצק-סוכר-שאני-מכינה-לבד... וראיתי-שאתן-עושות-כאן-בסדנאות-עוגות-כמו-גבעה... אין-אני-אופה-עוגות-בסיס-בצורה-הזו? ודבר-שני... איך-אני-עושב-עוגיות-כאלה?

באבלו

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

לקבלת עוגת חצי כדור אופים את העוגה בתבנית חצי כדור שנקראת "בומב", או בקערה (מנירוסטה או פיירקס). ועוגיות כאלו? אולי ענתבר תוכל לענות בוודאות, כפי שזה נראה לי קרצו את הצורה בבצק סוכר, ייבשו וצבעו.

SuPeRsNoBa

New member
תודה-רבה-רבה!

ורק-שאלה-אחרונה-וקטנטנה... אפשר-קצת-יותר-הספר-על-הסוגריות?-כאילו-בסדר-אני-מכינה-בצק-סוכר-בצבע-אדום-ואיך-עושים-את-הנקודות-הלבנות? אה-וגם-איך-"מדביקים"-שני-בצק-י-סוכר-בצבעים-שונים?

באבלו

New member
אז ככה:-

קודם כל - את מכינה בצק סוכר? אני אף פעם לא הכנתי (אומרים גם שאין סיבה) הקנוי טוב מאוד. יש כמה אפשרויות: אפשר לרדד בצק לבן, לקרוץ את צורת התות (אפשר לקרוץ לב ולעגל לו את השפיץ), להניח לייבוש ולצבוע במכחול לאדום, או לצבוע את הבצק לאדום ואז לרדד ולקרוץ. לבחירתך. את הנקודות הלבנות אפשר ליצור או מעיגולי בצק טקנים, או מצבע לבן מרוכז ומכחול, או מרואיל (נראה לי הכי נקי) - אני לא יכולה להגיד לך באיזו טכניקה השתמשו בתמונה כי משום מה אני לא מצליחה לפתוח אותה כגדול בחלון נפרד, אז אני רק מונה את האפשרויות...
. את בצקי הסוכר אפשר להדביק או בעזרת מעט מיים, אבל אם השתמשת בטכניקת המכחול אני לא הייתי מוסיפה מיים כדי לא להכתים והייתי מדביקה אותם בעזרת רויאל מדולל. בהצלחה

באבלו

New member
עכשיו הצלחתי להגדיל את התמונה

והנקודות הלבנות הן רויאל.

SuPeRsNoBa

New member
תודה-רבה-רבה-את-תותחית!

אבל... מה-זה-רויאל? ואיפה-קונים-ת'בצק? אני-בת-16-ואני-לא-ממש-מבינה-בדברים-האלה... וכבר-הכנתי-כמה-עוגות-שיצאו-נפלא,חבר-שלי-מאוד-התלהב... ואני-רוצה-קצת-יותר-להתקדם-עם-הביצועים

התותים הזכירו לי ת'שיר

נדמה לי של החיפושיות: ובתרגום עברי: שדות של תותים, לנצח.

למעלה