היי אני חדשה פה!

in love2

New member
אולי בתמונה הזאת קצת ...

אבל הוא הרבה יותר יפה לדעתי ....כי הוא מיוחד ויש בו משהו .

invincible girl

New member
היי יאנה

אממ ניקול בבקשה אני רואה חדשות בגלל מייקל יותר ממך ומי כמוני יודעת עליו דברים עשי לי טובה.....אני יודעת עליו מליון דברים שמבוססים ומייקל לא אשם לפיהם..זה מסובך להסביר....אז בבקשה תאמיני לי שהואלא אשם והוא לא פסיכי ולא חולה נפש..

Bubbles Depp

New member
בנות בנות...

אם היא רוצה לאהוב את מייקל שתאהב מה זה מפריע? על טעם ועל ריח אין מה להתווכח וכל עוד היא אוהבת את ג'וני אני בטוחה שהכל בסדר :) באבלס.

Deppaholic

New member
ברוכה הבאה אלינור ../images/Emo24.gif

אני שני ואני בת 14.. אלינור.. כשחושבים על זה, זה שם יפה.

invincible girl

New member
תודה איזו נשמה את!

ובאבלס את יודעת שלמייקל היה קוף שקוראים לו באבלס..הם היו כמו אחים ובאבלס היה תינוק וכשהוא הגיע לגיל ההתבגרות היו חייבים להפריד בין מייקל לבינו כי באבלס היה יכול לפגוע בו עם מצבי הרוח שלו..מייקל נתן אותו לגן חיות שמטפל בו ומייקל הולך לבקר אותו...הם ממש נקשרו אחד לשני מייקל אפילו נתן לו לשתות מהקפה שלו..חח אני אראה לכם פעם תמונה כזו..יש לי סירטון של סה....יש אפילו קליפ של מייקל שנקרא "נערה חופשיה" שבו מראים את באבלס מתאגרף ומייקל מצלם אותו...הם אפילו הצטלמו יחד לעיתונים באו יחד לראיונות ומה שאת לא רוצה..באבלס היה חברו הטוב של מייקל...ושניהם בכו כשנאלצו להיפרד

Johnnit

New member
מעניין מה עוד הם עשו יחד...

פשוט באבלס לא יכול להתלונן על כך.

invincible girl

New member
לא..חח הם לא עשו דברים כאלה

אם הם היו עושים באבלס היה יכול להתלונן או לנשוך ולהרביץ למייקל....ותאמינו לי שהקוף לא כל כך פראייר....

מיצי007

New member
ברוכה הבאה

ונא להפסיק לדבר על מייקל ג'קסון בבקשה,בשביל זה את נמצאת בפורום שלו בתפוז מקווה שתהני

invincible girl

New member
הן התחילו לא אני../images/Emo7.gif

אני רק אמרתי שאני מעריצה שלו והן פתחו בהאשמות נגדו..אני הגנתי עליו כמעריצה אמיצה!

../images/Emo24.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מקווה שתהני בפורום... לי קוראים שרית, אני גם כן מעריצה של כמה וכמה אנשים (כתוב בחתימה שלי למטה...) ואני בניגוד לכל האחרות, כן תומכת במייקל! לדעתי הוא זמר מוכשר ומצוין!
אז אל תשימי על כל מה שאומרים עליו! זה סתם בשביל להרגיז...

מיצי007

New member
בסדר,אבל זה לא המקום או הזמן

בשביל להגן על מישהו שאת מעריצה.

למעלה