היי אני חדשה פה!

invincible girl

New member
היי אני חדשה פה!

:) שלום קוראים לי אלינור ואני בת 15 כמעט....אני גרה בתל אביב ואני מעריצה של מייקל ג'קסון ואף שלג'וני דפ החתיך המהמם...אני חולה על סליפי הולו ועל מה עובר על גילברט..ונוכחתי לדעת שבכמה וכמה תמונות שלו הוא דומה לליאונרדו דה קפריו...אממ אני מתה לראות את הסרט-חלון סודי..זה נשמע משהו פצצתי...אני אף מעריצה של מייקל ג'קסון כמו שאמרתי ואני בפורום פה באתר תפוז...ורציתי..מכיוון שאני גם מעריצה את ג'וני החמוד...להצטרף לקהילה הזו לפורום 864! אז...אני מקווה שאקלט מהר...אה..תגידו את שמכם שאוכל לדעת מי זה מי... תודה :)

moran14h

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

אני מורן
אז מה רע כל כך בליאו דיקפריו? וג'וני יפה כל הזמן (גם כשהוא דומה לליאו)..

chompi2

New member
ברוכה הבאה לך! ולניקול כן יש לו

מה הבעיה? שהוא היה עוד שחור הוא שר טוב! יש לו שירים טובים

chompi2

New member
יש כאלא שמעריצים אותו בגלל המוזיקה

אני לא מעריצה אותו יש לו מוזיקה טובה אבל מה הבעיה להעריץ אותו? אולי הם מאמינים שלא

המוזיקה שלו מסריחה, מעולם לא אהבתי

הכי קורע הקאוור שוירד אל יענקוביץ (המלך) עשה לו I'm fat! I'm fat you know it! בכל מקרה אני מתקשה להעריץ אנשים חולניים שאונסים ילדים קטנים, זה מפריע.

Vivi Sparrow

New member
אח שלי פעם העריץ אותו

אבל פתאום הוא הפסיק, אז לקחתי לו את כל הדיסקים שלו
אני אוהבת את השירים של מייקל.

Johnnit

New member
שהייתי קטנה

הייתי מעריצה רצינית שלו. והיום אני עדיין אוהבת את השירים אבל לא אותו.

Vivi Sparrow

New member
כשהייתי קטנה...

אהבתי את השירים שלו ושרתי אותם כל היום ושיגעתי לבן דוד שלי את השכל... עדיין אני אוהבת את השירים שלו אבל אני לא מנג'סת לבן דוד שלי איתו כי כבר מספיק הוא עבר

Johnnit

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני שירן. מקווה שתהני בפורום, הוא מאוד נחמד. אני לא ראיתי שום תמונה של ג'וני שהוא מזכיר בה את ליאונרדו.. אולי היה לך מיקס ממה עובר על גילברט. לכי תראי באמת חלון סודי! למה את מחכה? אני ראיתי כבר פעמיים. בפעם השניה שראיתי, לפני שהסרט התחיל השוותי את הכרטיס החדש לישן (הוא במקרה היה עוד בתיק שלי) וגליתי שזה היה בול חודש אחרי הפעם הראשונה. ממש במקרה!

Bubbles Depp

New member
ברוכה הבאה דיר ../images/Emo13.gif

גם אני סוג של חדשה... מקווה שתהני פה! ממש מעניין פה! חחח גם אני אוהבת את "סליפי הולו", הסרט הראשון שראיתי של ג'וני... וואו הוא היה שם ממש מצויין... כהרגלו... את "מה עובר על גילברט" לא הכי אהבתי.. אבל חפיף. ברוכה הבאה! (שוב) באבלס.

invincible girl

New member
נשמות../images/Emo23.gif

מייקל ג'קסון...זה שהוא מואשם באונס קטינים זה לא אומר שהוא אכן אשם..הלא הוא חף מפשע עד שיוכח אחרת בבית המשפט-ככה זה לפי חוקי ארה"ב -כל אזרח ואזרח... לכן בבקשה התנהדגו אליו ואליי בכבוד כזמר וכמעריצה....יש לנו נושא משותף והוא ג'וני דפהנדיר! וניקול..חמודה...תשני גישה...תאמיני לי שבסוף את תיווכחי שאני היא הצודקת בין שתינו...אל תכעסי עליי ואל תקחי את זה כנזיפה או צעקה....קחי את זה ברוח טובה...הרי אני חברה שלך בפורום המקסים הזה שאני מאוד שמחה שהצטרפתי אליו. אנא קבלי אותי כפי שאני ואותו כפי שהוא....חולה על כולכם!

תשני את גישה.

א. הוא קשר קשרים עם האיסלם. זה לא ממש טוב. ב. הוא חתיכת פסיכי אונס קטינים האשימו אותו פעמים, תאמיני או לא. אם היתיי עורכת דין הייתי קוברת אותו באדמה בבית המשפט אוהוהוהוהו חתיכת חלאה, זה מה שהוא. חוצמהז המוזיקה שלו סאקס לדעתי

invincible girl

New member
ניקול...תקשיבי

א.אין לו שום קשר עם האיסלם עכשיו...אישתו לשעבר-שילדה לו את פרינס מייקל ופאריס היא יהודיה-כך שגם הילדים יהודים..היא לא מרשה שמייקל יתרועע עם ערבים והילדים הם יהודים...והם עוד מאבטחים אותם! לכם אין מצב ...זה שמועות. ב. מאשימים...נכון פעמיים. בואי נעשה תרגיל קצר אוקיי?: מייקל ג'קסון+מוזיקה= כסף כסף+תביעות+כסף+האשמות= מיליארדים של דולרים..של ירוקים!!!! מסקנה: מאשימים את מייקל ג'קסון בשביל לקבל כסףףףףףףףףף תפעילי את הראש! חוצמזה אני באתי לפה לדבר על ג'וני לא על מייקל...נכון אני מעריצה..אבל גם של ג'וני ופה זה פורום ג'וני דפ אז בבקשה..נושאי השיחות סביבו ..בפורום מייקל ג'קסון הכל מייקל...

תפעילי את את הראש

בחור מבוגר שאוהב לישון עם ילדים קטנים במיטה מתוך אהבה. נשמע לך בריא? לי לא. זה שבן אדם מפורסם ויש לו כסף לא אומר שהוא חף מפשע ואם היית רואה חדשות היית בוודאי קוראת שהייה לו קשר עם התנועה האיסלמית ושהם ניסו להשתלט לו על הילדים וכאלה אבל האימא לקחה אותם כי היא פחדה לגורל שלהם.

invincible girl

New member
מה רע בלחלוק את המיטה שלך עם מישהו?

ציטוט של מייקל.... והוא צודק..מה רע בלחלוק את המיטה שלך..הוא ישן בשק שינה והילד על המיטה..כל כך פשוט!

../images/Emo45.gifאני עם החדשה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מייקל ג'קסון לא אנס אף אחד, ולא נעליים! אנשים מאנייקים שכל כך קינאו בקרירה המצליחה שלו, וכל כך ידעו כמה שהוא סופרסטאר ושהוא נחשב לאליל הפופ מס' 1, רצו פשוט מאוד לקלקל לו את זה! ואיך אתם חושבות שהם עשו זאת
יפה
בכך שיאשימו אותו באונס! (יעני בכדי לזעזע את כולם וגם את המעריצים שלו) כדי להראות כמה שהוא בנאדם כוליירע! סליחה, אם לא שמתם לב עד עכשיו, על כל מפורסם מדביקים איזו פרשייה אחרת, הנה קחו לדוגמא את טום קרוז (החתיך!
) העלילו עליו שהוא הומו! כן, כן! מה שאתם שומעות! אפילו אמרו שראו אתו מקיים יחסים עם בנים באיזה סרט! נו, ואתם חושבים שזה היה נכון?! לא ממש לא! טום תבע אותם על מלא כסף, ובסוף אחרי הרבה זמן הוא באמת יצא מזה והשופטים אמרו שזה סתם שמועה שהפיצו עליו, בכדי להרוס לו את הקריירה! וטום כמובן זכה במשפט! אז שקט! זה רק מוכיח איזה אנשים רעים וקנאים יש בעולם הזה! האנשים האלה פשוט לא יכולים לראות מישהו שמצליח כל כך, אז הם רוצים להרוס לו את החיים ואת הקריירה! אז תעשו לי טובה, אל תשמעו לכל מה שכותבים! ואל תשכחו שדבר כזה אפשר גם להגיד על ג'וני ועל כל אחד אחר! אם יום אחד יגידו על ג'וני שהוא אנס, גם תחשבו שזה נכון?? לא! נכון שלא? למרות שאתם יודעות שיש לו אישה (מכוערת) וילדים! השמועות עדיין ימשיכו ויגידו שהוא אנס! אז אין מה לעשות זה מרגיז נכון, אבל זה עוד יותר מרגיז, כשאנשים מאמינים לזה! וקונים את כל הבול
הזה! ולסיכומו של עניין: מייקל ג'קסון חף מפשע! ולדעתי הוא זמר מ ע ו ל ה! ושימותו הקנאים!

למעלה