היי אני חדשה פה..

היי אני חדשה פה..

אני ממזמן נמצאת בפורום רק שלא כתבתי.. את האמת שראיתי שהרבה כותבים פה שירים\מאמרים וכו.. תהיתי אם תוכלו להגיב על משהו שלפני שנה ומשהו כתבתי..לא יודעת מה עובר עלי אבל אני מרגישה כאילו אני חייבת ל"הוציא" אותו גם אם הוא די גרוע... ולא מצאתי מקום טוב יותר מאשר פה לכתוב אותו.. "אני בתוך פקק כלואה כבר כמה שנים ואיני מסוגלת להתקדם לאחד הכיוונים. אני מרגישה תקועה בתור ארוך לקופה ואיני יכולה לצאת מהמקום, מרגישה חנוקה. כולם ממשיכים,נעים החוצה לא מתייחסים לקריאות המצוקה ,לבכי וליד שמושטת לעזרה. בתוך מבוך גדול אני אבודה, אם רק יכולתי למצוא את הדרך הנכונה לשבור את החומות, לעבור את המכשולים, שאת דרכי, אושרי מעכווים, שאת כל תשוקותיי וחלומותיי מטשטשים... מנסה למשוך את מבטם אבל כולם מפנים לי את ראשם בוכה צועקת שותקת שום דבר לא משתנה, איני מוצאת את הדרך חזרה, אף אחד לא בא לעזרה. רוצה לצאת מפה...למצוא את הנישה שלי... אני רוצה שמישהו יבוא ויסחוף אותי, יציל אותי, יוציא אותי מהשגרה שמטריפה את ראשי, את ליבי.. שכל יום שעובר יהיה הרפתקאה חדשה, שכל יום יהיה עוד חוויה! להיות בתנועה מתמדת, ושום חומה,ואף אדם,לא יעצרו בעדי להגיע אל הדרך שאליה אני כה נואשת. שם מחכה לי אהבה, שם מחכה לי הצלחה, שם יתגשמו משאלות ליבי,חלומותיי שם לראשונה אתחיל את חיי..."

omri195

New member
מקסים

מקסים מקסים מקסים הכי חשוב לא להתייאז, כי יש מוצא גם מהמצבים הכי גרועים החיים יכולים להשתנות מקצה לקצה בהינד עפעף בלי שתשימי לב. אז אל יאוש!

מקסים ביותר../images/Emo70.gif

מזכיר לי מאוד את המוטיבים של השירים שלי את מוזמנת בחום לשלוח אליי שירים במסרים ואני אכניס אותך לפינת התרבות שלי ברוכה הבאה לפורום

חן j

New member
אהבתי!

העביר בי כמה תחושות מכורות.. וכמו שאמרו קודם אל יאוש

mesh33

New member
../images/Emo24.gif

מדהים. באמת, את כותבת ממש יפה! תקשיבי, תקופות רעות עוברות, יהיה בסדר..... רק תעשי לי טובה, אל תתלי על אהבה גדולה ומדהימה שתבוא ותסחוף אותך ובהנף יד פתאום הכל יהיה יותר טוב. קשר שמתחיל ככה נגמר די מהר וברוב המקרים גם מזיק הרבה יותר מאשר מועיל... אני מצטערת אם טעיתי לגמרי וכל מה שאמרתי עכשיו לא קשור למציאות בשיט.... משי.

למעלה