היי אני חדשה פה!!!

Dark Storm

New member
"כותרת חדשה" ../images/Emo13.gif

לא הייתה לי כותרת פשוט... אני ממש אודי בן דוד פדרבוש
בכל מקרה סוזי... אני גם אבוא ב 9 שוב, אני גם אשאיר את האייסי פתוח עד שתחזרי הביתה כדי שאני אוכל להתחיל להעביר לך את ה"חבילה"

Dark Storm

New member
לא רואה את זה.

אני מחכה לראות הכל מסודר, כמו שאמרתי - אני נגד ספויילרים....

harmless

New member
איזה לוזר!!!

אתה מוריד ולא רואה? אןיי שאלה לי אליך? אתה רואה את הסדרה בגלל הארם ומאק? כי אם אתה רואה בגלל דברים אחרים אין שום סיבה שבעולם שלא תראה את הפרק הזה כי הוא לא ממש קשור לפרקים האחרים. ואם אתה רואה את הסדרה בגלל הארם ומאק איך אפשר לא לראות את הפרק הזה!?!? חוץ מזה שזה ממש לא הורס את העונה התשיעית כי זה גם לא קשור לכלום. בקיצור אין לך מה להפסיד!! ואם כבר הורדת - לפחות תראה- כי זה פרק ממש מצחיק!

Dark Storm

New member
אני לא רואה בגלל הארם ומאק

אני רואה את הסידרה רק בגלל שהיא גם איכשהו סדרה על צבא ארה"ב... אולי אני אראה את הפרק לא יודע עוד בנתיים זה לא בוער לי.

harmless

New member
אתה חייב לראות את זה!!!

אתה תשתין במכנסיים מרוב צחוק! תשאל את גל היא תגיד לך

shipper heart

New member
תשאל את גל!! היא מצטטת את המשפטים

האלה כל הזמן...מיי פור מחברת! תרי לא עמדתי בזה! זה לא הפרק ברצף כי אני התחלתי לראות רק את הקטעים של H/M או בעיקר אותם וגם בגלל כל השטויות שהם אומרים בביתמשפט אבל אני מצטטת בכל מקום...מחברות, יומן, פורומים *אחרים* חיחי... גיל תראה את זה זה כל כך כל כך מצחיק!

תכניסו אותי לעניינים! איזה פרק אתה

מוריד לה?? חשבתי זאת LL... אבל עכשיו נראה לי שwhat if...

shipper heart

New member
דני תורידי את הקטעים נתתי קישור...

ככה תרי ראתה את כל החצי הראשון של העונה הזאת תשאלי אותה חח...

כן אבל זה בעייתי... אמרתי לך

המחשב שלי פשוט מתעב אותי נורא... הוא לא נותן לי להוריד סרטונים של 2 דקות.. וגם אין לי אינטנט מהיר אז אני לא יכולה להשאיר את המחשב דלוק כל היום.... :((

shipper heart

New member
אין לך אינטרטט מהיר?! איך את חיה?!

חחח...אז....זה באמת בעיה...אם הייתי יכולה *יכולה = אבא היה קונה סופסוף דיסקים* הייתי צורבת לך ושולחת בדואר...ברצינות זה בושה שאת לויכולה לראות את זה! את צריכה מזון לנפש! אני רואה כל יום את וואט איף לפחות פעם אחת מאז יום שבת חח..

איזה כיף לך!!!!!!!!!

חח אני רואה שזה באמת מחליף לך את LL...:)) חחח וכמה שאת דאגת שהפרק יעשה לך התקף לב...ובסוף רק טוב יצא מזה הא?? :) ובקשר לאינטרנט... זה באמת מחדל שאין לי אינטרנט מהיר... זה סתם כי אבאבמא מתעצלים לסדר את זה.. ולא מסכימים שאני אסדר את זה בעצמי.... :((

shipper heart

New member
באמת פחדתי שהוא יעשה לי התקף לב...

אבל DPB היה חמוד הפעם! חחחח יש לו לב!

shipper heart

New member
אני רק צורבת משו לחברה שלנו ואני

הולכת...אני צכה לקום מחר ב6:30...ויש לי כימיה שעתיים...סעמק אני ארדם....אבל אני צכה להקשיב אני הולכת לזה שנה הבאה.... סורי

ToryMaster

New member
להההההה

מיטל! עד פה הגעת? את עוקבת אחרי או משהו? ברוכה הבאה
ומי שלא הבין, אני מנהלת גם את פורום בלו

shipper heart

New member
חיחי...עזבו אני במחשבים בבצפר ואני

שיכורה כי אני הולכת הביתה עוד שעה וחצי חיחי
ויקי- משגב זה לא סוף העולם! הייתי שם לפני חודש בערך חחח...או ממש ליד לפחות... יבנאל מצד שני...למרות שכולם עוברים שם אפחד לוידע שזה שם חיחי חוץ מגיל אבל זה רק כי דיברו שם על חפץ חשוד LOL אנשים מפגרים חחח

ToryMaster

New member
יו

אנשים אשכרה יודעים איפה זה משגב? אני בשוק! אני עוברת לגור בפורום הזה!

למעלה