היי אני חדשה פה

almog4

New member
ברוכה ../images/Emo142.gif

הבאה בשם ה' , וגם בשם חברי הפורום. נחמד פה, את תראי. אם זה מתאים לך - ספרי קצת על עצמך...
דני

stאסתי

New member
יואו איזו קבלת פנים שווה:)

אז קודם כל תודה רבה דבר שני,קצת על עצמי. כמו שאמרתי,קוראים לי אסתי,בת 20,איזור ירושלים עובדת כפקידת קבלה ובימים אלה מסיימת את לימודי הנדסת תעשיה וניהול. אני באה מבית חרדי מודרני (גם אתם שונאים את ההגדרה הזאת או שזאת רק אני?) וכבר המון זמן שהרגשתי שאני לא מתחברת לזה,לא מתאימה לזה ושאני חיב בצביעות. בתור אחת שדי אלרגית לצביעות החלטתי שנשבר לי ופניתי להלל.קיבלתי מהם תמיכה מדהימה (תודה לכם חמודים!) ומאז אני עושה את צעדי החוצה לאט לאט (אומרים שזו הדרך הכי קצרה). מתכננת לעבור למרכז כשאני אסיים את כל חובותיי הלימודיות. בינתיים אני גרה עם המשפחה שחוץ מאחותי לא ממש יודעים מה הולך ליפול עליהם. אממ שכחתי משהו?

rigoletto111

New member
בואי נגיד שאם כבר יוצאים,

עדיף לפני גיל 40... אבל האמת היא שיש הרבה יוצאים בירושלים ואפשר לצאת ולהישאר גם ב"עיר בהפסקה". תבואי ל"טישים", נדבר...

rigoletto111

New member
המפגשים הסודיים שלנו במערה החשמלית

באזור המרכז, פעם בשבוע. באישור לייזר, כמובן. אבל אם אארגן טיש בירושלים תראי את עצמך מוזמנת.

stאסתי

New member
ובאיזור המרכז לא מוזמנת?:)

אני מילא שם יותר מאשר בירושלים

rigoletto111

New member
בהחלט מוזמנת. אבל למען הסדר

הטוב ניתן לליזר לשלוח לך את הפרטים. ואם נעשה מפגש בירושלים של הירושלמים את תרצי לבוא?

stאסתי

New member
יש קצת פחד קהל:)

אבל אם אני ארצה אני אתגבר ראית שבסוף אני תמיד מתגברת לא? או כמו שאמרת היצור הכי חבורתי:)

ברוכה הבאה

ברוכה הבאה להלל וברוכה הבאה לפורום וברוכה הבאה לעולם היפה והפתוח שלנו. שמח לשמוע שבאת להלל, הם אכן עוזרים. המון בהצלחה בהמשך הדרך, ונשמח (אני בטוח שכולם) לפגוש אותך בטישים. מה זה טיש? טיש זה שולחן ביידיש. ומה לטיש ולנו? שבשולחן שלנו היין הוא בירה, השיריים הם צ'יפסים, והאדמור הוא אטאיסט. זה הכל. אה, עוד דבר, הטיש שלנו הוא לא ביום שישי, הוא ביום חמישי. אם את רוצה פרטים את יכולה לשלוח אלי או אל כל אחד מוותיקי הפורום מסר ואני בטוח שהם ישמחו לתת לך פרטים.

באיחור אלגנטי

ברוכה הבאה למעוננו הדל והרעוע ויה"ר שיהא זה מעון עדי עד על יסודות התורה והמצוות (והחסידות. אם מישהו מתעקש על זה).

angelica1

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo141.gifwelcome

כפול-לכאן ולהל"ל!

בן הרב

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה

נו כבר קיבלת את כל פירות העונה, גם קפה וגם עוגה, ולי נותר רק לנקות את השולחן ברוכה הבאה ותהני

למעלה