היי אני חדשה פה

• פותח הנושא gc01
  • פורסם בתאריך

gc01

New member
היי אני חדשה פה

היי אביבה לאחרונה שכרתי חדר בדירה עם שותפה וגם התחלתי להתעניין בפנג שואי. ואשמח אם תעזרי לי בעניין. דלת החדר שלי ממוקמת דיי מול הכניסה ויש גם חלון באותו כיוון "כאילו האנרגיה בורחת" האם כדאי לשים קריסטל על אדן החלון? (מצד שני יש בצד המזרחי מרפסת ענקית ומוארת, ולרוב יש לי תחושה של חוסר שקט/פעלתנות לא מוסברת וכו') ריהטתי את החדר בגווני הכחול העמוק (כיסויי מיטה, חפצי נוי שונים וכו') כדי להרגיע את האנרגיה בחדר , האם זה נכון? איפה נהוג לשים חפצים שונים כגון מראות/מאוורר וכו' האם יש ספרים בנושא? האם יש חנויות שבהן ניתן לרכוש אביזרי פנג שוי כגון מטבעות סיניים. ושאלה אחרונה, מה כדאי לשים בחדר על מנת לחזק את הצד הרומנטי בחיים? אני מצטערת שהצפתי אותך בשאלות, אבל כשאני מתחילה להתעניין בנושא, אז אני דיי מתלהבת. gc

ברוכה הבאה gc

כן, כדאי לשים קריסטל בחלון ואולי גם מובייל פעמונים צד מזרח הוא אכן צד פעלתני, ומה שאת מתארת נכון אפשר לאזן אותו ע"י חפצים ממתכת ודו'ג מעוגלות כחול עמוק נראה לי "קר" מדי לחדר שינה הוא עלול לדכא את החמימות והתשוקה... מראות- להשתדלת לא בכיוון המיטה ספרים - המון כמעט בכל חנות ספרים, רק שזה לא ממש עוזר... אביזרים - בחנויות מיסטיקה ובתי טבע לפעמים... עד כאן תשובות, עכשיו לשאלות: מה הם הכיוונים של החדר שלך? באיזה כיוון את ישנה? מהו תאריך הלידה? ספרי מה יש בחדר, החפצים שיש בו להתלהב זה טוב, רק צריך גם להזהר... לפני שממריאים כדאי לוודא שיש מקום טוב לנחות... ערב נעים

למעלה