היי אני חדשה פה (:
י ילד סינטטי כבוי New member 3/7/03 #2 גמאני חדש פה ...../images/Emo151.gif סתם התעניינות .... אחלה פורום !!!
ע עוגיפלצת... New member 3/7/03 #5 ברוכה הבאים לשניכם (ראיתם ? זכר ונקבה באותו משפט) אז תהנו לכם בפורום וחופש נעים !
° °•° MarGo °•° New member 3/7/03 #7 ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo142.gifברוכים הבאימים..
° °•° MarGo °•° New member 3/7/03 #8 ../images/Emo142.gif אנשים תגידו.. יש פה מישו שמכור בצורה לונורמלית למחשבים ושהוא היה עד כדי כך טיפש שהלך ללמוד מגמת מחשבים בתיכון\חטיבה [ כמוני?!] אני הולכת ללמוד שנה הבאה מחשבים ואין לי שמץ של פאקינג מושג מה לומדים בפסקל. יש למישו מושג?
../images/Emo142.gif אנשים תגידו.. יש פה מישו שמכור בצורה לונורמלית למחשבים ושהוא היה עד כדי כך טיפש שהלך ללמוד מגמת מחשבים בתיכון\חטיבה [ כמוני?!] אני הולכת ללמוד שנה הבאה מחשבים ואין לי שמץ של פאקינג מושג מה לומדים בפסקל. יש למישו מושג?
א אחת שרוטה New member 3/7/03 #9 אני!!!! ../images/Emo103.gif אבל לנו יש 4 שעות בשבוע מגמות והלכתי ברוב טיפשותי למגמת מחשבים.. אבל אז עברתי למעבדת מחשבים אחרת וחרשתי להם על הנט.
אני!!!! ../images/Emo103.gif אבל לנו יש 4 שעות בשבוע מגמות והלכתי ברוב טיפשותי למגמת מחשבים.. אבל אז עברתי למעבדת מחשבים אחרת וחרשתי להם על הנט.
° °•° MarGo °•° New member 3/7/03 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif חחחח.. כן, אבל את יקירתי רק הולכת לחטיבה.. אני כבר עם רגל אחת בתוך התיכון. וזה מזעזע ללמוד מחשבים ארבע שעות רצופות. אני הולכת ללמוד פסקל מעיק ואין לי שמץ של מושג מה לומדים שם. [ ] אני אצטרך לעשות לפחות שלוש יחידות בתיכנות ופסקל. וזה ח-ר-א
../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif חחחח.. כן, אבל את יקירתי רק הולכת לחטיבה.. אני כבר עם רגל אחת בתוך התיכון. וזה מזעזע ללמוד מחשבים ארבע שעות רצופות. אני הולכת ללמוד פסקל מעיק ואין לי שמץ של מושג מה לומדים שם. [ ] אני אצטרך לעשות לפחות שלוש יחידות בתיכנות ופסקל. וזה ח-ר-א