היי אני חדשה פה! היי אני חדשה פה קוראים לי יעל... יש כאן מישהו שנמצא בצופים של נווה ים?
P pצצה 007 New member 4/12/02 #1 היי אני חדשה פה! היי אני חדשה פה קוראים לי יעל... יש כאן מישהו שנמצא בצופים של נווה ים?
R royi00 New member 4/12/02 #2 ../images/Emo187.gifנעים מאוד אני רועי../images/Emo187.gif אני משבט ניצני הנגב הנהגת דרום באר-שבע שכבה ח´-והאתר של הגדוד שלי הוא-www.mrom.co.il מאיזה שכבה את? רועי www.mrom.co.il
../images/Emo187.gifנעים מאוד אני רועי../images/Emo187.gif אני משבט ניצני הנגב הנהגת דרום באר-שבע שכבה ח´-והאתר של הגדוד שלי הוא-www.mrom.co.il מאיזה שכבה את? רועי www.mrom.co.il
ח חמשושית בניין 2003 New member 4/12/02 #3 היי! אני נעם גדוד יזהר שבט מצדה הנהגת ירושלים...... אני חמשושית נעים מאוד!
ה השרוטה מערד New member 4/12/02 #4 נעעעעעם! היי נעםאני אל יודעת אם את זוכרת אותי אני מערד חברהשל חן\ג´ודי מרכ"ס אני דיברתי איתך בטלפון נו שובו של גאפר את בטוח זוכרתתת הייי!
נעעעעעם! היי נעםאני אל יודעת אם את זוכרת אותי אני מערד חברהשל חן\ג´ודי מרכ"ס אני דיברתי איתך בטלפון נו שובו של גאפר את בטוח זוכרתתת הייי!
ח חמשושית בניין 2003 New member 4/12/02 #5 חחחחחחחח כןןןןן ! וואי... אני חייבת לראות את זה לבדוק אם מה שאמרת נכון! סיפרו לי גם עעוד דברים.. שנגיד בבת הים עומד לכומר ולא יודעת עוד כל מיני דברים..
חחחחחחחח כןןןןן ! וואי... אני חייבת לראות את זה לבדוק אם מה שאמרת נכון! סיפרו לי גם עעוד דברים.. שנגיד בבת הים עומד לכומר ולא יודעת עוד כל מיני דברים..
ח חמשושית בניין 2003 New member 4/12/02 #6 בטח שזוכרת! הייייי ממצב???????? אני חייבת לראות אם מה שאמרת נכון! חחח אמרו לי שגם יש כל מיני דברים מוזרים בדיסני...אני רק זוכרת את זה שבבת הים עומד לכומר...חחחח
בטח שזוכרת! הייייי ממצב???????? אני חייבת לראות אם מה שאמרת נכון! חחח אמרו לי שגם יש כל מיני דברים מוזרים בדיסני...אני רק זוכרת את זה שבבת הים עומד לכומר...חחחח
ה השרוטה מערד New member 5/12/02 #7 נעם שובבב את ממש שנמעת חמודה היה כיף לדבר איתך.... ותראי הם לא משקיעים בסרטים שלא הולכים לקולנוע.. זה חרא זה כבר לא אותם ציירים מה את אוהבת לשמוע??!
נעם שובבב את ממש שנמעת חמודה היה כיף לדבר איתך.... ותראי הם לא משקיעים בסרטים שלא הולכים לקולנוע.. זה חרא זה כבר לא אותם ציירים מה את אוהבת לשמוע??!
ח חמשושית בניין 2003 New member 5/12/02 #8 אממממ הרבה.. חח חן הדביקה אותי באביב גפן היהודים אני לא אוהבת. ברי סחרוף אריק אינשטיין ושאר שירי זכרון...
אממממ הרבה.. חח חן הדביקה אותי באביב גפן היהודים אני לא אוהבת. ברי סחרוף אריק אינשטיין ושאר שירי זכרון...
ה השרוטה מערד New member 5/12/02 #9 גם אני בערך חוץ מהיהודים גם אני אוהבת אבל יותר גם אביתר בנאי וכאלה,עברי לידר
ה השרוטה מערד New member 6/12/02 #12 למה צחקת? את אמרת אתמול בלונה פארק שגם את אוהבת אותו... אין לי אוףףףףף לא נוראאא
א אישה משפיעה New member 6/12/02 #13 צחקתי כי......... בזמן שהיה את השיר שלו...אני בדיוק נפלתי כשניסיתי לעלות על הנדנדה חחחחחחחחח
T The darkness shadow New member 7/12/02 #14 סאבלימינל והצל שולטים! לפעמים כשהמסיבה נגמרת סוגרים את האורות אך התקוה נשארת אני מכור אל המשחק הטעות הבן____ שפתח עלי ת´פה אתמול הלך כפות!
סאבלימינל והצל שולטים! לפעמים כשהמסיבה נגמרת סוגרים את האורות אך התקוה נשארת אני מכור אל המשחק הטעות הבן____ שפתח עלי ת´פה אתמול הלך כפות!