היי אני חדשה פה=]

חןחןחן3

New member
היי אני חדשה פה=]

אני בשבט דקר=] מעלה אדומים מדריכה ו'.. =] תנו לי רעיון לפעולה של אחריות אני כל כך צריכה את זה..

rliss

New member
אלללה אימפרית ו'../images/Emo47.gif

חיחח
רוני
שבט יהודה
הנהגת החוף, מדריכת ו' בנות
אנחנו ביחד בחניון בחנוכה דרום, זה דבר ראשון
דבר שני אפשר אולי לתת להם משהו שביר (למשל בלון או ביצה) בתחילת הפעולה ושבמהלך כל הפעולה יצטרכו לשמור עליו. בנוסף אפשר אולי לעשות משהו עם המשפט "אחריות מא' עד ת'" יש גם את המשפט with great power comes big responsibility, מהסרט ספידרמן. ואז בכלל אפשר לקשר הכל לספידרמן, ובסוף הפעולה גם להראות להם את החלק הזה בסרט שדוד שלו אומר לו את זה. הבנתי גם שיש לך בנים אז זה בכלל יכול להדליק אותם:) מקווה שעזרתי קצת

liron010

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני לירון
חמושישיט'
שבט יהודה
הנהגת החוף
מקווה שתשתלבי במהרה

NoA211

New member
ברוכה הבאה[=

אני נועה חניכת ח' משבט שורק הנהגת החוף[[=

s h a r o n 7

New member
אימפרייית ו' ../images/Emo47.gif../images/Emo126.gif

אני שרון מדריכת ו'
אממ לדעתי הרעיון הכי טוב זה מה שרוניליס כתבה - לתת להם לשמור על ביצה במהלך כל הפעולה ולעשות משחקים שיכולים "לסכן" את הביצה ... כאילו שיש הרבה סיכויים שהיא תישבר ... ואז אחריות בלהלבהלב בהצלחה

hadarinke

New member
ברוכה הבאה!

את מכירה את אפרת?P: היא איתך בשכבה=] הכל מקרה,אני הדר חמשושית,קורסניקית
שבט און!
הנהגת דר"ג

giraffeeeee

New member
ברוכה הבאה

איילת/יולי שביעיסטית ראשג"דית ד'/נציגת השכבה במועצת הנהגה/מנהלת אתר השבט/ועדת צ'ופרים בחנוכ"ד שבט אלומות שארון צפון

einkid

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

עינב קידרמן חניכת ח' בשבט יהודה הנהגת ירושלים.. ממש לידכם! ופעולה על אחריות- מה שלנו עשו- נתנו לכל אחד לשמור על בלון עם מים כל הפעולה וכל מיני משחקים כאלה אבל בסוף מי שהצליח קיבל איזה צ'ופר (ברור שכולם קיבלו בסוף אבל על העיקרון..) ואז כאילו המסר שכמה שזה קשה אחריות אז זה גם ממש חשוב ויוצא מזה דברים טובים (הצ'ופרים
) וזהו בערך..

למעלה