היי אני חדשה פה...

Elanor Rigby

New member
היי אני חדשה פה...../images/Emo96.gif

התחלתי לראות היפים והאמיצים כשהייתי בת 8 (היום אני בת 18 וחצי...) כך שאני מכירה את הסדרה די טוב. בשנתיים האחרונות נמאס לי מהסידרה והפסקתי לראות אותה, (הייתי מעיפה מבט מדי פעם לראות מה קורה) ובזמן האחרון אני חוזרת לראות אותה שוב... הייתי רוצה (אם לא קשה לכם) שתתנו לי תקציר על מה שהיה בסידרה בשנתיים האחרונות... ממה טיילור מתה? איפה הילדים שלה ושל רידג'? מי זאת הופ לעזאזל? הבנתי שמייסי חזרה לחיים, ואז מתה שוב? ממה היא מתה? איפה ריק? לאמבר הייתה אחות תאומה? איפה היא? שילה חזרה לסידרה? למה היא עזבה אותה שוב? ומתי סטפני הספיקה להסתפר ולהיות עם שיער לבן?!

SupeRonit

New member
בשמחה

לפני שאני אתחיל לענות על השאלות הספציפיות שלך-אני חייבת להפנות אותך להאתר של/על הסדרה-עם תקצירים בעברית,ובעצם תשובות על כל השאלות שלך (ואם יש משהו שאת רוצה לדעת ולא רשום שם <מקרה נדיר> את תמיד מוזמנת לשאול-ולקבל תשובות מפי המומחה (גיא-מנהל הפורום והאתר) תשובות:
טיילור מתה לאחר ששילה ירתה בה.אריק,שילה,טיילור נקלעו יחד לבית משפחת פורסטר.ברוק הגיעה לשם בכדי לקחת בקבוק להופ (ע"ע) וכך גם היא נקלעה לזירת ההתרחשות.במאבק על ההאקדח שבו שילה נופפה-ברוק נפצעה וטיילור נורתה אנושות,ולאחר מספר ימי גסיסה (קורעי לב) היא נפטרה.
הילדים שלה ושל רידג' מגודלים על ידי רידג' ועל ידי קת'רין (הנני שלהם)...בארצות הברית הילדים עברו גדילה וכולם עכשיו בשנות העשרה המאוחרות לחייהם.
הופ זאת התינוקת של ברוק ודיקן.דיקן היה נשוי לברידג'יט והנישואים שלהם עלו על שרטון.כאשר ברוק הייתה בטוחה שהגירושים של בתה וחתנה קרובים היא הרשתה לעצמה לפצוח עמו ברומן סוהר.כאמור,פרי ההאהבה שלהם היא הופ.
לפני מספר חודשים התגלה שרידג' הוא לא הבן של אריק,אלא של מאסימו.כתוצאה מכך רידג' עבר לעצב בחברה המתחרה-ספקטרה.לפני מספר חודשים נסעו שתי החברות לתצוגת אופנה "ראש בראש"-'פורסטר' בראשות אריק,ו'ספקטרה' בראשות רידג'.שם התגלתה מייסי בחיים.מתברר שלאחר התאונה היא גררה את עצמה לבקתה סמוכה,שם אביה מצא אותה והביא אותה לאטליה.כזכור אביה של מייסי (אדם) ברח ממאפיונרים-לכם היה צורך לשנות את שמה של מייסי.ת'ורן מצא אותה שם והם חזרו להיות ביחד (כמובן לאחר כמה ריגושים ובעיות) באותה תקופה,באיטליה,מייסי לא הייתה לבד.אלא במערכת יחסים עם לורנזו.כשזה חזר אחריה לל.א ת'ורן תפס אותם מתנשקים (מה שבדיעבד הייתה נשיקת פרידה).הוא יצא משם שבור לב,השתכר,ושכב עם דרלה.בימים אלו לשניים נולדה בת כתוצאה מאותו לילה. שבורת לב התחתנה מייסי עם דיקן (השניים מצאו מחנה משותף כאלכוהוליסיטים בגמילה)..וזה גרם לקריירת הזימרה שלה לפרוח בשנית.
באחת ההופעות הראשונות שלה נפלה לה מנורה על הראש..כתוצאה מכך שמנהל המקום (אוזי/אוסקר) היה מסוכסך עם גורמים עבריניים-וזאת הייתה הנקמה שלהם. בעצם מייסי לעולם לא הוכרזה כמתה.לא נערכה לה הלוויה.ולא אמרו מפורשות זאת.כמובן שכך כולם מתנהגים-אך הדבר משאיר סיכוי קלוש לחזרתה בהמשך.
ריק יצא מהסדרה.גם בגלל השחקן וגם בגלל הדמות.אמבר וריק הפסידו את אריק הקטן לדיקן ומייסי במשפט משמורת.הדבר הביא לגירושין של אמבר ודיקן.ובעצם לקריסתו של ריק (לא היה לאן לפתח את הדמות שלו)
לפני מספר חודשים הגיע בחור מפוקפק והודיע לכולם שיש לו קלטת פורנו של אמבר.הוא חשף זאת במסיבת עיתונאים.לפתע יצא מהקהל בחורה שטענה שזאת היא בקלטת ולא אמבר.כמובן הצילה אותה מסקדנל.מתברר שלטוני (אמא של אמבר) נולדו תאומות.האחת נמסרה לאימוץ (אפריל) ואת השנייה אף אחד לא רצה (אמבר).
אפריל נעלמה מהר מאוד למסע הופעות (בניהולו של דיקן) מסביב לעולם ומאז לא שמענו עליה יותר
שילה חזרה לסדרה לאחר שישבה בכלא על רצח טיילור.היא ברחה בעזרת הסוהרת שלה.וחטפה את רידג'.היא עשתה זאת בשביל כופר בשביל לגדל את ילדתה הקטנה.מתברר שבכלא ילדה שילה תינוקת (דיאנה) ממאסימו (לפני שזאת רצחה את טיילור היה לו סטוץ' עם מאסימו).
שילה ברחה עם דיאנה ולא נתפסה על החטיפה.
התספורת של סטפני זו תוצאה של ערב שיכרות עם סאלי.שתיהן הסתפרו ותחת השפעת האלכוהול סאלי סיפרה אותה.זה השיער האמתי של סטפני (בשונה מפאה שהייתה לה בשנים האחרונות)
מוסיפה שרשור תמונות רלוונטיות
ואם יש לך עוד שאלות-תשאלי,או שתפני לאתר

SupeRonit

New member
עוד משהו ששכחתי להוסיף

יש לי מלא תמונות מ/של הסדרה מהתקופה האחרונה. לא הוספתי אותן כדי לא לבלבל אותך. אבל אם יהיו לך עוד שאלות/או סתם תרצי שאני אכתוב עוד עדכון (כדי למלא את החסר)-רק תבקשי כל הכבוד על האומץ-לחזור אחרי שנתיים בלי לבאס-מצאת לך תקופה משוגעת לחזור:אנחנו עסוקים בשבועיים האחרונים למרר עד כמה שהסדרה התדרדרה . . . וואו.כמה יש לעדכן/לספר לך

Elanor Rigby

New member
וואו פיספסתי המון...../images/Emo96.gif

תודה רבה לך על העידכון! (נראה לי שאני צריכה לרשום לעצמי ראשי פרקים בשביל לזכור את הכל...) יש לך אולי תמונות של תומס והתאומות של טיילור בגיל שהם עכשיו?

SupeRonit

New member
בוודאי

(היה לך ספק
-אם תתמצאי ממש הרבה,תמצאי משהו עדכני שאין לי)

Elanor Rigby

New member
../images/Emo96.gif../images/Emo2.gif

אני בהלם... התאומות כבר כאלה גדולות? הלידה שלהן הייתה לא מזמן... וגם הלידה של תומס... זה באמת נורא משוגע איך שהם מגדילים שם את כל הילדים... אני רק חושבת על זה שאני ראיתי את הלידה של ריק... ושל בריג'יט... ועכשיו שניהם יותר גדולים ממני!

Guy K

New member
קחי בחשבון אבל...

שבזמן שהילדים מתבגרים בקצב שיא - ברגע שהם מגיעים לגיל 20 פלוס - הם נתקעים ולא מתבגרים יותר. ברוק כבר שנים בסביבות הארבעים. אמבר בת עשרים מאז שהיא הגיעה לסדרה בערך. אז אני מניח שזה מתאזן

Guy K

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

אני רואה שוועדת קישוט כבר הספיקה לעדכן אותך בהכל
אז יאללה, עכשיו את יודעת הכל ואפשר להתחיל לרכל
!

למעלה