אחרי חרישה רבה ואי יציאה מהבית חוץ מאל דודה שלי שהיא מורה להסטוריה במשך שבוע שלם 75! בעעעעע
S SHEX New member 3/6/04 #52 אחרי חרישה רבה ואי יציאה מהבית חוץ מאל דודה שלי שהיא מורה להסטוריה במשך שבוע שלם 75! בעעעעע
S SHEX New member 3/6/04 #55 זה לא כזה נורא.. אבל ביחס לכמות הזמן והמאמץ שהשקעתי בללמוד לזה זה ממש ממש מאכזב - בייחוד אחרי שיצאתי מהמתכונת עם הרגשה של 90...
זה לא כזה נורא.. אבל ביחס לכמות הזמן והמאמץ שהשקעתי בללמוד לזה זה ממש ממש מאכזב - בייחוד אחרי שיצאתי מהמתכונת עם הרגשה של 90...
S smelly cat junior New member 3/6/04 #64 מה, נקודה פחות ממני? ../images/Emo54.gif ונו, כולנו מקרית אונו... אה, אופס, רגע, אני מאור יהודה...
S SHEX New member 4/6/04 #72 קרית אונו נווה סביון... הכל אותו דבר... כל עוד את לומדת באונו זה מספיק - זה הופך אותך לאונואית בגלל שאת מסתובבת עם כולנו חחחחחחחח
קרית אונו נווה סביון... הכל אותו דבר... כל עוד את לומדת באונו זה מספיק - זה הופך אותך לאונואית בגלל שאת מסתובבת עם כולנו חחחחחחחח
S smelly cat junior New member 4/6/04 #75 Jחחח ../images/Emo54.gif צודק. אבל תמיד אני אהיה מאור יהודה ותמיד יהיו לי את החברים מאור יהודה שאיתם אפשר לאיים עם אנשים
Jחחח ../images/Emo54.gif צודק. אבל תמיד אני אהיה מאור יהודה ותמיד יהיו לי את החברים מאור יהודה שאיתם אפשר לאיים עם אנשים
S smelly cat junior New member 4/6/04 #71 לא נכון, אני עדיין טיפשה. ../images/Emo54.gif פשוט את כל הדברים האלה כתוב למטה תמיד....
C Charmed Gal New member 3/6/04 #17 Idiot.../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif סתם, אל תתחיל עם ה"אתה בעצמך" שלך. אתה סתם טמבל... תראה מכושפות!
Idiot.../images/Emo11.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif סתם, אל תתחיל עם ה"אתה בעצמך" שלך. אתה סתם טמבל... תראה מכושפות!
B BlaT© New member 3/6/04 #22 זכותו לא לאהוב ../images/Emo4.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif
X xander55 New member 3/6/04 #26 זכותי לא לאהוב חדשים../images/Emo73.gif נכון? אולי זה קצת סנובי...הרבה סנובי, אבל זכותי.
S smelly cat junior New member 3/6/04 #30 עופק, באמת, שתוק. ../images/Emo54.gif אתה לא מבין שהוא מכיר אותך ועוד אנשים מכירים אותנו? פשוט אנשים חדשים שלא מכירים פה אף אחד, אולי אלה האנשים שהוא לא אוהב. (נראה לי...)
עופק, באמת, שתוק. ../images/Emo54.gif אתה לא מבין שהוא מכיר אותך ועוד אנשים מכירים אותנו? פשוט אנשים חדשים שלא מכירים פה אף אחד, אולי אלה האנשים שהוא לא אוהב. (נראה לי...)
S SHEX New member 3/6/04 #32 טוב סבבה.. כי באמת זה לא נראה שהוא לא אוהב אותנו... בייחוד בגלל שזה מאור... לא נראה לי שמאור שונא אותי... חחחחחחח
טוב סבבה.. כי באמת זה לא נראה שהוא לא אוהב אותנו... בייחוד בגלל שזה מאור... לא נראה לי שמאור שונא אותי... חחחחחחח
X xander55 New member 3/6/04 #49 ../images/Emo13.gif ../images/Emo73.gif זה ירגיע אותך אם אני אומר שאתה אחד האנשים החביבים עליי...מקריית אונו.
../images/Emo13.gif ../images/Emo73.gif זה ירגיע אותך אם אני אומר שאתה אחד האנשים החביבים עליי...מקריית אונו.
S smelly cat junior New member 3/6/04 #60 כן...../images/Emo54.gif נראה לי שאם הוא היה שונא אותנו לא היה אכפת לו להראות את זה . בלי לפגוע, מאור. אבל תודה, זה נכון.
כן...../images/Emo54.gif נראה לי שאם הוא היה שונא אותנו לא היה אכפת לו להראות את זה . בלי לפגוע, מאור. אבל תודה, זה נכון.
X xander55 New member 3/6/04 #63 ../images/Emo73.gif תזכירו לי מתי בדיוק התחלתם לחוג סביב החיבה שלי? צאו מזה, אני לא מתבייש לומר לאנשים שאני שונא אותם.
../images/Emo73.gif תזכירו לי מתי בדיוק התחלתם לחוג סביב החיבה שלי? צאו מזה, אני לא מתבייש לומר לאנשים שאני שונא אותם.