היי אני חדשה פה :))

היי אני חדשה פה :))../images/Emo20.gif

שלום לכולם אני דביבונתת אממממ ראיתי את כל הסידרה,ובכלל בכללי אני בטיפול משו כמו שנתיים :) אשמח להצטרף אם זה פסדר מבחינתכם :)) דביבונת

ברוכה הבאה

את מוזמנת להיצטרף.. אם מישהו פה עוד קיים בפורום למעט אני ולירון...

../images/Emo3.gifהיי עדי

אממ אז אני דביבונת בת 18 וקצת :)) ראיתי את כל הסדרה כמו שכבר אמרתי..... אני בטיפול שנתיים....ביגלל משו שקרה לי בעבר...היחסים שלי אן אמא ועוד ועדו ועוד :)) אממממ זהו נראה לי ביינתיים אה ונעים מאוד :)) דביבונת

דביבונית..

א- לפני שלירון תיכנס ותגיד לך.. עדי היא בעצם לירון
הכינוי שלה על שם עדי מכוכב נולד.. הילדה מאוהבת
שנית, תראי איך הצלחת לעורר את הפורום.. אולי בכל זאת יש פה חיים
בכל מקרה תודה על המחמאה בנוגע לשם, ואת כמובן מוזמנת להיות פה תמיד.. אני בת 23 סטודנטית לפסיכולוגיה ונמצאת בטיפול שנתיים וקצת.

לירוני..

נראה לי שרק אני ואת נשארנו פה... אולי נחליף את שם הפורום "לירון וקרן.."
נחמד לא?

i love עדי

New member
בואי ../images/Emo9.gif

נראה לי רעיון מעולה
אז מה ? איך עבר אלייך היום ? אני הייתי בלהקה והיה לנו את תרגיל שצריך לעמוד או לשבת או בכל סיטואציה שאתה רוצה ולדמיין שמולך עומד הבן אדם שאתה הכי שונא בעולם ושאף פעם לא יצא לך להגיד כמה אתה שונא אותו. וזה היה הדבר הכי קשה בעולם... ריקה, שהיא אנורקסית וחוץ ממני ועוד מישהי בלהקה [קוראים לה קרן אגב] לא יודעות על זה. והיא דיברה למחלה ... וזה היה סוחט דמעות. אני דיברתי למישהי שאמורה להיקרא החברה הכי טובה שלי אבל הרסה לי את החיים ושינתה אותם ופצעה לי את הלב בצורה משמעותית. הרבה דמעות נשפכו , תרגיל לא קל. אבל זה באמת מומלץ.

ואוו!!!

נשמע כמו תרגיל שהייתי שמחה לעבור.. זה כ"כ מעניין! אצלי היום עבר כרגיל, טוב נו לא כרגיל.. הרי כל יום לומדים משהו חדש לא? בכל מקרה היה יום נחמד, עבודה, לימודים... ואפילו שיחת טלפון אחת מהמטפלת שלי, שהצליחה לעודד אותי ולשלוח חיבוק באויר. לילה קסום מאמי..

קרן יקרה

היי... קודם כל לגבי לירון התבלבלתי טעות שלי חח שמחה לשמוע שעוררתי את הפורום :)) אני מקווה שביום מן הימים בע"ה אני ילמד פסיכולוגיה אני מאוד רוצה איך זה קשה? וגם אני בטיפול שנתיים וקצת חחח :)) מה שלמוך? דביבו

דביבונת..

קודם כל זה יפה שאת שואפת למשהו.. זה כבר טוב. ובנוגע לקושי בלימוד המקצוע.. אני לא יודעת להגיד לך.. יש ויש, כמו בכל מקצוע. בסה"כ זה נורא מעניין, נורא מושך נורא מאתגר. אם את אוהבת את זה אז נראה לי שלא תהיה בעיה
אבל קודם כל.. סיימי את מה שלפני (תיכון, צבא..) אח"כ תחשבי..

כן נכון...

אמת שתיכון סיימתי ואני דיי מתגעגעת.... וצבא?כנראה זה יהיה שרות לאומי... הספיקה לי הגדנ"ע חח בקשר ללימודים כמו שנאמר....אין דבר העומד בפני הרצון-חוץ מחוסר רצון אה? יהיה פסדר מה שלומך? דביבו

L L B

New member
ברוכה הבאה לפורום של לירון וקרן

...
תרגישי בבית...

i love עדי

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם את גם כאן אפשר לצרף אותך לשם הפורום

למעלה