צר לי אבל אני לא חושבת שמישהו צריך לענות על השאלה אף אחד לא יודע מה קורט חשב שכתב את השיר למה הוא התכוון וברור שאפשר לתרגם אותו מאנגלית לעברית ולשער!! לשערררררררר מה הכוונה, משמעות..אותו בולשיט הבעיה היא שלא ניתן להבין את המשמעות רק לשער ....ולהנות מהשיר כמובן למרות שאני יכולה להגיד לך שהשם של השיר נקבע על זה שחברה של קורט אמרה שהוא מריח כמו דאודראנט "טין ספיריט" אז זה יצא "סמלס לייק טין ספיריט" לשיר יש המון משמעות וכוונות אבל לא כאן תמצאי את התשובה ... נ.ב למרות שנתקלתי פעם באיזשהי הסבר/משמעות לשיר הזה..ועוד כמה אני פשוט לא תומכת בהם.... בטח שאיזה מישהו מכאן יסטור אותי ויביא לך את המשמעות אבל אני לא תומכת.
ש teen spirit זה משהו כמו אלכוהול או סמים או משהו.. לא יודע שמעתי את זה אייפשהו שהחברה שלו כתבה לא על המראה Kurt smells like teen spirit כי הוא הסריח מאלכוהול או משהו. אני ממש לא בטוח ובכלל, אי אפשר לדעת. אלה אם כן מישהו ימצא את החברה שלו שכתבה את זה חחח.
בקשר לשיר את המשמעות המפורשת של התוכן עצמו בחיים לא נדע (לצערנו או לשמחתנו) אבל בקשר לשם השיר מה שאני יודעת זה שקורט השתכר ואז מישי אמרה לו שהוא מריח באיזה ריח , והוא חשב שהיא התכוונה שהוא מריח כמו הדאודארנט "טין ספירט" ואח"כ הוא ריסס את זה על איזה קיר ... *אבל אני בטח טועה
ברוכה הבאה ותרגישי כמו בבית! בקשר לשיר- אין כמעט אף שיר של נירוונה שיש לו רק משמעות אחת, אז לא נארה לי שאפשר להסביר את זה. אבל כמו שמישהו פה אמר, אפשר לתרגם אותו ולחשוב, שורה שורה, למה קורט התכוון כשהוא כתב אותו.