היי אני חדשה פה

היי אני חדשה פה../images/Emo13.gif

היי אני חדשה פה , קוראים לי שירי ואני בת 16.5 אני אוהבת לשמוע מוזיקת רוק כמו אוונסנס דה ראסמוס אבריל לאבין וכו'

חצילע

New member
אבריל לאבין זה פאנק.

תקנו אותי אם אני טועה. וברוכה הבאה
גמני חדשה

חצילע

New member
אמ.

את מודעת לכך שפופ זה מהמילה פופולרי? זתומרת שכל דבר יכול להיות פופ,אני כמעט בטוחה. רוק יכול להיות פופ,גם מזרחית וגם ראפ.

ALiCiA SpInNeT

New member
פופ אברילי כמוזיקה שמתיימרת להיות

פופולרית מלכתחילה, וכך מוגדר ומוסכם כל ז'אנר הפופ כיום, בעצם שלא כמו רוק(אמיתי), שאם הפך פופולרי במקרה, רוב הסיכויים שלא היה זה בראש מעייניו של יוצרו. כל ההגדרות האלה דפוקות בתכלית. הן אלה שמביאות מתחזים, וואנאביז אם תרצו, כמו אברילמהשמה לעולם. שכל אחד יעשה מה שמביא סיפוק לו עצמו. מקוריות היא(צריכה להיות) שם המשחק.

afon

New member
אבריל רוק

רוק זהו סוג מוזיקה, כמו מזויקה קלאסית, ג'אז ובלוז. בתוכו יש הרבה תתי ז'אנרים וזרמים, יש פסיכודליה, יש גראנג', יש פאנק יש פופ ויש עוד רבים וטובים, כולם תחת ההגדרה של רוק. אפילו דברים כמו היפ הופ, פולק ורגאיי יכולים להכנס מתחת לרוק. לכן אבריל שהיא מין פאנק-רוק-פופ היא תחת המסגרת של רוק. לגבי העניין של "וואנביז" וכ'ו: אין מקום לדבר על זה מכיוון שההגדרות האלה של "מי הוא פריק\רוקר אמיתי" נמצאות רק בישראל, וכמו שאנחנו יודעים הגדרות של ז'אנרים ברוק לא ממש מתחשבות בישראל.

NiKi†a

New member
תראי,

זה נכון שהמילה פופ נוצרה מהמילה "פופולריות", אך בעיקרון במשך הזמן ה"פופ" הפך להיות סיגנון מוזיקה משל עצמו. "מונח המתאר ז'אנר משנה של המוזיקה הפופולרית". וזה ממש לא נכון ולהגדיר רוק, ראפ, מזרחית, מטאל וכו' כמוזיקת "פופ". גם אני כמובן לא בטוחה שאני צודקת, אבל אני משערת.

Davidson

New member
דאנס-פופ יפתור את הבעיה, לא?

כך נהוג, אני חושב, לקרוא לסגנון שפרץ בשנות ה-80 (אינני בקיא בכל העניין, אז יש סיכוי לטעויות)

rainbow 1974

New member
ואני זוכרת אפילו שפעם היא

זכתה מה-vma או משהו על תקן פופ.. זמרת הפופ של השנה או משהו כזה..

dirty boots

New member
מתקן ../images/Emo13.gif

|לשם הפרוטוקול, אני סתם שונא את הדיון הזה, אבל לא נורא|. אבריל היא לא פאנק, מקסימום פופאנק (לא מדברת על הנושאים של הפאנק, לא שייכת בכלל לתרבות, אין את אותו סאונד ועוד מיליון סיבות), אני אישית טוען שהיא פופ (אפילו היא התחילה), אבל כל ההגדרות האלה... סתם כאב ראש.

אוקיי אז אני מתקנת אותך

אבריל לווין היא אפילו לא פאנק פופ. בואי נגיד שזה פופ אינסטרומנטלי.. רוק זה ממש לא, פאנק עוד פחות! לא כל שיר שיש בו גיטרות הופך לשיר רוק, ולא כל פוזרית מתחילה היא רוקרית. באותה מידה תגידי שאם EVERYTIME של בריטני ספירס הוא בלדה עם מוזיקה אמיתית(זאת אומרת בלי אלקטרוניקה על סוגיה) אז היא בלדת רוק, ואם בריטני הולכת בטקסים עם פוזה לבושה כולה בבגדי עור אז היא רוקרית. אז כמו שכבר אמרו, אפשר בהחלט לציין את אבריל באותה נשימה עם בריטני, זו בערך הרמה.. מעבר לכך, רוב מה שהייתי אומרת כבר נאמר בשרשור אז לקרוא את ההודעות שוב ושוב עד שזה יחלחל.

DreamINGG

New member
חח פופ אינסטרומנטלי ?

מוזיקה אינסטרומנטלית [ולא משנה מאיזה סגנון] זאת מוזיקה ללא שירה . ואני דיי בטוח שבשירים של אבריל כן יש שירה, תקן 'תי אם אני טועה.

חחח הולי שיט לא צחקתי כך כבר ימים

ואהו פופ אינסטורמנטלי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה