היי,אני חדשה פה

0kety0

New member
היי,אני חדשה פה../images/Emo13.gif

עוד מפורום אומנות שימושית, אני עוקבת אחר העוגות של טל,ונהנית לראות אותם. מקווה ללמוד בקרוב את המלאכה, אם יגיעו הסדנאות למרכז הארץ. בינתיים, ציור על עוגות-ניתן ללמוד לבד?

t a l talim

New member
ברוכה הבאה!

ותודה על המילים הטובות. את מוזמנת להציץ בהודעה הראשונה- בשבוע הבא מתקיימת סדנא במרכז, ועדיין נתן להרשם. ולשאלתך- אני מאמינה שניתן ללמוד ציור על עוגות לבד בבית (אנחנו אן בכדי לענות לך על כל שאלה), אבל סדנא חוסכת שאלות, טעיות ולבטים, ומובילה אותך ישר לעבודה נכונה. מה שתבחרי- אנחנו פה לעזרתך.

Y o v e l i

New member
היי טלטולונת אני חדשה- ישנה../images/Emo8.gif

שתקופת מה נטשה על לא עוול בכפה את הפורומים השונים ומה אני מגלה? משב אוויר נהדר לפתיחת האביב, בדמות הפורום החדש שלך! מקווה שאני לא אחרונת המאחלים והמפרגנים (למרות שהם בדרך-כלל החביבים). לפי מה שאני רואה העתיד ורוד ומקווה שאמצא יותר זמן לתרום גם מעצמי ומהניסיון לפורום הנפלא הזה! בהתאם אקבל ממך ומהמשתתפים. ואוטוטו אני מעלה את העוגה של יובלי במלוא תאפרתה ובהדרכתך הנפלאה. ביי, לימור

הי

אפשר ללמוד בבית לבד וסדנאות ניתן לעשות בכל הארץ. אם תכנסי לפורום מתכונים תכלי לקבל המלצות ושמות של מי שמעביר סדנאות ותהיה לך יכולת בחירה

Y o v e l i

New member
טל, הבטחתי ואקיים...

מצרפת את עוגת יום ההולדת שהכנתי ליום ההולדת ה- 6 של יובלי, בהדרכתה של טל הנפלאה. הילדים בגן וכלת יום ההולדת היו מבסוטים מהתוצאה!

t a l talim

New member
יובלי...

איזה יופי!!! את הראש והרגליים אני מכירה, אבל הגוף השתנה...
ברוכה הבאה!

Y o v e l i

New member
בדיוק הביקורת שקבלתי מיובל...

היא שאלה אותי האם הבובה בהריון ?
בקיצור, יש לי ביקורת כלפי התוצאה, אבל שמחה שכך, כי בטוח שאבצע ניסיונות נוספים כדי להשתפר...

למעלה