היי! אני חדשה פה!

You know me

New member
היי! אני חדשה פה! ../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה איך לא ראיתי שהפורום הזה קיים, אני מתה על הרומח!!! *מכה עם המקלדת על הראש* בכל מקרה, יש לי איזה מחשבה שאני רציתי להוציא מהראש בקשר לאגדות, אז כל מי שלא קרא את האגדות נא לא לקרוא את ההמשך- מסופר באגדות שלפני הניסיון של רייסטלין וקריסניה להביס את טקיזיס פיסטנדנטילוס ודנוביס (הכוהן מעישתר) ניסו את זה, אבל הם אמרו שרייסטלין וקריסניה שיתפו פעולה/הצליחו לפתוח את השער רק בגלל "האהבה הטמאה" שלהם, אז איך/למה פיסטנדנטילוס ודנוביס הסכימו לעשות את זה? *אם ההגיון שלי מוזר תתעלמו מזה!*

Miss Pigmelion

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo163.gif

אני מיאושונת בת רייסטלין, עצנית טרייה, אני מקווה שתהני!!
אממ...בקשר לשאלה, לא נראה לי שאם לא הייתה אהבה טמאה השער לא היה נפתח, נראה לי שזה סתם משפט לא במקום או משהו כזה, בקרוב בטח יתנו לך תשובה מפורטת יותר

You know me

New member
THANK U! ../images/Emo6.gif

אני יודעת אבל פשוט הייתי חייבת להוציא את המחשבה הזאת מהראש!

Moondust

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

ולשאלה - למיטב זכרוני, זה לא היה בדיוק בגלל "אהבה טמאה". כדי לפתוח את השער צריך מישהו מאוד חזק שיהיה זדוני ומרושע לחלוטין. כמו כן, צריך אדם בעל טוב מוחלט - שבוטח לגמרי באותו אדם זדוני. קריסניה בטחה ברייסטלין בגלל האהבה שעיוורה אותה. דנוביס היה כוהן אומלל שחיפש תשובות, אבל לא זוכרת למה נוצר קשר מיוחד בינו לבין פיסטנדנטילוס. או שהוא סתם מצא את פיסטי סקסי להחריד.

You know me

New member
תודה!!! ../images/Emo13.gif

אני בעד שהוא מצא את פיסטי סקסי להחריד!

Marina 666

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo29.gif../images/Emo42.gif

Miss Pigmelion

New member
חחח...בטח רייסטלין מאז'ר יבוא בקרוב

הוא תמיד מאחר לכל הדברים האלה

ברוכה הבאה!../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

מקווה שתהני פה! סליחה על האיחור.

למעלה