היי אני חדשה פה ^____^

R r O t E m

New member
היי אני חדשה פה ^____^

היי היי D: ממ בגדול אני רוכבת 3 שנים בחופשות ( בגלל סיבות משלי) וכל פעם ממשיכה להתקדם ולהנות מזה!! הבעיה היא שאני גרה רחוק מהחווה אבל לא מוכנה לעבור לאחרת כי-- איכשהו כן נקשרתי אליה :) אז... מחמישי בערב (הזה) הייתי עם חברה מהפורום בתחרות הנוער באלונים של ווסטרן.. היה כ"כ כיף!! וכ"כ נהניתי והחברה אמרה לי שאני צריכה להתחיל להכנס גם לפורום כי היא הכירה מפה הרבה :p החלטתי ו.. הופ הנה אני פה. כ"כ נהניתי שעכשיו אחרי שחזרתי מהנסיעה של השעתיים ואחרי מקלחת סוף סוף גמורה מעייפות ויושבת מול המחשב וכותבת את ההודעה הזאת כי באמת חשוב לי :):) אז.. נקווה לטוב ;P לילה טוב חברהס :)

SoosKatan

New member
גם פה אני צריכה לומר לך שלום?

חחחחחח יפיופה :) אוהבת אותך. וולקאם

ה צ י ף

New member
רותם????? חעחעח לא ידעתי שאת פה

זה אלירן.. היינו באותה כיתה ביסודי חעחע XD

שלום ../images/Emo13.gif

שיר, 14, ווסטרן, סוסים בכפר
השתלבות נעימה

MC sApiR

New member
היי

ברוכה הבאה,אני ספיר בת 14 וחצי..ממ רוכבת באודים=]

רותםםםםםםםםם

היי...זאת עמית, את יודעת מי אני. מתה עלייך! דברי איתי.....

SoosKatan

New member
את../images/Emo150.gif

יש לי המון תמונות שלך ושל פופקורן... תתחברי ואני אשלח לך!

primetime1

New member
אחחח אתם באינגליש, כל הזמן

מושכים לסוס בפה! אהה, זה לא אינגליש? סורי

fliperit

New member
לא ממש מצחיק

אתם, בניגוד אלינו, משאירים מתח עם הפה באופן קבוע. אצלנו מתח בפה זאת אפשרות. כאן היא בחרה להשתמש בה, כי כנראה היה צורך. לא אומרת מה יותר טוב...אבל זאת עובדה שאתם עם מגע קבוע ואנחנו לא.

fliperit

New member
ואגב...תמונה להמחשה

(והיא גם מעצירה..ככה שאת לא יכולה לטעון שבעצירות תמיד מושכים בפה)

lions queen

New member
../images/Emo118.gifתכלס, אם כבר לרוב לא מושכים..

משיכה בפה זה "עונש" לסוס שלא עוצר, לעומת השוט, שמקבל סוס שמסרב למשל.. תכלס בעניין הזה אין מקום בכלל להשוות.. ואני אובייקטיבית..

Vintage Queen

New member
תלוי איזה שוט

ברור שיש אנשים מפגרים שנותנים שוטים שלא במקום, והשופטים קוראים להם לדוכן שופטים ונוזפים בהם תיהי בטוחה... אני בחיים לא נתתי מכה של שוט שלדעתי גברה ברמת הכאב על משיכה חזקה עם מתג כזה חזק! המתג של הסוסה שלי נראה כמו מוצץ ליד המתגים האלו!

למעלה