היי אני חדשה עם בעיה ><

r i c h r a c h

New member
היי אני חדשה עם בעיה ><

היי אני חלי ואני בת 14 אני הרבה קוראת הרבה בפורום... הבעיה שלי {אני בכלל לא יודעת אם זה קשור לכאן אבל נו שיהיה}- שאני מדברת והולכת מתוך שינה {אפילו רבתי עם אמא שלי על הכרית שלה מתוך שינה} ובזמן האחרון חשבתי שזה כבר לא קורה לי אבל אמא שלי התעוררה באמצע הלילה ואמרה וראתה שזה קורה לי שוב... רציתי לדעת אם אפשר להפסיק את זה ואם זו בעיה רפואית, פסיכולוגית או רוחנית... ועוד משהו לפעמים אני קמה באמצע הלילה ואני שמה לב שאני מדברת ורק אז אני מפסיקה את עצמי... וזהו =]

straycat

New member
נשמע כמו תופעה פיזיולוגית...

התופעה שאת מתארת נשמעת כמו בעיה רפואית (פיזיולוגית), כנראה סוג של הפרעת שינה. כדאי לגשת לרופא/ה ולאבחן מה בדיוק הבעיה. יתכן שבפורום נדודי שינה תוכלי לקבל יותר מידע בנושא. (כותבת הודעה זו אינה מומחית בתחום הפרעות שינה. מומלץ להתייעץ במומחה/ית).

misty10

New member
להולכת משינה

מצטערת, אין לי הרבה מידע בנושא, ולאם לפי מה שאני יודעת, אולי כדאי לך לבדוק את זה במעבדת שינה לפני שאת פונה לפורום כזה. יכול להיות שהבעיה היא בכלל פסיכולוגית, או (ובזה אני לא בטוחה) רפואית, אחרי ששללת את הגישות הללו, תפני לגישות אחרות, אני עוסקת ברפואה משלימה, אולם לא בתחום שבו את מחפשת מרפא, אולם יש לאנשים הללו הרבה פעמים דרכים טבעיות להקלת סימפטומים שונים. אחרי שניסית את כל זה ולא הולך תנסי את הדרכים הללו. בהצלחה.

Dark faith

New member
מה שיש לך ככל הנראה זאת מחלת ירח,

הפיתרון אינו נמצא בפורום הזה לצערי...

למעלה