היי אני חדשה עם בעיה!

taltal3001

New member
היי אני חדשה עם בעיה!

הורדתי את הסרט ביריג'יט ג'ונס והורדתי לו גם כתוביות.. הכל חיברתי בmv2 player ואני לא מצליחה לצרוב את זה על דיסק..? למה?

kkdd

New member
שראית בmv2 player זה היה לזמני לא

לתמיד את יכולה לשים את הכתוביות לצמיתות בסרט, או פשוט לצרוב את הקובץ של הכתוביות ואת הסרט באותו דיסק (כלומר שני קבצים) בתוכנה NERO באפשרות DATA

taltal3001

New member
אי אפשר לצרף את הכתוביות לסרט..

שאני לוחצת על הכתוביות בdvix זה מראה לי הודעת error שבה כתוב failed to open file please check thet it is a valid AVI or MPEG-4 file

kkdd

New member
סורי, לא הבנתי את בעייתך הקודמת ../images/Emo4.gif

כאשר את גוררת את הסרט לנגן MV2PLAYER האם הסרט מתנגן?

taltal3001

New member
הוא מתנגן וגם יש כתוביות..

אבל שאני רוצה לצרוב אותו על דיסק אז אני לא יכולהה כי יש הודעת error

kkdd

New member
כמה שאלות:

את רוצה לצפות בסרט ב DVD שבסלון או רק במחשב? יש לך DVD רגיל? או שגם קורא DIVX? ואיזה הודעת שגיאה קיבלת? תמונה של השגיאה הייתה עוזרת.

taltal3001

New member
אז ככה..

אני רוצה בדי וי די בסלון.. יש לי דיוידי רגיל..הוא קורא צרובים.. אין תמונה של השגיאה.. כתבתי למעלה מה היה כתוב בה!!

kkdd

New member
תיראי

כדי שתריאי את הסרט ב DVD שבסלון את צריכה להפוך אותו ל MPEG דרך המאמרים של הפורום בקטגורית VCD תתבחרי מאמר שנוח לך.... כי את רוצה גם לשים כתוביות בתוכו

מה שאתה מציע זה טוב רק לצפייה

במחשב כמדומני שכן איך אמור הדי וי די לשייך את הכתוביות לקובץ השני שזהו הסרט .... האם אני צודק ?

kkdd

New member
במידה ויש לה DVD שקורא DIVX

וכתוביות זה אמור להסתדר לצערי יש כמה נגני DVD שקוראים DIVX שצריכים להפוך כתוביות.... שהשם יהיה זהה... שיהיה רק בפורמט SRT

taltal3001

New member
אוקיי אז ככה..

הכתוביות הסיומת SRT אבלגם הסרט צריך להיות בסיומת SRT? אבל יש הערת שגיאה שאני רוצה לצרוב .. למה זה ככה?

taltal3001

New member
הנה הודעת השגיאה

failed to open file please check thet it is a valid AVI or MPEG-4 file

למעלה