היי אני חדשה :)ממ שאלה..

Xholy shitX

New member
אממ

בשבילי מדיום זה כמה דברים אבל הדבר העיקרי הוא מכשפה מלידה.. אז מכשפה מנוסה זה אומר שזה כמו שהיא כבר יודעת להשתמש בכוחותיה ..שלרוב זה טלקנזיס אני חושבת

ל jakotsu4ever

ראיתי את הודעתך ואני תוהה מעט- מיהי המדריכה שלך ומהו גילה? עיינתי בפרטייך ואני תוהה על גילך הצעיר ומעורבתך בנושא. מעניין אותי לדעת עוד פרטים על המדריכה שלך ועל טיב הדרכותיה. לא מתוך זלזול אלא מתוך תמיהה.

jakotsu4ever

New member
היא מדיום

היא די מבוגרת ואני מכירה אותה אישית.אם את צריכה פירוט-היא בת 68. אני מעורבת בנושא הזה בגלל סיבות שקשורות בדברים שקרו בעבר שלי שאני מקווה שתביני אם אני לא מעוניינת לדבר עליהם... אם את עדיין תוהה על דברים-את מוזמנת לשאול אותי,ואני מקווה שאוכל לענות לך.

ל jakotsu4ever

הסיבה שאני תוהה על העניין הוא שאת עדיין צעירה מאוד. כדי להתחיל לתקשר (כהגדרתך- מדיום מתלמדת), צריך לעבור תהליך ארוך ומורכב של אימון, ריכוז, חשיבה, פתיחות נשמתית וכו'. תהליך זה יכול להתחיל בד"כ הכי מוקדם רק בשנות העשרים המאוחרת, שכן עד אז פשוט איננו בשלים מספיק מבחינה הן נשמתית והן שכלית. אם אותה המדיום רוצה בטובתך, מפליא אותי מאוד שהיא מערבת אותך בנושאים אלו בגיל כה צעיר. אינני מפקפקת לרגע שסיבותייך למעורבותך בנושא מוצדקות לחלוטין בעיניך, אך בשלב זה של חייך להתעסק בנושאים אלו לא בריא לך כלל, ואינני באה מתוך מאמרים בפסיכולוגיה או סוציולוגיה, אלא מתוך העולם שאת מנסה כרגע להיכנס אליו... עצתי אלייך, למרות שבוודאי לא תקבלי אותה באהדה, היא להניח לנושאים אלו, תגדלי, תחווי את ילדותך והתבגרותך ואם זה מה שנכון לקרות, זה יקרה.

jakotsu4ever

New member
תודה

אני אחשוב על זה,ויכול להיות שאני אקבל את ההצעה. תודה

מדיום הוא

צינור, כלי. מטרתו היא לשמש ככלי תקשורת להעברת מסרים ולעזור לאנשים. ישנם סוגים רבים של מדיומים- החל מפותחים בקלפים, קוראים בקפה, ועד למדיומים שמנהלים שיחות עם מדריכים עליונים ונשמות. לגבי הגדרת מדיום כמתקשר עם ישויות אין זה נכון שרק מדיומים עושים זאת. כולנו מתקשרים עם ישויות, אפילו כשאינינו מודעים לכך. נשמתינו גם היא יישות וחלק ממנה שוהה יחד עם המדריכים העליונים, והיא מדריכה אותנו בדרכנו. כל אדם שיצליח לשוחח עם נשמתו הוא בעצם מבצע תקשור, וכל הנדרש לכך הוא תירגול וריכוז, וכמובן פתיחות. מדיום אינו שונה מאדם אחר ואינו חכם יותר או מוצלח יותר- כל הידע שיש לו מגיע ממקומות אחרים, וכן כל המידע אשר ייתן לאדם אחר בזמן תקשור. ישנם מדיומים שאינם זוכרים כלל את התקשור לאחר קיומו. כשהייתי בעברי פותחת בקלפי הטארוט, אני הייתי נוגעת בקלפים, ואני הייתי בוחרת את חלקם ואז מפרשת אותם. אך ידעתי שעוד כוח מעורב בכך, שכן הכל נבע מתוך קול פנימי והכוונה שהיא מעבר לבינתי. כשהייתי משתחררת ממודע והיגיון ונותנת לאנרגיה לכוון את תשובותיי, אז היו הפריסות מצליחות ומנבאות דברים אפילו לטווח של שנה ויותר, דברים שבסופו של דבר הוכיחו את עצמם.

Xholy shitX

New member
אוקיי..הבנתי-אני חושבת../images/Emo12.gif

אבל זה נכון שכדיי לערוך סיאנס..נדרש מדיום?

ghony

New member
קודם כל

ע"פ התנ"ך בכלל לא מומלץ לעשות סיאנס (כלומר,ה' אישר כי יש חיים אחרי המוות ולכן אין צורך בנסיונות לתקשר כדי להוכיח זאת) וגם אם תחליטי לנסות בהחלט מומלץ עם מישהו שמבין - מדיום

את מוזמנת לבדוק בקישורי הפורום

על ההבדלים בין סיאנס לתיקשור. סיאנס הוא אינו תיקשור שמבוצע ע"י מדיום אלא בד"כ נסיון של סקרנים לתקשר עם המתים. זה אינו מבוקר, אינו בטיחותי ובעצם לא טוב לכלום.

Dark faith

New member
מסכימה איתך,

מבחינתי לערוך סיאנס זה בדיוק כמו לשחק רולטה רוסית...הסכנות כל כך אורבות מעבר לפינה....שאם לא ניפגעים בפעם הראשונה, ולא בשניה....הפגיעה תתרחש בפעם השלישית. מומלץ באמת לערוך תחקיר קצר, ולעשות חיפוש בפורום...בשביל להבין שזה פשוט לא שווה את זה.......

Xholy shitX

New member
לא מסכימה

בעצם סיאנס זה כמו התעניינות..סקרנות ולמה בדיוק כל אלה שבפורום הזה באים ומשוחחים פה? כי העולם הבא, הרוחות וכל המיסטיקה מעניינת.. אין סיבה מיוחדת וספציפית שאתם באתר או שאתם עורכים סיאנס אלא אם כן אתם מסוקרנים! אז אני מאוד מסוקרנת בקשר לסיאנס..זה לא יעזור לי אבל בדיוק כך לכל אחד אחר שעוסק בתחום הזה לא יעזור לתקשר עם רוחות או לגלות עוד בעניין הזה..זה פשוט מעניין

Dark faith

New member
הסכנות הטמונות בסיאנס הינם,

שלרוב את לא מעלה את מי שאת מעוניינת לעלות באוב. הסיאנס הוא מעין רשת דייג....אשר תופסת בתוכה כמעט כל ישות מרמה נמוכה שמטרתה רק להשתשעשע איתך או להרעות לך. לא פעם ולא פעמיים שמענו סיפורי זוועה על אנשים שהסתבכו עם העולם הזה בגלל חוסר ניסיונם בתיקשור מסוג "סיאנס".

מכירה את הפתגם

הסקרנות הרגה את החתול? סקרנות היא דחף לגלות ולחקור, היא אינה מוגדרת כסיבה מוצדקת לסכן את עצמנו. אם תלכי עכשיו ביער ותראי מוקש, ותיהי נורא נורא סקרנית לגלות מה יקרה אם תדרכי עליו, האם זאת תהיה סיבה מוצדקת לסכן את חייך? כי את סקרנית ומתעניינת? יש מעט הבדל בין חברי פורום שנפגשים לשוחח, לעזור ולחלוק ידע, לבין לקחת לוח וויג'י ולקרוא למתים, והשוואתך יותר מתמוהה בעיני... אם תעמיקי את ידיעתך בנושא, תגלי שיש הבדל עצום בין תקשור- שמבוצע ע"י מדיום מנוסה, עם השגחה עליונה והדרכה, לבין חבורת ילדים שמבצעים סיאנס. סיאנס בסך הכל הוא התעסקות באנרגיה. התפאורה שמסביב כלל אינה נחוצה והיא טקסית בלבד. גם אם סתם תשבי עם חברותייך ותשקיעו אנרגיה בלקרוא למתים יהיה לכך אותו אפקט, שכן יש סיכוי שמישהו ישמע. מכיוון שזהו אינו מבוקר וללא כל השגחה עליונה או וויסות נכון, כל אחד יכול להגיע (אם בכלל). הישות שתגיע בהחלט לא תהיה אמינה בתשובות שתיתן לשאלותייך, ואף יש סבירות גבוהה שתרצה להזיק לך. האם תרצי בגלל רגע אחד של סקרנות לסבול לזמן ממושך? מה אם הישות תחליט להישאר בקרבתך ולהתעלל בך? היו דברים מעולם. לא רק זה, סיאנס הוא מעשה של אנוכיות טהורה. שכן נשמה טריה של אדם שנפטר לאחרונה עלולה להימשך לסיאנס ובכך לגרום לכך שהיא "תיתקע" בעולמינו ולא תצליח להמשיך את עלייתה לעולם הבא. אם חלילה היה נפטר אהוב ממשפחתך, היית בוודאי מתנחמת בעובדה שהוא נמצא במקום שליו וטוב אי שם... ומה אם היית מגלה שהפך ל"רוח רפאים" משוטטת בגלל רגע של סקרנות של כמה ילדים? הסיבה שאת כה סקרנית היא כי עולם המיסטיקה חמקמק מעינינו. האם לרגע חשבת שייתכן ויש סיבה לכך? ייתכן והדברים הם כה נסתרים מן העין כי כך הם נועדו להיות? סקרנותך טיבעית. אך עשי טובה לעצמך והניחי לנושא הסיאנס.

Xholy shitX

New member
תשובה

קודם כל בבקשה..לי לא קוראים חבורה של ילדים..טוב? דבר שני..העובדה ששאלתי על סיאנס לא מחליטה שאני באמת אבצע אותו-רק רציתי לדעת מה ההשלכות ומה הסכנות. והנה!אמרתם לי אותם ואני אתעניין יותר בדרכים אחרות כמו תיקשור או משהו בסגנון. אבל יש לי הרגשה שאת הקטע הזה את רשמת בקצת זלזול (???)

למעלה