היי אני חדשה כאן

Uno 4 Ever

New member
היי אני חדשה כאן

אני מקווה שהפורום הזה טוב. אני חושבת שגידי חתיך. סמדר מכשפה. דורון דומה לחיזר. מיה חמודה. ספיר סנובית. תכתבו מה אתם חושבים על מה שכתבתי.

abca

New member
לדעתי...

הרשעות של סמדר היא רק בגלל שההורים שלה התנהגו אליה באותה צורה כשהיא הייתה ילדה. ואם אתם חושבים שזה מצחיק - שימו לב שסמדר רטנה על זה שההורים שלה לא מתעניינים בה וכשהיא התקשרה אליהם (בפרק בו היא עזבה ורונה ודורון שכבו בפעם הראשונה) הם לא התעניינו בה. אחרי שהיא חזרה היא אמרה שהיה לה ערב נוראי. הכל בטח מתקשר אחד לשני, וזאת רק דעתי.

נוני 17

New member
מאיפה את יודעת?

שזה בגלל החינוך של ההורים של סמדר. שהיא כזאות רעה.

Rotem999

New member
יכול להיות שאתה צודק...

האמת, לפי דעתי זה דווקא יכול להיות הגיוני... אבל זה בסך הכל סדרה, ולא נראה לי שהתסריטאים חשבו על זה ממש... למרות שבפרק ההוא שסמדר אמרה את זה גם אני חשבתי על זה.

abca

New member
לפי דעתי דווקא כן חשבו על זה...

אחרת לא היו מדגישים את העובדה שסמדר סבלה אצל ההורים שלה...
בכל מקרה, לנושא אחר, למה שלומית ואלכס כל הזמן מדברים ומדברים? לדבר זה יפה, אבל הם נשואים! שיתחבקו, יתנשקו, ידברו קצת על המשפחה שלהם! כל מה ששלומית אומרת זה "הבן שלך, הבנים שלך, הבן שלי, הבנים שלי..." ככה היא מקשרת בינה לבין אלכס - באמצעות זה שיש להם בן משותף. הם נשואים,

swirrrly

New member
לא עזוב זה משהו משני וגם....

ההורים שלה אפילו לא ראינו בכלל, הם הוזכרו רק בפרק אחד! והם הוזכרו שם רק כדי שסמדר תהיה מחוץ לבית כדי שרונה ודורון יוכלו להגיד "עשינו סקס".

שונרא2000

New member
ממ.. הגיוני

זה מאוד הגיוני. דברים כאלה קורים. כל הקטע הזה שלה חייב לבוא מאיפשהוא

tsveeka26

New member
נראה הגיוני

סמדר היא אישה מאוד בעייתית בגלל זה היא עושה מוניפולציות על האחרים. שתתבגר או שתעזוב את הסידרה נמאס ממנה.

tsveeka26

New member
יש בזה משהו אבל כבר נמאס ממנה

נכון שהעניין ירד אבל תמיד יהיה משהו אחר כמו האוונטות של יונתן או גלית. סמדר פשוט לא ממריאה עכשיו אז מי צריך אותה? היא דמות שמפיצה רעל.

נוני 17

New member
ברוכה הבאה!

אני חושבת שאת צודקת גידי חתיך, סמדר לא רק מכשפה מגעילה ומעצבנת, דורון מזכיר חזיר, מאיה נכון היא חמודה, וספיר היא סונבת ושכחת את כלנית והיא מעצבנת.

שונרא2000

New member
גידי לא רק חתיך.

זה כל מה שהיה לי להגיד, גידי שולט!!!! גידי מאמוש!!! זה הכל.. חוץ מזה, ברוכה הבאה לפורום, תהני :) פסח שני שמח (או מה שלא היום)

casperit

New member
וולקאם!

1.נכון 2.נכון 3.אממ כן יכול להיות 4.נכון 5.נכון יעל נו טוב זה ברור...

swirrrly

New member
איך אפשר להגיד שדורון דומה לחייזר

אם את לא יודעת איך חייזר נראה? אפשר אז להגיד שהוא נראה לא אנושי- אבל יהיו כאלה שאף יגידו שהוא נאה! אז.......... לא!@#$$%%^&*&*))(*&^$@@@ אין כל דמיון בין דורון הקוף קדמי לחייזר.

מה אני חושבת...

היי לכולם.. טוב, אני חושבת שסמדר מרשעת ויכול להיות שזה גם בגלל ההורים שלה אבל אולי זה לא הדבר היחיד...אומרים שהכל מתחיל מהחינוך בבית אז אולי גם זאת הסיבה, אבל בסוף כולם בוחרים לעצמם איך לחיות- כנראה שזה פשוט האישיות הדפוקה של סמדר, היי, אל תתחו אותה כ"כ, היא רק דמות בסדרה, היורים של הסדרה יצאו את סמדר ככה, וזו התשובה. דורון חתיך לאללה, הוא לא דומה לחייזר.... עם גידי שהוא חתיך, איך אני יכולה להתווכח?
ספיר סתם מפגרת, אין לי כוח לדבר עליה בכלל, שונאת אותה פחד... ומה עוד נאמר? זהו פחות או יותר. רק אל תריבו. ניבה

shirakl

New member
מה הקשר למשפחה של סמדר?

סמדר לא מסתדרת עם המשפחה שלה כי היא בן אדם מגעיל, וכל מה שאכפת לה זה כסף, שלהם אין. בגלל הרוע שלה היא סובלתץ איתם, והסיבה שאמרו לנו את זה שהיא לא מסתדרת איתם זה כדי ליצור אירוניה: דורון שכב עם רונה והתחיל להתאהב באישה אחרת, בזמן שהיא סבלה... המשפחה של סמדר לא עשתה אותה לרודפת בצע מרשעת... הם ממש לא חשובים לסדרה...

למעלה