היי, אני חדשה כאן!

ניבה ק

New member
היי, אני חדשה כאן!

שלום לכולם, אני ניבה קלזון, ואני חדשה פה בפורום של "לחיי האהבה!" האמת, שאני לא ממש חדשה, כבר הדפסתי הודעה פה, ובאתי הרבה םעמים, אבלך לאור הבעיות שהיו לי עם שם שמשתמש לשי ועוד לא יכולתי לכתוב הודעות אני ממש חולה על הסדרה ועל השחקנים, הם מאד חמודים והכל! אני צופה כל יום בסדרה, ואני חושבת שהיא הכי הכי מוציינת (הרבה יותר מ"רמת אביב ג" ו"לגעת באושר") הם סתם תוכניות מזעזעות... כל הכבוד על הפורום, ברכותיי! שלכם, ניבה קלזון

actress

New member
שלום שלום ניבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

מה המצביש´ן? בפורומים האחרים יש וירוס ופה אין.

abca

New member
היי ניבה,

אותי בכלל טלנובלות לא מעניינות. לא ראיתי אף פעם טלנובלה. רק שבגלל הקמפיין המטורף של "לחיי האהבה" התחלתי לצפות והתמכרתי. ראיתי לא מזמן פרק מ"לגעת באושר" מהשידורים החוזרים בערוץ 10 - וזה ממש סתמי ולא מעניין. לעומת לחיי האהבה שזו הסידרה הכי טובה בטלוויזיה. גם סיטי טאוואר (אם ככה כותבים) משעממת בטירוף. בכלל, מה הרעיון של ס.ט.? פרק אחד של חצי שעה כל שבוע??? לחיי האהבה היא סידרה מלאת מתח ותחבולות. היא לא רק אהבה, וגם כשיש אהבה היא מלאה בצרות.

היי חברים!

WOW היי תודה רבה שהחזרתם תשובה כ"כ מהר....אתם מהירים!!! :) בכל מקרה, אני מתה על הפורום הזה, עד עכשיו הייתי בפורום של "זינה: הנסיכה הלוחמת" אבל עכשיו אני אהיה פה הרבה (אני מקווה שבבית המחשב שלי לא יעשה בעיות) אני דם חושבת שכל הסדרות האחרות סתמיות בהחלט- ממה כולם כ"כ מתלהבים מ"לגעת באושר" איזה סדרה מחורבנת, אני רצינית, ממש שנאתי אותה, אבל מי שנהנה מזה סבבי לו. =) לחיי האהבה, פשוט סדרה שולטת! ביי ביי בנתיים, ניבה קלזון

abca

New member
../images/Emo5.gif לגעת באושר באמת מחורבנת

לא ראיתי אפילו פרק אחד כשהיא הייתה באוויר, ועכשיו ראיתי רבע שעה ונרדמתי ישר. גם מי שנהנה מלאכול מוח של ארנבת (ויש כזה דבר!) סבבי לו... כל אחד והטעם שלו.
אני חושב שאם ויוה היו משדרים את "לחיי האהבה" לא הייתי רואה. הערוץ הזה מרתיע... :-O

ABCA מסכימה אית בהחלט!../images/Emo8.gif

די מוזר לגלול כמה לא אוהבים את "לגעת באושר", אני לא מכירה את הסדרה הזאת בכלל... האמת, אני לא רואה סדרות ישראליות בכלל.. ניבה

actress

New member
זה לא בדיוק עניין אותי גם אז לא

התעמקתי חבורה של דוגמנים שלא יודעים לשחק

abca

New member
זה כל הרעיון,

ש"לחיי האהבה" תפסה קהל של אנשים שלא ראו טלנובלה אף פעם. יש בה משהו מיוחד וצריך לחקור את זה יותר לעומק.

Hole In The Sky

New member
ברוכה הבאה ניבה. . .../images/Emo140.gif

וזה באמת אחלה פורום שבעולם, עם אחלה אנשים שבעולם (לפעמים יש פה מריבות אבל. . ) אנשים טובים..
HOLE
תהני מהשהות שלך כאן בפורום.

למעלה