היי אני חדשה כאן.

chelosh123

New member
היי אני חדשה כאן.

היי מה העניינים אנשים כותבים? אני חלי ואני חדשה כאן.. אני לא אובססיבית ויש לי ים חצאי תחביבים עוד לא הגעתי למצב של תחביב מוחלט ואחד מהם זה כתיבה.. אנשים אומרים שאני טובה בזה ולכן אני רוצה לכתוב כאן ושתחוו את דעתכם.: זהו אחד השירים שכתבתי שמדבר על ההקבלה בין מצב הרוח לסוג המוזיקה ששומעים בדרך כלל לפיו: ימים שכאלה: ימים של שמחה, ימים של עצבות, יום של אהבה ויום של בדידות. ימים שמשתנים בקצב התופים, כל יום הוא צליל שהתווים בו מתחלפים. סימפוניה כשאוהבים, אופרה כש"מבינים", ראפ כשמרגישים ספונטנים ורעים, בלוז כשעצוב, או לבטח כאוב, ופאנק הוא יום מגונדר וחשוב. ימים של שמחה, ימים של עצבות, יום של אהבה ויום של בדידות. ימים שמשתנים בקצב התופים, כל יום הוא צליל שהתווים בו מתחלפים. צלילי הקלידים, מגרשי השדים, שביום של סימפוניה,לב אחד מפרקים. וביום של אופרה הכינורות מנגנים, לצלילי האייקיו של אותם מבינים. ביום של ראפ, אנשים מסוכנים, מילותיהם צפופות כגודל הפחדים. בלוז כשנפגעים והאגו בשורשים וביום של פאנק אנחנו ממריאים. ימים של שמחה, ימים של עצבות, יום של אהבה ויום של בדידות. ימים שמשתנים בקצב התופים, כל יום הוא צליל שהתווים בו מתחלפים.

odo13z

New member
יפה מאוד......./images/Emo66.gif רוח חדשה..:)

ימים של עצב רגעים של פרדה...... מתנגנים באקורדים מפורקים נוגעים......לא נוגעים...... סימפוניית אוהבים גולשת במדרון ערפילי הופכת לאדג'יו רוטט כנורות בוכיים..... ורק מקצב הבוסה נובה..... כקצב הלב..... בו-בום.....בו-בום..... במחשבותיי משתלב.... ומזכיר לי שוב ושוב.... כי העצב..... אין לו סוף..... ואילו לאושר....... יש ויש...... זמרת של ים יושבה על החוף...... פורטת בקול חרישי שירי געגוע לים הגדול......לאהוב מאתמול..... לרוח האדם שאלף פעמים תשבר ותיפול.... ושוב.....תקום.... ותצא במחול.

למעלה