היי אני חדשה כאן

Sharon²°°²

New member
היי אני חדשה כאן

אני לא יודעת אם יהיה לי קשה להשתלב (אני בפורום קטנטנות ולא השתלבתי להארי פוטר... לא יודעת למה) אז אני מקווה שאני אשתלב.. אני בת 13 ממכבים. אני שמעתי על הדוליז והתחלתי להכין אבל מאתרים כאילו בניתי בובות שאנשים שמו באתרים. אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. כאילו היתה בובה ערומה ושמתי בגדים. אני מכירה רק את הפרפס דולז (ככה קוראים לזה - PREPS). טוב אני קווה שאני אשתלב... בייי!!!
שרוני

dollydoll

New member
היי תמיד טנחנו תמיד שמחים לחדשים../images/Emo50.gif

²°°² אני בן בשביל שלא יהיה טעויות

Diva Star

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כמה דברים...
את מוזמנת ויותר מממוזמנת לבקר באתר שלי
את ממש לא מוזמנת להשתמש ב
שלי וב
של מיכלוש..
לדבר שהסברת עליו שעשית קוראים dollmaker או dressup ובעברית מתורגמת ושגויה לחלוטים דולמייקר ודרסאפ...
את תמיד מוזמנת ליצור בובות ולפרסם אותן
וגם למצוא אתרים ולכתוב לנו ת´כתובת..:)
כשאנחנו מדברות על בובות שהכנו אנחנו מדברות על בובות שציירנו להם את הבגדים ולפעמים גם את השיער בצייר
ולא על בובות שהרכבנו בדולמייקר כי זה לא נחשב שאנחנו הכנו
למעלה למעלה על פס אפור יש כתוביות לבנות שם יש: את הסקר שאת מוזמנת לענות עליו, את הקישורים שאת מוזמנת להשתמש בהם, את הגלריה שאת מוזמנת להסתכל בה ועוד כל מיני שטויות
אם אחרי כל אלו את עדיין כאן... את מוזמנת להשאר ולהנות בפורום...
טל תמיכה נפשית לשרותכם

ברבורה

New member
שלום לך!!!

אז ככה את אוהבת בובות כמו כולנו כאן :) אז ככה את תמיד יכולה לצייר בצייר או להוסיף אביזרים בצייר :) אבל אם את רוצה תכיני בדולמיקרים :) את התמונה הבאה כנתי מדולמייקר ( אני עצלנית ) אבל את רוב הבובות שלי אני מציירת :)

Girly Girl

New member
גמני גמני!

www.yamba.iscute.com איזה כתובת! איזה כתובת! מגניב :p אין לי כוח לעשות קישור אני עצלנית גירלי <עצלניישן> גירל

למעלה