היי אני חדשה כאן

פסגותית

New member
היי אני חדשה כאן

שלום אני רוצה לשתף מישהו שמבין בבעיה שלי. אני בת 15 ובמשך שנים סובלת מחוסר ריכוז נוראי שנה שעברה הייתי באבחון וגילו אצלי חרדות מבחנים הלכתי לאיזה מטפל בהיפנוזה אבל זה לא עזר בצורה שציפיתי לה ואני היום בשנה הראשונה שלי בתיכון מתמודדת עם לחץ פשוט עצום של לימודים , אני במגמה ריאלית מגבירה כימיה ביולוגיה ו4 יחידות אנגלית ומתמטיקה אלוהים איך עומדים בזה? אנ לוקחת לפעמים ריטלין בימים שאני מסימת מאוחר ובימי מבחנים זה עוזר אבל אחרי ההשפעה של הכדור אני בעצבים או בדיכאון אני מנסה להתרכז אבל זה פשוט לא הולך לי. אני לא ממש שמחה לקחת כדורים אבל אחרת המורים פשוט מסכנים!!!

zimzum

New member
תקחי rescue remedy

זאת תרופה הומאופתית שעוזרת במצבי לחץ. המורה שלי לנהיגה נותן לתלמידים שניגשים לטסט, ואני נותנת לבת שלי (15) לפני מבחנים, כי גם לה יש חרדה כזאת, למרות שלא אובחנה כלקוית קשב ורכוז. שמעתי ממורה בתיכון שהריטלין עוזר מאוד לתלמידים שלה, במיוחד לפני בחינות. והיא בעצמה נותנת למי ששכח לקחת. כמובן תלמידים שיש להם מירשם לריטלין.

עוגייה

New member
מניסיון...

rescue remedy עוזר מאוד לפני מבחנים

עוגייה

New member
אני לא ממש מבינה בזה אבל...

אני חושבת שאפשר להשיג את זה בבתי מרקחת, ואם לא, אצל הומיאופטים. אני לא יודעת בדיוק איך זה פועל... אז בזה אני לא יכולה לעזור לך...

שלום לך וברוכה הבאה!! ../images/Emo39.gif

יופי שהצטרפת, מקוה שתמצאי אצלנו פינה חמה ומקום לשפוך את הלב, אני מבינה את מה שאת עוברת עם הריטאלין ואפילו יש לזה שם: "אפקט הריבאונד" מדובר על השלב שהשפעת הריטאלין מתפוגגת, ונוצר מצב של תסכול וכעס עקב ירידת יכולת הריכוז בחזרה למצב היומיומי של ההפרעה. המצב אמור להשתפר ברגע שהגוף מסתגל למינון כלומר - אחרי שלושה שבועות רצופים בערך, אבל אם את לא לוקחת רצוף אפשר להקל קצת, אם תקפידי לאכול היטב לפני נטילת הכדור ולשתות הרבה, ושווה גם ללכת לנוירולוג לביקורת, יכול להיות שצריך לתקן לך את המינון, לגבי נטילת הריטאלין - אני יודעת ומכירה את ההרגשה של האי נעימות - אבל אם זה עוזר לך להתרכז ולעמוד בלחצי הלימודים אז שווה לא? פשוט תשלימי עם זה ואל תשכחי שיש עוד הרבה אנשים שנוטלים ריטאלין דרך קבע ואת לא לבד. ושוב - יופי שבאת אלינו!

חרדת בחינות

הי, האם המטפל לימד אותך נשימות מיוחדות המקלות על החרדה? האם הוא קצת נתן לך מיסודות המדיטציה? יש בזה המון אפשרויות להקלה. נחמה

דליה.ד

New member
חרדת בחינות

גם הבת שלי אובחנה כסובלת מחרדת בחינות והיא קיבלה הארכת זמן לצורך זה, ניתן גם להשיג אפשרות לאכול באמצע המבחן ועוד הקלות. אבל צריך אישור של מאבחן מוסמך, פסיכולוג חינוכי מוסמך.

עד כמה שזכור לי תמיד היה מותר

לאכול בזמן בחינה, אבל אני מסכימה עם דליות לגבי בקשת הקלות, זה תמיד יכול לעזור.

פסגותית

New member
תודה רבה !!!!!!

קודם כל תודה מש שמחתי לראות שיש עם מי לדבר סוף סוף רציתי להוסיף שיש לי הערכת זמן במבחנים בחצי שעה והפסקות מנוחה אבל הבעייה העיקרית היא השיעורים עצמם המורים רצים בחומר ואני נשארת מאחור כי קשה לי לרכז את עצמי למשך שיעור שלם וככה אני מפסידה חומר ויש לי סיבה נוספת לבוא עם חרדה למבחן בקשר לתרופה הזאת אני אתייעץ עם אימא שלי עם היא מכירה אותה וניראה כבר בהמשך בכל אופן תודה רבה על התמיכה

למעלה