על העלילה כל כך.. (או מיי גוד! הרגע הראו את אורלנדו באמ.טי. וי!
) אני לא ילדה שמפחדת בסרטים. כשראיתי הצלצול אני ישבתי בשקט ולא זזתי, אבל הסרט הזה- זה היה כל כך מפחיד! אני ממש עמדתי להתעלף כל כך הרבה דם.. אני ממש עמדתי להקיא (אבל זה נראה לי בגלל הקמויות פופקורן שאכלתי). המשחק של ג'וני מעולה אבל זה גרם לי להרגיש ממש רע.אין לי חשק אפילו לדבר על זה. בקיצור אני לא ממליצה
כי אמרו משו קטן על שר הטבעות אז הראו אותו לשנייה. ויש לי אינסטינקטים (?) ממש טובים, על השנייה שהראו אותו הסתובבתי, ולא שמעתי מה הם אומרים כי הלוויזיה מושתקת.. אני ואורלנדו מחוברים בקשר רוחני
דווקא חשבתי שהסרט יהיה מעניין, נו טוב, וראית את אורלנדו מופיע באמ טי וי????!!!! איך זה היה? מה? מי? מו? למה? איפה? מדוע? פחח התחרפנתי היום לגמרי.... נו טוב שיהייה...
אוף!!....... כל הזמן שאומרים לי שכרגע רואים אותו בערוץ ככה וככה אני טסה להעביר כמו משוגעת,אני ממש אובססיבית לגביו...כי הוא כזה:... מושלם,מהמם,מקסים,חתיך,כוסון(סליחה למי שחושב שכוסון זה הומו...חחח...) יפיוף מהלך,עם עיניים מדהימות,עם גוף מושלם,עיניים מהפנטות,חיוך מושך לאללה, ושפתיים שדורשות צרפתית אחת שתשאיר אותו המום!! חולה על התמונה הזאת!!----------->>