היי,אני חדשה כאן!

זאת אומרת ש...

אני כתבתי בהודעת ההיכרות שאני זועמת על האתר בגלל כל הדברים שהם כתבו על קודי (הוא דמות מדיג'ימון שאני ממש אוהבת,הנה תמונה שלו) שממש עיצבנו אותי.

Digi Lista

New member
אנחנו נחמדים?למה לשקר?../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

סתם,תיכנסו לשרשור החיבוק(בטאגליינס- "ההוכחה שאנחנו הפורום הכי מקסים שאפשר לבקש...")ותיראו כמה אני באמת אוהבת ומעריכה מכול הלב והנשמה, כול אדם שנמצא כאן בפורום,זה אחד הפורומים הכי כיפיים שנתקלתי בו וזה בראש ובראשונה בזכות האנשים
(*מקווה שזה יצליח,לא ידעתי איפה עושים את הקו הישר עד עכשיו...*)
חבר'ה על היותכם פשוט אתם
נ.ב. לחברה של קודי(לא יודעת איך קוראים לך אז...) ההודעה שלך אומנם הייתה זועמת אבל היא נבעה מאי הבנה ולא מרוע
ואני לפחות מאמינה שאין סיבה שלא נהיה נחמדים אחרי שהתצנלת וכולנו הבנו שמדובר סך הכול באי הבנה,טעויות קורות לכולנו

טיקיי

New member
איך עושים את הקו?

כי גם לי האמוטיקונים לא עובדים... אגב, כשאני מנסה להיכנס למה שבשורה הזזה הזאת למעלה (איך קוראים לה?) אז אני לא רואה את התגובות...

Digi Lista

New member
זה באמת עבד!!!

הקו נמצא מסתבר מעל מקש האנטר(enter),לוחצים על שיפט(shift) ועל המקש וזה עושה קו ישר!!!(תנו לי להתלהב קצת,גיליתי את זה כרגע
) לגביי הטאגליינס-עשו עיצוב חדש בפרדס(גם את עיצוב דף הקהילה התברר שהם קצת שינו)כשלוחצים על הקישור ההודעה עולה בכתום משונה ומתחת יש אותה שוב עם התגובות(לפחות אצלי זה ככה)...

אה אוקיי...........חח אני יכולה

להבין למה אתם פורום כזה מקסים,בגלל האנשים הממש מקסימים כאן...

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני לא יודעת לעשות את הקווים של האטומיקונים וכאן במחשב של אחי(שחטף מכות קודם על היותו קמצן)אני לא יכולה לשים את האטומיקונים(אני מתחילה להתגעגע לירוחמוש' הבוגדני שלי,תחזור כבר אמן!...ששששש... אל תגלו לו שאמרתי...
),איזה כיף לנו שהצטרפת
(הפרצוף הראשון מסמל חיבוק והשני את הפרצוף עם הפרח) מעולה שהתחלת את הדיונים,אולי תשימי תמונה של ליבי ותספרי(אני אנסה לעזור)כמה אירועים/משפטים שמדגישים את האופי שלה וככה יוכלו להבין יותר(כי כמו שאת לא מכירה את דיג'ימון רוב החברים כאן לא מכירים את הסדרה...)?
בכול אופן אני שמחה לאללה שהצטרפת,ואם את אחות של נייקו אני מניחה שמעכשיו גם אנחנו אחיות כי יש לנו כאן קשר משפחתי חזק במיוחד(נכון,חבר'ה?)

אממ אין לי כרגע תמונה של ליבי אבל

אני אשתדל.איזה כיף,את אחותי עכשיו!אנחנו כמו האנה ואן.(את אן,אני האנה) חח סתם........ אני מקווה שהמחשב שלך יחזור כבר...ושהפורום יחזור יחד איתו..ביי ביי בינתיים...

למעלה