היי,אני חדשה כאן!

היי,אני חדשה כאן!

בעצם אני לא ממש חדשה,הגעתי הנה לפני שבוע אבל לא ממש לקחתי כאן חלק באופן רשמי.אני מקווה שתקבלו אותי למרות שאני לא צופה בדיג'ימון. אז ככה,אני אורנית,נעים מאוד.אני בת 16 וחצי,והגעתי הנה דרך ליסטה,המנהלת המקסימה שלכם שהציעה לי להישאר,ולעשות אתכם כל מיני דיונים מרתקים......אז בגלל שהפורום הזה נראה לי ממש אחלה,אמרתי לעצמי למה לא,והנה אני כאן. מצטערת שעד עכשיו לא כתבתי הודעה,זה היה מפאת חוסר זמן,ולא כי לא רציתי,באמת. אז הנה,אם אני כבר כאן,אז למה לא להתחיל איתכם דיוון מרתק ומעניין מאוד? אוקיי,אז ככה,למרות של"ג בעומר כבר עבר......יש לי דיון בשבילכם....עשיתי אותו בפורום שכנים ואני רוצה לשתף גם אתכם.וגם ליסטה חשבה שזה יהיה רעיון טוב: את מי מכוכבי דיג'ימון הייתם שמחים להשליך למדורה ולמה? אני מקווה שייצא לי לכתוב כאן הרבה ושאני אכיר כאן הרבה חברים חדשים...אם אתם רוצים לדעת משהו,תשאלו. אז ביי בינתיים,

טוב הנה דיון שעוד לא עשו פה....

אמא אני מעופפת או מה??????? אז כמו שאמרתי,אני כותבת בפורום שכנים,אני גם אחת המנהלות שם,ואני בכלל הייתי צופה שרופה של הסדרה לפני שהיא ירדה. אז ככה:אני אציג לכם דמות משכנים,ואז אתם תגידו לי מי המקבילה שלה מדיג'ימון. אני אתאר את הדמות למקרה שאצם לא מכירים את הסדרה. אז ככה,אני בחרתי להתחיל דווקא עם ליבי,ולא אם אן או בילי.(חח התחשק לי להיות מקורית ולא צפויה) אז הנה תיאור קצר על ליבי:ליבי היא בחורה טובה,אוהבת לעזור לכולם,ממשפחה טובה,אין לה מזל עם גברים,היא עקשנית,ועם זאת רגישה,ולפעמים אפילו די תמימה.יוצא לה להסתבך הרבה,אבל היא תמיד מוצאת דרך להיחלץ מהצרה.... אז, האם יש לליבי איזשהו/איזושהי מקביל/ה בדיג'ימון,ואם כן מיהו/י? אשמח לקבל תגובות בעניין.

star_female

New member
טוב..

אני לא מכירה את הסדרה הזאת, אבל הדמות מזכירה לי את קארי, חוץ מהקטע על הגברים (הם בני 11 וכבר יש 2 בנים שרוצים אותה... וזה רק אלה שבאופן רשמי (אני יכולה לחשוב על, אמ, עוד מישהי)). היא תמיד מנסה לעזור (יש לה מין חוש שישי בקשר לכל מני דברים שקשורים ברגש... זה מהאתר הרשמי, אני לא ממציאה את זה), המשפחה שלה היא המשפחה הכי טובה שיש בדיג'ימון (היא מסתדרת עם אח שלה למרות שפעם היא כמעט גרם למוות שלה, שני ההורים שלהם בבית תמיד...), לפעמים היא תמימה.. היא לא מסתבכת הרבה אבל כשכן תמיד יש מי שיעזור לה (כמו באוקיינוס האופל). המ, או שהיא דומה לסורה... לסורה יש את סמל האהבה והיא דמות אימהית... היא תמיד עוזרת, למרות שהמשפחה שלה ממש לא מושלמת (אמא שלה רוצה שהיא תהיה יותר נשית במקום הטומבוי שהיא היתה בהתחלה... ואבא שלה מסתובב בעולם וכמעט לא נמצא בבית). גם אותה רוצים 2 בנים (שוב, באופן רשמי)... היא רגישה אבל לא ממש תמימה. אלה כל מי שיכלתי לחשוב עליהם...

star_female

New member
אה ותמונות ^^ זאת סורה (יושבת)

מלמעלה למטה בתמונות הקטנות: טיקיי, טאי (אח של קארי), מאט (אח של טיקיי) וקארי (כולם מהעונה הראשונה).

רק תשתדלי כשאת פותחת טופיק

תפתחי אותו בהודעה חדשה, כי קצת קשה להתייחס לשני טופיקים בשרשור אחד, לי לפחות.

Kenny Girl

New member
קוראים לך אורנית? אני בשוק! לא רואי

רואים עליך (תפוז מגבלותי,דה?) ברוך הבא מצתערת שזה חפוז אני לקראת מסיבה.. ^_^

../images/Emo51.gif לכולם!

אתם כולכם נורא נחמדים,וקיבלתם אותי נורא יפה!אז תודה לכם!

למעלה