היי :))) אני חדשה כאן :))

jusmin88

New member
היי :))) אני חדשה כאן :))

נעים מאוד להכיר אנשים שאוהבים המורדים כמוני :))) א-ח-ל-ה ס-ד-ר-ה :) לפני כמה ד´ סיימתי לראות את הפרק של היום ... ומאוד אהבתי את השיר שהמורה כתב לתלמידים על הלוח ... מישהו יודע את השיר ( כי אני לא ממש הספקתי לכחת דף ועיפרון ... בבקשה אני חולה על פואמות ... וגם כל תחילת פרק יש איזו " הקדמה" מי מכם עוקב אחרי זה ויכול לכתוב לי כמה שמאוד אהב .... תודה רבה רבה מראש ( תסלחו לי עם אני מבקשת דברים כאילו על הפעם הראשונה שאני כאן
)

Scoob¥ Doo

New member
יו נטלי צריכה להיות פה עכשיו

והיא הייתה אומרת סוף סוף מישהי שאוהבת את חסמין ברוכה הבאה מקווה שתהני פה כל דבר את יכולה לשלוח לי מסר ליהי

jusmin88

New member
מי זאת חסמין ????

השם שלי הוא פשוט שם בדוי שאני נורא אוהבת :)) חבל שלמורה שלי קוראים יסמין :)))

Scoob¥ Doo

New member
לאאאא

לאא התכוונתי לזה פשוט אחרי שכתבת את השם אז כבדרך אגב אבל לא התכוונתי אלייך

Scoob¥ Doo

New member
הפתעתי...../images/Emo77.gif

שאת פה... ושאת לא לומדת אם לא לכימיה אז להיסטוריה ואם לא להיסטוריה אז לאנגלית וא לא לאנגלית אז למתמטיקה.... בכל זאת אני שמחה לראות שאת בסדר ולא טבעת עם כמות השיעורים כי ברור את יודעת שלאב יו צאו שלך המוסקטרית החברה ב א"ש מממ

ואם לא לאנגלית אז לצרפתית ואם לא

לצרפתית אז לתנ"ך ואם לא לתנ"ך אז לתאוריה ואם לא....... בלעעעעעעע כבר אין לי חיים!!!!!!!!! למזלי החברים החמודים שלי גוררים אותי מידי פעם מהבית כדי להתאוורר וכמובן ברוך השם יש את ימי שישי הנפלאים!!!! רוצה כבר חופששששש לאב יהההה נטלי ואני חברה באיזה מועדון שתרצי!

jusmin88

New member
מי זאת חסמין ?

פשוט השם יסמין אהבתי אותו מאוד עדין ...חבל שלמורה שלי במתמתיקה קוראים יסמין :)

Pink Punk Girl

New member
במקום להתחיל שרשור חדש ..

החלטתי להכריז על קיומי בשרשור הזה .. אז .. שלום
אני שיר בת 13 וקצת יותר מחצי (
) וכן, גם אני אוהבת את המורדים
סדרה שווה בהחלט
אל תדאגו, אתם עוד תסבלו הרבה ממני
.. חחחח .. בה ביי לבינתיים, שיר

Scoob¥ Doo

New member
את כן כן את..

מאיפה אני מכירה את הניק הזה?? באיזה פורומים את חברה??? םשוט הוא מוכר לי בכל זאת ברוכה הבאה מקווה שתהני פה

Pink Punk Girl

New member
אני בפורומים ../images/Emo11.gif

בנות
אופנה
צער גידול הורים (אני המנהלת
)
אופנה
ועכשיו .. גם הפורום הזה

למעלה