היי אני חדשה כאן

היי אני חדשה כאן

היי לכל הפורום :)
אני חדשה כאן נעים מאוד
עדי בת 30 מהצפון
תמיד נחמד קצת לדבר עם אנשים שבאותו מצב כמו שלי
וכמובן...מחפשת להכיר

צירפתי תמונה שלי כי זה תמיד נחמד לראות את הפנים שמאחורי הכינוי
אם יש מישהו\מישהי שמזהה אותי לפי התמונה זה יהיה מוזר חחחח
אני מחפשת קצת תמיכה ואוזן קשבת , אני מרגישה שזה המקום המתאים
שבוע טוב :)

Apikachu L

New member
נכון

רק מי שנכנס לפורום יראה אותה...או אם יחפש משהו שקשור לנושא בגוגל.

Kutaly

New member
שלום לך

ספרי קצת על עצמך, מה ה"מצב" הזה שבו את נמצאת?
למרות שאני לא נוסע הרבה לצפון, אני אשמח להכיר

היי לכולם

תודה על הפרגון ,
לשאלתו של Kutaly אני ארחיב טיפה -
אני מניחה שתמיד ידעתי על עצמי שאני בי , היו לי מערכות יחסים רציניות עם גברים ,אבל היו כמה "יציאות" פה ושם עם נשים שנחרטו בזיכרון ..
אני מרגישה שאצלי זה 50\50 ,אולי בעצם טיפה יותר נוטה לנשים במיוחד בתקופה האחרונה , קשה לי לשים בדיוק את האצבע למה - אבל כך אני חשה בשנה האחרונה. קצת מיואשת ומתוסכלת כי אני לא מצליחה להכיר ,אפילו למטרת חברות ואח"כ לראות מה ייצא.
אני לפעמים מרגישה קצת מקוללת - לא מספיק סטרייט בשביל הגבר המטרוסקסואל הרגיל של ישראל , ולא מספיק לסבית
אבל בגדול - די אופטימית

זהו בעיקרון...אני מאמינה שעם הזמן בפורום אני יותר אפתח ואחלוק איתכם דברים וסיפורים . מזל שיש את הפורום הזה!

אסור3

New member
ברוכה הבאה!

לכי על גבר ביסקסואל!..:)
סתם,לכי על מה שטוב לך!
אופטימיות זה מעולה.(למרות הסמיילי הקצת פריקי שאחרי..)

ממתי התחלת להתלבט?
וממתי את יודעת שאת ביסקסואלית?

חחח הצחקת אותי

הצחקת אותי - גבר ביסקסואל :)
אני תמיד אופטימית ומוצאת את מה שטוב בחיים ומנסה להתרכז במה שכן זורם אצלי טוב..

אצלי זה התחיל הפוך - בגיל די צעיר - 15 הייתי בטוחה שאני לסבית. אחרי כמה שנים טובות בגיל 20 קרה פלא והתאהבתי בגבר בן גילי. ואז הבנתי שאני ביסקסואלית . עכשיו אני בת 30 ומתקשה מאוד למצוא גבר שמוצא חן בעיניי וההפך, או אישה כי אין לי איך להכיר ..
אני חושבת ותקנו אותי אם אני טועה ,שהסברה הרווחת היא שביסקסואלים יכולים להיות עם שני המינים בלי בעיה וזה נותן להם יתרון כביכול. אבל אני מרגישה שזה בדיוק ההפך(!) בגלל שיש אחוז מאוד קטן של גברים\נשים שאני נמשכת אליהם
אני אסביר בעזרת דוגמא: נניח שחברה שלי באה ואומרת לי שיש לה מישהו מקסים להכיר לי , שהוא מסודר בחיים ויודע מה הוא רוצה מעצמו ועובד בעבודה טובה והכל מושלם אצלו "על הנייר" . אז אני פוגשת אותו ואם הוא לא ב100% עושה לי את זה בצורה חיצונית אז אני כבר יודעת שאין סיכוי ולו בגלל הביסקסואליות שלי, למרות שיש בחורות שאומרות שעם הזמן מגיעה גם המשיכה ושכן היו מנסות עוד דייט ועוד דייט. מישהו מסכים\לא מסכים?

אסור3

New member
בתכלס כן, אפשר או או

או גם וגם.. (גברים/ נשים.)
אבל זה לא אומר כלום על כמות האנשים הפוטנציאלים..
מעבר לזה שצריך להוריד ביפובים וסטריטיות..
אני לא ממש מתחברת לדוגמא, לא סגורה מה זה משיכה, אבל אתרגם לי שלא הרבה אנשים מוצאים חן בעיניך.. לא יודעת אם זה קשור לB.
לא נראה לי.

לא יודעת מה הייתי עושה אם בגיל צעיר הייתי בטוחה שאני לסבית, היה מספיק קשה בפנימיה בלי לחשוב על בנות החדר כעל מושא למשיכה.

ממ.. אפשר לשאול על קיום הארון אצלך?
(אני מרגישה כמו מראינת.)

מראיינת טובה :)

לגבי הארון - כרגע אני לא רואה סיבה לספר למשפחה.
יש לי הרבה חברות שיודעות וזה נחמד ,אבל המשפחה זה ממש ביג דיל ויותר קשה. נושא המיניות הוא ממש לא פתוח אצלי בבית.
אם וכאשר תהיה לי מערכת יחסים עם אישה - אני אספר. אם אתאהב בגבר אני לא רואה כ"כ צורך לספר למשפחה. מה דעתך?
אני רוצה להבהיר שכל גבר שהייתי רצינית לגביו ידע עליי. עד כה כולם קיבלו את זה בצורה טובה.

אסור3

New member
:) זה הגיוני לא לספר אם אין מישהיא

חשבתי אולי שסיפרת להם לפני גיל 20..
אני גם לא מספרת למשפחה כלום, גם מהסיבות שלך וגם כי אני לא בטוחה מה לספר.
נחמד שקיבלו את זה.
אני סיפרתי רק ל3 חברות אחרי שהם העלו את הנושא וראיתי שהם בסדר עם זה.

sobeit88

New member
קחו בחשבון

שלצאת מהארון ובו זמנית להכריז שיש לכם בן/בת זוג מהמגדר הלא צפוי יקשה מאד על מי שאתם יוצאים מולו. אתם לא מפילים עליהם דבר אחד אלא שניים. זה לזרוק אותם למים בלי שום הכנה. לדעתי זה לא הוגן כלכך ומניסיון מגביר חיכוכים.
זה תהליך, אי אפשר במכה, עדיף שזה יהיה הדרגתי. כמו שרוב האנשים צריכים זמן לקלוט בעצמם מה קורה, ככה גם הסביבה הקרובה שלכם צריכה זמן לעכל ולהתמודד. תנו להם את זה. הרבה מאד מהבלגאנים שיש סביב יציאה מהארון נובעים מזה שהיוצא נמצא בסוף התהליך ומצפה מהסביבה להתנהג כאילו גם היא בסוף התהליך, ומי שיצאו מולו נמצא רק בהתחלה, עם הבלבול והספקות ולפעמים גם ההכחשה והדחייה. אפשר לחסוך חלק מזה אם מודעים לכך ומתנהלים נכון.

חוץ מזה, נטייה מינית נקבעת לפי משיכה ולא לפי בן/בת הזוג, ולכן להגיד שאין סיבה לצאת כל עוד אין לי בן/בת זוג נשמע לי קצת כמו התחמקות מעצמכם. אתם בי גם אם הבן/בת זוג שלכם סטרייט/ית וגם אם אתם לבד.

לא רואה סיבה אמיתית כלשהי לאנשים עצמאיים כלכלית להישאר בארון בפני משפחה וחברים.
אם אתם לא רוצים לצאת תשאלו את עצמכם למה, אל תוותרו לעצמכם. להיות בחוץ שווה את כל הבלאגנים והקושי. אתם לא יודעים מה אתם מפסידים.

sarelz

New member
אני גם מרגיש שזה חיסרון ולא יתרון

מצד אחד אני מאוד נמשך לנשים, ורוצה להקים משפחה ילדים וכו....
אבל מצד שני מאוד נמשך לגברים...אבל לא ברמה של להיות במערכת יחסים עם גבר ומשהו רציני...
אז איך בעצם אני אמור להתקיים? מי תסכים לקבל אותי כמו שאני? במדינתנו הקטנה ומהניסיון שלי עד היום (בן 32) הביסקסואליות שלי די הרסה לי מערכות יחסים.

sobeit88

New member
מספיק עם זה

מה יש לכולכם? מה זה "מי תיקח אותי"?! למה שאתה תסכים להיות עם הומופובית?
למה שביסקסואליות תהרוס מערכת יחסים? זה כמו שמישהו יטען שנהרסה לו מערכת היחסים כי הוא אתיופי. זאת לא סיבה, זה תירוץ. התנהגות הורסת מערכות יחסים. יש מטומטמים שישתמשו בזה בתור תירוץ, זה לא אומר שאתה צריך לשתף איתם פעולה.

קשה? כן. אז? זה מה יש. להיות בארון לא יגרום לך להיות סטרייט, סתם יעייף אותך לצנזר את עצמך 24/7. למי בדיוק אתה עושה טובה?

אל תגמגם, אל תתנצל, אל תסתיר.

sarelz

New member
קל להגיד...

אבל את באמת מאמינה שאפשר לבנות יחסים שיהיו מאוד קרובים לנורמלים במצב כזה??

למעלה