היי אני חדשה כאן=]

chen2511

New member
היי אני חדשה כאן=]

היי מה נשמע? אז ככה.. חבר שלי התגייס לצנחנים יום חמישי שהיה.. והוא שואף להגיע לדובדבן.. אנחנו לומדים ביחד מכיתה ז'.. ככה שאני רגילה לראות אותו הרבה.. ובכיתה יב' נהיינו ביחד.. אנחנו שנה ביחד [לפני שבוע..] עכשיו ממש קשה לי עם זה שאני לא יראה אותו הרבה.. כי אני רגילה לראות אותו כל סופ"ש אני מחכה כל השבוע לרגע הזה שאני אראה אותו כי הוא נותן לי כוחות להמשיך את השבוע הבא.. [אני גם בצבא לא הרבה זמן 5 חודשים עוד מעט..] ואני לא יודעת איך אני אשרוד את זה!! שאני יראה אותו רק פעם/פעמיים בחודש.. זה נראה לי לא אפשרי.. וכל פעם שאני רק חושבת על זה נהייה לי עצוב ואני לא רוצה לדבר על זה שהוא נהייה חייל... שבת הבאה הוא יסגור מן הסתם.. ואווףףף זה קשה בטח השבועיים האלה יעברו כמו נצח.. אם הוא ישתחרר בשבוע שאח"כ בכלל.. קיצר, אתן הצלחתן להתרגל לזה? ואם זה חיזק ת'קשר בניכם או ריחק..?

ואוו דובדבן?!?!?!

אם חבר שלי היה בדובדבן סביר להניח שלא הינו חברים יותר. ברווכה הבאה!!! וזהתמיד קשה,אבל מתרגלים. יכולה לומרלך שביני לבין בן הזוג שלי זה איפשהו קירב ואיפשהו ריחק. ריחק כי אני לא רואה אותו הרבה ולא מדברים בטלפון גם הרבה(כסף+קרינה=חבל) אבל קירב כי מתגעגעים והסופש הוא הכי מדהים שאפשר לבקש. וגם מקרב מאווד רגשי ..שתדעי

מגיבה ככה על המשפט שאמרתי על דובדבן?

אם כן... ציינתי סהכ דעה,אין צורך להגיב בצורה כזאת. לא מנומס ובטח שלא יפה. אם את חושבת אחרת את מוזמנת להגיב בעניין,לפסול ישר סתם חסר תועלת. ואם הית שואלת גם,היתי מסבירה לך שאני פשוט טיפוס שאוהבת לשמוע מבן הזוג כל פעם שרע לי או שאני רוצה.ואם הוא היה בדובדבן זה לא היה קורה.אז לא היה מתאים לי קשר כזה. זה הכל.

GrowingMadness

New member
מה?

בואנה שחר, קחי את הדברים בפרופורציות. לא כתבתי שום דבר לא מנומס או לא יפה, כולה סימתי שלא אהבתי את התגובה. זה בדיוק כמו לעשות לייק בפייסבוק.

למעלה