היי אני חדשה כאן

MoR 17

New member
היי אני חדשה כאן../images/Emo90.gif

היי לכולם! מה המצב? אני חדשה בפורום הזה... אני בת 14 ואני ממש לא בטוחה בקשר לזהות המינית שלי. הכל התחיל כשידיד שלי התחיל לומר לי שאני לסבית ואני לא הקשבתי לו ואמרתי לו שזה לא יכול להיות. אחרי קצת זמן שחשבתי על הנושא והתעמקתי יותר אני מוצאת שאני נמשכת לבנות יותר מאשר לבנים. אני לא בטוחה אם אני דו מינית או לסבית. היה לי ניסיון אחד עם חברה טובה שלי. זה לא היה מתוך אהבה אבל התנשקתי איתה כדי לראות עם הגשר בשיניים מפריע להתנשק, ומאז אני יודעת שאני לסבית אבל אני מתקשה לדבר עם חברות קרובות שלי בקשר לנושא. יש לי שאלה אליכם- מתי ואיך גיליתם שאתם שונים ושאתם נמשכים למין שלכם? ועוד שאלה- איך סיפרתם לאנשים קרובים אליכם ואיך הם הגיבו? מאוד אשמח אם תחזירו לי הודעה! ~MOR~

Mar Jade

New member
היי לך ../images/Emo13.gif

אני לא יכול להגיד שגיל 14 הוא מוקדם מדי, אבל אני כן יכול להגיד שכל גיל הנעורים עוד לפניך, לכן אל תמהרי "לגלות" או "לספר". תתנסי קצת, ואני לא מתכוון מינית, אלא תמשיכי לראות האם את מרגישה משיכה לבנות מינך, או אולי משיכה חלקית? או אולי בכלל משיכה רגשית, ומשיכה מינית רק לבנים? אולי להפך? נסי להגדיר מה זה בדיוק מה, והכי חשוב - אל תתביישי בשום דבר שאת מגלה - לא משנה עד כמה זה נראה לך שגוי, כי זה לא. שום דבר אינו שגוי. לא מינית, ולא ריגשית.

למעלה