היי, אני חדשה כאן ו...

נינה1

New member
היי, אני חדשה כאן ו...

רציתי לשתף אתכם: לפני כ-4 שנים היה לי סיפור אהבה עם בחור דרוזי, אהבה שלא הגיעה לכלל מיצוי בגלל העובדה שהוא לא יהודי ואני לא הייתי מסוגלת להתמודד עם הקשיים שקשר כזה מציב. לקח לי שנתיים (!!) להתגבר על האהבה הזו. הבעיה היא שעקב שינוי מקום מגורים שוב יוצא לי לפגוש את הבחור מדי פעם ולמרות כל הזמן שעבר אני עדיין מרגישה שאני אוהבת אותו, כי החיבור הרגשי ביננו מאוד חזק. דרך אגב, נראה לי שהוא כבר התגבר על האהבה הזו והמשיך הלאה. מעבר לכך גם אם נתעלם מזה שהוא לא יהודי, תכונות מסויימות שלו לא מתאימות לבן זוג רציני (לפחות לא עבורי). הייתי רוצה לקבל עצות ותגובות אולי מנסיונכם האישי - כיצד מתגברים על אהבת חיים כזו? אני פשוט שוב נמצאת במצב שבו לא עובר יום בלי לפחות מחשבה אחת עליו.

J-סיקה

New member
הי נינה ברוכה הבאה

אם תבדקי תמצאי סיפור דומה שנמצא לו שם בטאג ליין למעלה ואני דבקה בעצה היחידה שלדעתי עובדת צריך להחליט שרוצים להמשיך לחיות לפגוש להכיר וגם אם קשה צריך להתעלות את ורק את יכולה להוציא את עצמך מהמצב ולו רק בגלל שתחליטי איך אחרי 4 שנים את עוד אוהבת ??? לדעתי זה להיות מאוהב באהבה את מאוהבת כביכול שוב בגלל שראית אותו ונזכרת באהבה שהיתה לך וכמה שחסרה לך אהבה לאו דווקא אליו תחליטי ותצליחי ותודיעי לנו ג´סיקה

למעלה